Jump to content
Shipfriends

Argonautis

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Argonautis

  • Birthday November 7

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,720 profile views
  1. Το ταχύπλοο ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα απ τα μισά της Άνδρου και μετά λόγω εμπλοκής αντικειμένου στο waterjet.
  2. Πρέπει να ναι παλιά η φωτο, την είδα κι εγώ. Το αστέρι στο φουγάρο είναι από την κανονική μεριά, δεν είναι ανεστραμμένο όπως το έκαναν φέτος.
  3. Αν δρομολογηθεί Δυτικές, δεν κατανοώ ποιες ακριβώς είναι οι χαμηλές υπηρεσίες που έχει να προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Σολωμό και Άνεμο).
  4. Βλάβη στο πλοίο, μετά την Άνδρο γύρισε στη Ραφήνα με 12 μίλια. Το δρομολόγιό του από Ραφήνα το κάνει η Κατερίνα.
  5. Έκανε Τήνο Μύκονο το πρωί, διανυκτέρευση Μύκονο για σήμερα και κατέβασμα για Ραφήνα αύριο
  6. Έχουμε: -Παναγία Τήνου -Παναγία Τήνου 2 -Απόλλων εξπρές -Απόλλων εξπρές 2 -Γεώργιος εξπρές
  7. Δύσκολη η ψήφος, αλλά τελικά «στα σημεία» μεταξύ του Κορνάρου και της Ρομίλντας πάει στο δεύτερο. Πάντως όλα όσα προτάθηκαν είναι αξιέπαινα και με μεγάλη προσφορά στα νησιά.
  8. Αρχικά έχουμε δυο πολύ αξιόλογα πλοία, το καθένα με τη δική του ομορφιά. Θα πω το Μυτιλήνη, για την πληρέστερη κατ’ εμέ μετασκευή του εξωτερικά (πλωριά μπαλκόνια, ρέλια, πρωτότυπα παράθυρα γέφυρας). Ακόμα τη θυμάμαι την τελευταία χρονιά της να περνάει φωτισμένη το Ικάριο
  9. 1. Παναγία Τήνου 2. Πάτρα Εξπρές 3. Μπάρι Εξπρές 4. Polaris Τώρα για το 5 ήμουν ανάμεσα σε Athens, Πήγασο και Rigel Ι. Ωστόσο το 5. πάει στο Rigel I (να ψηφίσω και κάποιο που έχει ακόμα η εταιρεία)
  10. Η ψήφος μου (σχεδόν μόνη της, περπατώντας) πάει στο Superferry II. Όσα και να πεις για την ομορφιά, τη λειτουργικότητα και την επιτυχία του είναι λίγα.
  11. 1. Superferry II: Χωρίς περιττά σχόλια, η αξία του αποδεικνύεται συνεχώς. 2. Superferry: Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα είχε κάποια άγονη. 3. Κεφαλονιά: Διαχρονική παρουσία στο Ιόνιο. 4. Επτάνησος: Πλοίο-σταθμός για τη Ραφήνα. 5. Ionian Star (1992): Ένα από τα πρώτα καθαρόαιμα ropax. Εύφημος μνεία λόγω ομορφιάς στο Ionian Glory
  12. Πρώτη φορά του GNV Allegra στη γραμμή Μπάρι-Δυρράχιο εδώ και λίγες μέρες
  13. Τα sponsons τα είχε πριν έρθει εδώ, γιατί επί πλοιοκτησίας Stena Lines του είχε προστεθεί μεγάλη υπερκατασκευή πρύμα η οποία αφού ήρθε εδώ αφαιρέθηκε (αλλά όχι και τα sponsons)
×
×
  • Create New...