Jump to content
Shipfriends

Thanos Skiathos

eMembers
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thanos Skiathos

  1. Το ταχύπλοο πλέον εκπέμπει με το νέο του όνομα στο AIS.
  2. Ας δούμε το ταχύπλοο σε μία σημερινή άφιξη στο λιμάνι του Πόρου.
  3. Όπως μπορούμε να δούμε και απο την συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ήδη γραφτεί το όνομα στην πλώρη και έχουν βαφτεί τα σινιάλα της SeaJets στην μπάντα του πλοίου. Πηγή: Shiptravelers
  4. @Ferry Himuka Καθόλου απίθανο σενάριο να κρατήσουν το μπλέ της Hellenic, εκτός αν θέλουν πρώτα να τελειώσουν ότι μπορούν απο την πλευρά της πρύμνης και αργότερα να αλλάξει θέση ώστε να βαφτεί και στις μπάντες.
  5. @PavlosA Έχεις απόλυτο δίκιο, ορίστε και κάποιες φωτογραφίες απο την αλλαγή σινιαλων στο πλοίο. Πηγή: Otisimvenistinskiathonews.gr
  6. Όπως μπορούμε να δούμε και στην συγκεκριμένη φωτογραφία το ταχύπλοο έχει αρχίσει να βάφεται στα σινιάλα της AFRICA MOROCCO LINK. Πηγή: Pantelis Fyssas ShipsFuns Group
  7. Κατά την προσωπική μου άποψη έτσι πιστεύω ότι θα είναι η τελική μορφή του πλοίο με τα σινιάλα της Seajets. Πηγή: Αρχείο απο το διαδίκτυο.
  8. Έφτασαν στην Ελλάδα τα νέα αποκτήματα της Seajets. Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορούμε να δούμε φωτογραφίες απο τα δύο νέα ταχύπλοα της εταιρείας (Osman Gazi 1, Orhan Gazi 1). Πηγή: Arxipelagos.gr
  9. Σαν όνομα ακούγεται πολύ ωραίο μιας και παραπέμπει στην Αρχαία πόλη Ιωλκός που ήταν χτισμένη στους πρόποδες του Πηλίου και βρισκόταν κοντά στην παραλία του Παγασητικού κόλπου.
  10. Μήπως όλο αυτό με τους καταπέλτες έχει να κάνει με το περσινό ατύχημα στο λιμάνι του Πειραιά???
  11. Το Flyingcat 5 αναχώρησε πριν λίγη απο την Σαλαμίνα ρυμουλκούμενο απο τα IFESTOS 2, IFESTOS 3 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
  12. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, ναι πάει για το 2025 η δρομολόγηση τους. Έρχονται στην Ελλάδα δύο νέα ταχύπλοα της Sea Jets. Πηγή: Cyclades24.gr
  13. Το Flying Dolphin Erato ξεκίνησε εκ νέου πρίν περίπου μια ώρα απο Πέραμα με προορισμό την Αλόννησο.
  14. Το Flying Dolphin Erato αναχώρησε λίγο μετά της 8:30 σήμερα το πρωί απο το Πέραμα με προορισμό την Αλόννησο. Ωστόσο το ταχύπλοο ενώ στην αρχή κινούνταν με φυσιολογική ταχύτητα, αυτήν την στιγμή κινείται με 5.5 κόμβους.
  15. Το Thunder αναχώρησε πριν λίγη ώρα απο το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Σαλαμίνα λογικά για να εκτελέσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του.
  16. Δεν νομίζω προσωπικά να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 08/04 διότι δεν υπάρχει πουθενά τα δρομολόγια του πλοίου με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα.
  17. Φήμες θέλουν ότι το ταχύπλοο θα περάσει στα χέρια της Seajets γνωρίζει κάποιος καμία παραπάνω πληροφορία?
  18. Το Σαντορίνη Παλάς κατέβηκε σήμερα απο την δεξαμενή και αυτήν την στιγμή επιστρέφει ρυμουλκούμενο στο λιμάνι του Πειραιά απο τα ρυμουλκά (HECTOR,IFESTOS 2).
  19. Το Εξπρές Σκιάθος αναχώρησε λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι απο το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τον Βόλο.
×
×
  • Create New...