Jump to content
Shipfriends

Δελτίο απαγορευτικού απόπλου


Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Αίας εχθές δεν εκτέλεσε το απογευματινό του δρομολόγιο, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση στο λιμενικό φυλάκιο του Σαρωνικού, δεν έγινε λόγω καιρού:D (???).

Χθες εμένα μια χαρά μου φάνηκε η θάλασσα, και εάν ισχυριστούμε ότι είχε θάλασσα τότε γιατί ταξίδευαν κανονικά τα δελφίνια??

Link to comment
Share on other sites

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των δελφινιών για σήμερα από και προς Σποράδες.

Και η ανακοίνωση της ΕΛΛΕΝΙΚ για τα ανεκτέλεστα δρομολόγια πηγασου και ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=127&news_id=107

Κι άλλο ένα EDIT

Δεν έφυγε ούτε το ΝΑΞΟΣ στις 17:30, ενώ και η ΡΟΜΙΛΝΤΑ θα κοιμηθεί εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Το μονο δρομολογιο που τελικα δεν εγινε λογω του χθεσινου απαγορευτικου ειναι του ΡΟΜΙΛΝΤΑ.Επισης σημερα το ΝΑΞΟΣ αναμενεται στον Πειραια γυρω στις 16.50 αντι για 15.00 και θα φυγει στις 18.30 αντι για 17.30

Link to comment
Share on other sites

Μετά από δυο μέρες με τα απαγορευτικά ξανά ξεκίνησαν τα δελφίνια στο Σαρωνικό.

Συνέπεια των απαγορευτικών, η Ύδρα είχε να δει βαπόρι από τη Τρίτη.

Ενώ ο Αίας μετά από 4ημερο καθισιό, κάτι το απαγορευτικό κάτι τα ρεπό του, είχε να ταξιδέψει από τη Δευτέρα.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από το Σάββατο ο καιρός θα μπαχαρίσει με βοριάδες οι οποίοι την Κυριακή μπορεί να φτάσουν και τα 9 μποφωρ

Πραγματι το meteo.gr δινει για αυριο το πρωι 9αρι αλλα μονο στον Καβο Ντορο. Μετα το μεσημερι πεφτει πολυ ομως.Ενδεχεται να υπαρξουν επιπτωσεις στα δρομολογια του ΠΗΝΕΛΟΠΗ και ισως και των πρωινων της ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ απο Πειραια.

Link to comment
Share on other sites

Η μετεωρολογία πλέον το απαγορευτικό το έχει καρταργήσει?

Εχτές τα βαπόρια που ταξιδεύαν έφαγαν της χρονιάς τους μάζεψαν θάλασσα και για του χρόνου.

Ο ΠΗΓΑΣΟς ΒΡΉΚΕ ένα 10αρι στο ικάριο το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αλλο τόσο οι επιβάτες της΄Ικαρίας πήγαν στην Σάμο και η μετεωρολογία τον χαβά της.

Πλέον ο καιρός πρέπει να είναι 10αρι κι αν για να βγάλει απαγορευτικό.;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω αναρωτιεμαι Earl, ολοι αυτοι που αρνουνται να εκδωσουν απαγορευτικα στα 9 αλλα και ολοι αυτοι που πιεζουν να μη δινονται απαγορευτικα, τι θα εκαναν εαν επανω στον Πηγασο ηταν η εγγυος γυναικα τους η το παιδι τους? ;)

Link to comment
Share on other sites

Η εταιρεία ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ αναμένεται να καταπλεύσει σήμερα Δεύτερα 29/01/2007 στις 18.00 στο λιμάνι του Πειραιά.

Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου στις 17.00 από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Εύδηλο – Καρλόβασι – Βαθύ θα πραγματοποιηθεί στις 19.30.

Πειραιάς, 29 Ιανουαρίου 2007 ώρα 09.30

www.hsw.gr

Link to comment
Share on other sites

Στις 12/1 ημερα παρασκευη εφυγα απο πειραια με μπουνατσα και προορισμο τα αντικυθηρα με το εγ/ογ μυρτιδιωτισσα. Πιασαμε Κυθηρα κανονικα στις 12 τη νυχτα και λιγο μετα τις 2 που φτασαμε αντικυθηρα και ενω μπαιναμε στο λιμανι για να κανουμε μανουβρα βαζει ενα μπουρινι απιστευτου καλλους με αποτελεσμα ο καπετανιος να βαλει το αναποδα και να φυγουμε απο εκει. Τελικα δεν φτασαμε ποτε αντικυθηρα, παρα γυρισαμε πειραια τη Δευτερα το πρωι μετα απο 3 μερες στη θαλασσα (ημασταν μαλιστα αροδο εξω απο την ελαφονησο μεχρι την κυριακη το μεσημερι). Κανενα προβλημα. Η θαλασσα εχω μαθει οτι ειναι πανισχυρη και απροβλεπτη. Ομως γιατι πριν απο λιγες μερες το καραβι δεν "καταδεχτηκε" να πιασει αντικυθηρα ενω ο καιρος ηταν καλος? Ακουστηκε οτι δεν ειχε επιβατες να κατεβασει. Και τι μ'αυτο? Αυτοι που ηθελαν να φυγουν απο το νησι γιατι να μην τους υπολογισει κανεις? Που μπορω να παραπονεθω? Γιατι φανταζομαι αν η γραμμη δεν ηταν επιδοτουμενη τα πραγματα θα ηταν αλλιως...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...