Jump to content
Shipfriends

Νήσος Θήρα (ΙΜΟ 7052090)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Μπλιαχ.

Τουλάχιστον γιατί δεν το έβαψαν όλο με το νέο σουπερχρώμα και το έκαναν τρικολόρε?

Για την ποιότητα των χρωμάτων τι να πει κανείς. Ότι πληρώνεις παίρνεις

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το πλοίο ξεκίνησε σήμερα τα καθιερωμένα καλοκαιρινά δρομολόγια προς την δυτική Χίο. Έτσι κάθε Σάββατο έχει 2 κυκλικά δρομολόγια από Ψαρά προς Μεστά. Αναχωρήσεις από Ψαρά 06:00 και 17:30, επιστροφές από Μεστά 08:30 και 20:00 αντίστοιχα. Διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 50 λεπτά.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Τραυματισμος ναυτικου του Ν.ΘΗΡΑ,ανακοινωση του ΥΕΝ

Χθες στις 13.45, στο λιμάνι των Ψαρών, κατά την εκτέλεση γενικού γυμνάσιου στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ» Ν.Π.3565, 43χρονος ναυτικός, έπεσε από φορητή σκάλα του πλοίου.

Άμεσα κλήθηκε τοπικός ιατρός της περιοχής, ο οποίος διαπίστωσε ότι 43χρνος έφερε χτυπήματα στη δεξιά πλευρά του και έχρηζε άμεσης διακομιδής στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου.

Στις 15.25 ελικόπτερο SUPER PUMA, παρέλαβε τον τραυματισμένο ναυτικό από τα Ψαρά και τον μετέφερε στην Χίο, όπου στην συνέχεια με ασθενοφόρο διεκομίσθει στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται.

Link to comment
Share on other sites

175.000 και κάτι ψιλά μας κόστισαν τα 28 κυκλικά δρομολόγια του Θήρα για τον Οκτώβρη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι κατι που αναφέρεται στην απόφαση:

...Εχοντας υπόψη:

...14. Εκχώρηση σύμβασης MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

ΤΡΑΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (11-2-09)

...

Το συνολικό πληρωτέο ποσό ήτοι (179.168,64 –3.317,94) 175.850,70

ΕΥΡΩ εκχωρείται στην MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. –

ΤΡΑΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τι σημαίνει η φράση εκχώρηση σύμβασης; Χρωστάει η εταιρεία και οι πιστωτές της τα παίρνουν κατευθείαν από την πηγή ή υπάρχει στη μέση πχ κανένα δάνειο για να χτιστεί το ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ 2 και πληρώνεται από αυτά τα λεφτά καποια δόση;

Link to comment
Share on other sites

το μονο σιγουρο εναι οτι χρωστα στην Marfin Popular (ετσι λεγεται τωρα). για να την αναγραφει με την παλαιοτερη επωνυμια, σημαινει οτι η συμβαση εκχωρησεως απαιτησεως εχει υπογραφει οταν η τραπεζα λεγοταν marfin egnatia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ...άσχετος (στην περίπτωση που πρόκειται για κάποιο γνωστό τοις πάσι) :rolleyes:, να ρωτήσω ποιό πλοίο βλέπουμε (διατίθεται και σε μεγαλύτερη ανάλυση) στη Ρόδο του 2005 ???

Η πλώρη μοιάζει σε "κάτι" :P , αλλά ή πρύμη και τα φουγάρα του δεν μου λένε τίποτα.

Μερτσί..... :D

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω αμφιβολιες για το αν η φωτο ειναι του 2005,γιατι αν ειναι τοτε το πλοιο δεν ειναι το ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ.Εδω σε φωτο του 2004 εχει τελειως διαφορετικα χρωματα οπως και εδω που η φωτο ειναι του 2005

Αρα κατα την ταπεινη μου αποψη ή αυτος που ανεβασε τη φωτο στο flickr μας λεει ψεμματα για τη χρονολογια :P ή το πλοιο δεν ειναι το ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Στον Σουηδο φαινεται παντως με τα σινιαλα που βλεπουμε παραπανω.Για να ειναι στην Ροδο υποθετω κι εγω οτι μαλλον θα εκανε καποια δρομολογια προς Συμη.

Το πλοιο φετος πατησε τα 40χρονια(κατασκευη 1971)και επειδη ζουμε στην Ελλαδα :rolleyes: ,το βλεπω χαλαρα να πιανει τα 50 B)

Οπου να ναι πλησιαζει και η ετησια του νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ετήσια πότε έκανε και δεν το πήραμε είδηση;

Σήμερα ξεκίνησε και τις καλοκαιρινές προσεγγίσεις στα Μεστά. Η μεταβολή σε σχέση με πέρσι είναι ότι τα δρομολόγια εκτελούνται αντί Σάββατο, Κυριακή.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εκανε.Τουλαχιστον οχι στον Πειραια μιας και δεν ανεβηκε καθολου κατα δω.Λογικα οτι εργασιες γινανε θα ηταν στις παραμονες που ειχε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

Ολες τις μερες το πλοιο ηταν δεμενο στο λιμανι της Χιου στην κλασικη του θεση.Εξωτερικα δειχνει σε πολυ καλη κατασταση οποτε μαλλον επεσε μπογια κατα την παραμονη στη Χιο..

Χτες το μεσημερι αναχωρησε για Ψαρα οπως φανηκε στο AIS

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πιάσαμε για τα καλά την κουβέντα για το ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ και ξεχάσαμε το αντικαθιστώμενο. Λέτε να έχει κάποιο -οποιοδήποτε- μέλλον το ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ, ίσως κάπου στο εξωτερικό, ή άμα τη ελεύσει του "νέου" θα περάσει πάραυτα στην απέναντι και τόσο κοντινή, επάρατο παραλία της Τουρκίας ???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν δεν κάνω λάθος γυρω στο 80 ανέλαβε τη Σκύρο και αργότερα τη σύνδεση Λαυρίου Κέας. Μετά ήρθε το τοπικό των Κυθήρων και τέλος τα ενδοκυκλαδικά πριν πάει Ψαρά. Τη δεκαετία του 70 ως ΚΑΤΕΡΙΝΑ πού ταξίδευε? Άραγε είναι οι τελευταίες του μέρες πριν την Αλιαγα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...