Hengist_1972 Posted June 23 Posted June 23 Απο όσο γνωρίζω θα διανυκτερεύει Μήλο απο την οποία θα αναχωρεί 10:20 το πρωί και θα γυρίζει το απόγευμα στις 19:30
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted Monday at 08:45 PM Posted Monday at 08:45 PM On 6/22/2025 at 7:34 PM, Xios said: Μεταφέρει 20 πυροσβέστες και 10 οχήματα του μηχανοκίνητου ειδικού τμήματος Πυροσβεστικών επιχειρήσεων. 2 οχήματα ανακοινώθηκε, ίσως σύμφωνα με το βάρος ανά άξονα δεν σηκώνει περισσότερα Γι'αυτό κ τα πολλά πήγαν με το ΑΡΙΑΔΝΗ
Nikos_Chania Posted Monday at 09:31 PM Posted Monday at 09:31 PM Έχουν κυκλοφορήσει πλάνα που το δείχνουν με γεμάτο γκαραζ.
NOMIKOS LINES Posted Tuesday at 06:04 PM Posted Tuesday at 06:04 PM https://www.instagram.com/p/DLONmkVIJOf/?igsh=MTE5MHVuODIzOWs3bg==
speedrunner Posted Wednesday at 06:20 AM Posted Wednesday at 06:20 AM On 6/19/2025 at 6:20 PM, speedrunner said: Στις 25/06 και 26/06 το Superrunner Jet II θα κάνει τα δρομολόγια το Champion Jet 1 στην γραμμή Πειραιά - Σέριφο - Σίφνο - Μήλο και επιστροφή, το Champion Jet 1 τις Ίδιες ημερομηνίες θα κάνει τα δρομολόγια του Speedrunner Jet στην γραμμή Πειραιά - Μήλο - Φολέγανδρο - Ίο - Σαντορίνη - Φολέγανδρο - Μήλο - Σίφνο - Σέριφο - Πειραιά ώστε το τελευταίο να ανέβει Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει τα δρομολόγια του εκεί από 27/06. Πάντως είναι περίεργος να δω πως θα βγουν τα δρομολόγια από 27/06 και μετά αν τα Olympic Champion Jet και Tera Jet 2 δεν είναι έτοιμα όπως όλα δείχνουν. Το πλοίο υποτίθεται ότι σήμερα και αύριο θα έκανε το δρομολόγιο για τις δυτικές Κυκλάδες όπως είχα αναφέρει, χθες το πρωί μετά την αναχώρηση των πρωινών ταχυπλόων έδεσε στον Πειραιά στην θέση του Speedrunner Jet για να είναι έτοιμο για σήμερα, αλλά το απόγευμα ξαναγύρισε στον ΝΜΔ, και τα δρομολόγια σήμερα εκτελούνται όπως και τις προηγούμενες ημέρες.
Man0lero Posted Wednesday at 06:44 AM Posted Wednesday at 06:44 AM (edited) Χθες έκανε γυμνάσιο και πιστοποίηση σωστικών στο λιμάνι απο story στο instagram . Edited Wednesday at 06:45 AM by polmyt quote
Annivas Posted Wednesday at 08:17 AM Posted Wednesday at 08:17 AM Βασικά δεν ήταν γυμνάσιο , πρακτική δόκιμη ήταν προκειμένου να πάρει αύξηση επιβατών από την Σημαία .
Man0lero Posted Wednesday at 08:22 AM Posted Wednesday at 08:22 AM (edited) Λάθος μου δεν γνώριζα οτι έγραψε το στορι έγραψα και εδω . Το πλωριο MES ηταν ανοιχτό και στο νερο με κοσμο στην πάνω μερια του πλοίου. Edited Wednesday at 08:57 AM by polmyt quote
Hengist_1972 Posted Thursday at 10:32 AM Posted Thursday at 10:32 AM Το πλοίο μόλις μεθόρμισε στο κεντρικό λιμάνι και έδεσε στον Άγιο Διονύσιο.
Argonautis Posted Thursday at 04:04 PM Posted Thursday at 04:04 PM Το αυριανό πρωινό του δρομολόγιο θα εκτελεστεί από το Champion Jet 1.
Nikos_Chania Posted Thursday at 04:18 PM Posted Thursday at 04:18 PM Ποιο πρωινό δρομολόγιο; Ξεκινάει το μεσημέρι στο δρομολόγιο που έχουμε πει εδώ και καιρό.
Billy Johnson Posted Thursday at 04:48 PM Posted Thursday at 04:48 PM 28 minutes ago, Nikos_Chania said: Ποιο πρωινό δρομολόγιο; Ξεκινάει το μεσημέρι στο δρομολόγιο που έχουμε πει εδώ και καιρό. Yes but yesterday they put it on the morning sailing and cj1 on the pm with Kythnos but today they changed it all again for some reason.
Argonautis Posted Thursday at 07:16 PM Posted Thursday at 07:16 PM Με το αυριανό πρωινό δρομολόγιο με το οποίο έκοψα εισιτήριο σήμερα και μέσα στη μέρα άλλαξε με το Champion Jet 1, για του λόγου το αληθές Από 26-30/6 το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να εκτελεί το πρωινό δρομολόγιο.
Nikos_Chania Posted Thursday at 07:57 PM Posted Thursday at 07:57 PM Δεν αμφισβητεί κανένας το τι μπορεί να εμφανιζόταν. Έχει αναφερθει αρκετές φορές πως η seajets βάζει απλά εισιτήρια στο σύστημα, με ότι πλοίο να ναι, για να κόβει. Το ότι θα στείλει sms για αλλαγή πλοίου είναι κάτι που απορρέει από τις υποχρεώσεις της και είναι σχεδόν αυτοματοποιημενο. Ειδικά εδώ μέσα που τα παρακολουθούμε και γνωρίζουμε πως δουλεύει το πράγμα, δε νομίζω πως δεν ξέραμε ότι το Superrunner Jet II θα έκανε το πολυδιαφημισμένο μεσημεριανό για Κύθνο-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο. Κοινώς, όταν έκοψες με το SRII δεν σημαίνει ότι θα ταξίδευες με αυτό. Αυτό βρήκαν στο σύστημα ελεύθερο για να βάλουν σε εκείνη την ώρα. Για αυτό όταν δεν έχουν άλλα διαθέσιμα πλοία στο σύστημα βλέπεις κλώνους τους με τελίτσες ή πρόσθετα γράμματα στο τέλος. Η seajets είναι εχθρός του καραβολάτρη. Να θες να ταξιδέψεις με συγκεκριμένο πλοίο και να μην μπορείς
aggelos_lask Posted Friday at 03:09 PM Posted Friday at 03:09 PM Πάντως μέχρι τώρα οι ταχύτητες που κάνει το δρομολόγιο το απογευματινό από Πειραιά για Κύθνο Σέριφο Σίφνο Μήλο είναι από 28 έως 29.6 κόμβους,σαν να φαίνεται να ψηλό ζορίζεται να πιάσει τους 30!
aggelos_lask Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM (edited) Σήμερα το Superrunner Jet ll πρέπει να κατέβασε στον Πειραιά 400 με 500 άτομα τουλάχιστον. Από οχήματα δεν έκατσα να δω πόσα κατέβηκαν ( επειδή μπήκα στο λεωφορείο μου ). Στο λιμάνι περίμεναν για να αποβιβαστούν στο πλοίο καμία 350 με 500 άτομα και σίγουρα δεν ήταν μόνο αυτοί! Από οχήματα κάτι λίγα περίμεναν για να μπουν. Edited yesterday at 12:51 PM by aggelos_lask
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now