Jump to content
Shipfriends

Detroit Jet (IMO 9216169)


express skiathos

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Τι έγινε, μαζεύει τους αποδήμους η Άττικα..? Μακάρι να επιστρέψει και αυτό. Μαζί με το αδερφό του και το 4, μπορεί να εξυπηρετήσει καλά αρκετές γραμμές στις Κυκλάδες. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γνωρίζει κάποιος το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ταχυπλόου; Διάβαζα τις προάλλες εδώ στο forum ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα η Intershipping και έχουν σταματήσει να εκτελούν δρομολόγια στο στενό .Δε νομίζω να τους χάλαγε μια πώληση του πλοίου στην Attica…

Link to comment
Share on other sites

Η Intershipping είναι bareboat charterer του πλοίου κατά τα φαινόμενα, το πλοίο φέρεται να ανήκει στην Maroc Leasing. Προφανώς δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάποιου είδους μετοχική σχέση ανάμεσα στην Maroc Leasing και την Intershipping.

Link to comment
Share on other sites

To leasing ως δεύτερο συνθετικό της ονομασίας της πλοιοκτήτριας εταιρείας, προσωπικά με βάζει σε σκέψεις ότι η φερόμενη ως πλοιοκτήτρια εταιρεία, ίσως πρόκειται για θυγατρική κάποιου τραπεζικού ιδρύματος.

Link to comment
Share on other sites

Το οντι... είναι εταιρεία ελεγχομενη από την "Λαϊκή Τράπεζα" του Μαρόκου...  η οποία πρέπει να ειναι η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας.  Το πλοίο φαίνεται να ήρθε στην δικαιοδοσία της μετά την κατάρρευση της comarit...

Υποθέτω λοιπόν ότι μάλλον σύντομα θα έχει την ευκαιρία η ΕΠΑΤΤ να το πάρει και αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...