Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα 09.09.2023 || Μπλέξιμο αγκυρών κατά την αναχώρηση των Αικατερίνη Π, Fast Ferries Andros & Superferry.


Recommended Posts

Ίσως πάει Λαύριο για να κατεβάσει τον κόσμο; Επίσης είναι λίγο περίεργη η θέση του FF Andros με την πρύμη στο βοριά. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτσει στα αβαθή; Πάντως τα πλοία θα πρέπει να έχουν αρκετό κόσμο πάνω. 

Link to comment
Share on other sites

  • proud_ionian changed the title to Ραφήνα 09.09.2023 || Μπλέξιμο αγκυρών κατά την αναχώρηση των Αικατερίνη Π, Fast Ferries Andros & Superferry.

Το SUPERFERRY απέπλευσε κακήν κακώς για να αποφύγει το Αικατερίνη που ερχόταν πάνω του μετά το μπλέξιμο των αγκυρων μεταξύ αυτού και του FF ANDROS. Το σκηνικό διαδραματιστηκε κατά τον απόπλου του FF ANDROS. Το πλήρωμα του SF με τα αντανακλαστικα του έσωσε μια πολύ άσχημη κατάσταση που ερχόταν.. 

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορουν διαφορα βίντεο στα μμε που κόβουν την ανάσα. Δίπλα δίπλα ήταν τα δυο πλοια με 7-8 μποφόρ και το FF Andros εχει μία προπέλα προσπαθωντας να κάνει ελιγμούς να αποφυγει την σύγκρουση με το Αικατερίνη. 

Το 2ο επιβατικό λιμάνι της πρωτεύουσας και δεν έχει ένα ρυμουλκό διαθέσιμο. Ουτε καν το Λαυριο δεν έχει. Και τώρα οι επιβάτες θα αραξουν 9 ώρες μέσα στο πλοιο. 

 

Link to comment
Share on other sites

Το αικατερινη αυτη την στιγμη στο λαυριο εχει την δεξια του αγκυρα κανονικα κ φαινεται πως υπαρχει και η αριστερη εκτος αν εχουν ριξει σκετη καδενα στην θαλασσα...το πλοιο ειναι πλαγιοδετημενο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...