proud_ionian Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 pride of el salam DIAGORAS 2004. by the way τριτο καλοκαιρι στο κοκκινο. αλλα 8 χρονια μενουνε
Nick the Greek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Το προδιδει εκτος απο το σχημα της πλωρης και το visor, και οι πολλοι καβοι που φαινονται.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Πιάσε ένα Διαγόρα για να γίνουν τρεις οι απαντήσεις όσα και τα χρόνια του Διαγόρα δεμένου!!
polmyt Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Επειδη ο neptun την εκανε απο την Αθηνα και ξεχασε να απαντησει με εξουσιοδωτησε να σας πω οτι εχετε ολοι δικιο. Νικητης ο proud με διαφορα τεταρτου απο τον Nick
proud_ionian Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ενα σχετικα ευκολο και πολυ γνωστο. η φωτο δεν ανοιγει αλλο. ειναι με ψηφιακο ζουμ και αν ανοιξει αλλο σας το δινω στο πιατο. φωτο τραβηγμενη εντος των χωρικων μου υδατωνε
Nick the Greek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Κρουαζιεροπλοιο νομιζω. Θα ελεγα κατι σε Oriana.
giorgosz Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Και εγώ θα συμφωνήσω με τον Superfast IV, ΑΙDAvita/aura.
proud_ionian Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 aidaaura. το οσκαρ στο καμαρι της HDW Superfast VI:D περσυ το καλοκαιρι ταξιδευε στα νερα μας. καθε σαββατο πρωι περναγε το καναλι της Ιθακης*. η αφεντια μου το φωτογραφισε ενω περναγε απο την παραλια ασπρος γυαλος στον Αη Γιαννη της Ιθακης. *το στενο αναμεσα σε κεφαλονια και θιακι λεγεται καναλι της Ιθακης. το στενο αναμεσα σε κεφαλονια θιακι και λευκαδα λεγεται καναλι της κεφαλονιας.
Superfast VI Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gia peite mu lipon pio ine to pleoumeno tis fotografias?
Nick the Greek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Οπως και δηποτε ξενο και μεγαλο. Καποιο απο τα καινουρια της Seafrance?
proud_ionian Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Epistrofi me to PO Canterbury, to opio meta tin ektetameni metaskevi tou se Ro/Pax ine ontos poli oreo mesa-ekso. why to hide it anyway (που θα ελεγε και μια ψυχη). ο μουντος ουρανος και η ταξιδιωτικη αναφορα του SF VI (απο εκει και το παραπανω... χωρίο) παραπεμπουν σε ferry του channel. με τη μεθοδο GPAN (αντιπαραβολη με αλλες φωτο) κατεληξα στο παραπανω.
Superfast VI Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Edo o anthropos exi stixia!Kala de tha katevo stin Patra? Ine ontos to PO Canterbury sto Calais.
proud_ionian Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 βαριομαστε να ασχοληθουμε μου φαινεται. πανευκολο ειναι. δεν ειναι blue star ουτε strintzis:p
Nick the Greek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Βρε Ιονιε σατανα, μηπως ειναι κανενα κρουαζιεροπλοιο της Celebrity?
proud_ionian Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 α πα παπαπα. καμια σχεση. η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο μενα, σε καποιο απο τα piraeus outskirts
Nick the Greek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Δευτερη και τελευταια προσπαθεια απο μενα, μηπως ειναι ο Απηλιωτης?
Ermenegildo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Να πω το norway???? εχω μια εντυπωση μικρή βεβαια...
Nick the Greek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ειναι γλυκια η γευση του να βρισκεις το κουιζ που εβαλε οπαδος του -soon to be καρφιτσες- Κεφαλονια
Recommended Posts