HSC CAT I Posted May 10 Posted May 10 Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας το πλοίο φέτος το καλοκαίρι (από 14/6) θα δουλέψει στην Ικαρία Σάμο συνδέοντας τα δύο αυτά νησιά με τα Δωδεκάνησα (μέχρι Ρόδο) και με την Μύκονο.
pilot Posted May 10 Posted May 10 (edited) Μέχρι Κω για την ακρίβεια 2 φορές την εβδομάδα (και σε ημερήσια δρομολόγια 🤔). Η Ροδος τελικά δεν υπάρχει Edited May 10 by Nick the Greek Quote
aggelos_lask Posted May 10 Posted May 10 (edited) Ναι όντως ισχύει αυτό που λες,στην τελική ίσως καλά έκαναν και την έκοψαν γιατί μετά την Κω απευθείας θα πήγαινε Ρόδο.Το εισητηριο για Κω το έχει 46€ αντί για 63€ που το έχει η Άττικα Edited May 10 by Nick the Greek Quote
pilot Posted May 10 Posted May 10 (edited) Βέβαια είναι και 15 πλευσιμες ώρες και μάλιστα ημερήσιο δρομολόγιο και στο πήγαινε και στο έλα. Δεν ξέρω κατά πόσο δελεαστικό είναι για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει από Αττική για Κω η ακόμα και για Κάλυμνο Προσωπικά πάντως κρατάω μια "μικρή πισινή" για το αν θα είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Ιουνίου 9 hours ago, pilot said: Βέβαια είναι και 15 πλευσιμες ώρες Αυτοδιορθωνομαι: 16 πλευσιμες ώρες για Κω Edited May 10 by Nick the Greek Quote
pilot Posted May 20 Posted May 20 (edited) Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει θεωρητικά δρομολόγια. Έχουμε καμία εικόνα από τη δουλειά που έχει στο εσωτερικό του πλοίου και το πώς περίπου έχουν διαμορφωθεί οι χώροι του? Οδεύουν όντως οι εργασίες προς το τέλος. Προς το παρόν πάντως η εταιρεία έβγαλε ένα δελτίο τύπου για το επικειμενο δρομολόγιο του Νέο δρομολόγιο με τις χαμηλότερες τιμές και πλοίο… Super! - seajets Edited May 20 by Nick the Greek Link
George...f Posted May 20 Posted May 20 (edited) Πιστεύω ότι το εσωτερικό του θα είναι ανώτερο του Μύκονος αν κρίνω από τις ανακαινίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στα ταχύπλοα. Αν προσφέρει λοιπόν ένα άνετο ταξίδι δεν βρίσκω λόγο να μη δουλέψει καλά με τα διαφορετικά του ωράρια. Edited May 20 by George...f εντυπωσιακο
speedrunner Posted May 25 Posted May 25 Στο TikTok της εταιρείας ανέβηκε βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου στο οποίο φαίνεται ότι έχει γίνει πάρα πολύ ωραία δουλειά https://vm.tiktok.com/ZNdhEyCqx/
piraeus ships spotting Posted May 25 Posted May 25 Πανέμορφα σαλόνια, διαρρύθμιση, φωτισμός και χρώματα . Μιλάμε καταπληκτική δουλειά! Καλές θάλασσες να έχει!
captain mitsos Posted May 25 Posted May 25 Πραγματικά δείχνει πως έχει πέσει πολύ χρήμα κ δουλειά για να έρθει σε αυτή τη κατάσταση εάν έχει συμβεί το ίδιο στο μηχανοστάσιο νομίζω θα βγει λίρα 100 για την εταιρεία
MILTIADIS Posted May 25 Posted May 25 Εγω προσωπικα δεν θα συμφωνησω.Ναι μεν οντως επεσαν λεφτα αλλα για τα γουστα μου το εσωτερικο του ηταν πολυ πιο ομορφο πριν. Ειναι μια κλασσικη μετασκευη γνωστου ελληνικου γραφειου που βασιζεται στο laminate και στο γκρι πλαστικο.
pilot Posted May 25 Posted May 25 Το πλωριό σαλόνι πάντως δείχνει πολύ ωραίο, και τα αεροπορικά καθίσματα φαίνονται απίστευτα εργονομικά. Από την άλλη πλευρά όμως νομίζω ότι ο MILTIADIS έχει δίκιο για το laminate. Θυμίζει τις μετασκευες πολλών άλλων πλοίων τα τελευταία χρόνια. Βέβαια το βιντεακι είναι μικρό για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Θα μου άρεσε να δω καποια στιγμή καμπίνες κ εξωτερικά καταστρωματα.
SuperRunner Posted May 25 Posted May 25 Πολύ όμορφο εσωτερικά. Εάν έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στο μηχανολογικό κομμάτι, το πλοίο θα είναι στολίδι.
aggelos_lask Posted May 25 Posted May 25 (edited) Και από εμένα θα πω ότι ναι έκαναν πολύ ωραία δουλειά, φαίνεται ότι έπεσε πολύ χρήμα μέσα στο βαπόρι,αλλά από την άλλη πλευρά δεν παύει να είναι ένα βαπόρι του 1985, καλό θα ήταν αυτά τα χρήματα να τα ρίχνανε σε ένα νεότερο βαπόρι ( ώστε να το έχουμε κάποια χρόνια παραπάνω ) και φυσικά λίγο πιο όμορφο εξωτερικά. Edited May 25 by aggelos_lask
AnekLines1 Posted May 26 Posted May 26 Καλά δεν είναι και η πρώτη φορά που η seajets ρίχνει χρήμα σε ένα πιο παλιό καράβι .
Captainfanouris Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM (edited) Είδα πριν λίγο στο insta που έβαψαν δύο σειρές με παράθυρα σε βαθύ μπλε σαν αποτέλεσμα το πλοίο δείχνει και αρκετά νεότερο και εσωτερικά και εξωτερικά και άμα δει και την γέφυρα με τα χειριστήρια θα καταλάβει. Θέλω να ευχηθώ από τωρα καλή αρχή όταν ξεκινήσει θα βοηθήσει αρκετά. Δεν θα καργαρει κάθε μερα το Μύκονος θα περνει αρκετό κόσμο και ιχ εχοντας μεγάλο πρωτοκολο και ας μην πιάνει κάθε μέρα ικαρια και σαμο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή με αρκετά δελεαστική τιμή ακόμα και σε καμπίνες.Σαν συμπεριφορά στη θάλασσα λογικά θα χει καλή μια και πριν ταξίδευε στις βόρειες θάλασσες αν δεν κανω λαθος. Σαν ικαριωτης είμαι αρκετά περίεργος να ταξιδέψω μαζί του και σίγουρα θα μοιραστώ την εμπειρία μου και με φωτογραφίες. Το μόνο που μένει είναι το τι ταχύτητες και πληρότητες θα χει και άμα υπάρχουν θετικά αποτελεσματα να μπει ταχύπλοο (αν και δύσκολο). Θα θελα να ακούσω και άλλες γνώμες από ικαροσαμιωτες Edited Friday at 06:36 PM by Captainfanouris
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted Friday at 07:58 PM Posted Friday at 07:58 PM Ελκυστικο εαν εχει 20 υπηρεσιακη...τουλαχιστον...
Nick the Greek Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM Την οποία δεν την έχει ούτε στον κατήφορο. Το αδελφό του Stena Nautica -όταν το ανοίξουν- πάει με 17 και κάτι.
pilot Posted Friday at 09:40 PM Posted Friday at 09:40 PM (edited) Και τα ωράρια των δρομολογίων του, έτσι όπως έχουν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο υποδηλώνουν: Ένα 17αρι περίπου Edited Friday at 09:50 PM by Nick the Greek Quote
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted Friday at 09:44 PM Posted Friday at 09:44 PM Με τα μελτεμια του καλοκαιριου 17 δυσκολο...
olympia palace Posted yesterday at 03:51 PM Posted yesterday at 03:51 PM Έχουν πλάκα πάντως που βάψανε και τα τζάμια της γέφυρας με μαύρη λωρίδα και καλά να φαίνεται πιο σύγχρονο και πιο "καινούργιο".Αυτό δείχνει βέβαια και πόσο μπροστά ήταν και είναι τα χρώματα της blue star/superfast που σχεδόν όλοι την μιμούνται στα πλοία τους που είναι παλιά για να φαίνονται λίγο πιο "σύγχρονα".
Recommended Posts