Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μετά από παράπονα πολλών καραβολατρών που ήθελαν να επισκευτούν τις δεξαμενές και δεν ταίριαζαν οι ημερομηνίες με τους δεξαμενισμούς των αγαπημένων τους πλοίων, ο ΟΛΠ αποφάσισε να : δημοσιεύει, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ, σε καθημερινή βάση το Πρόγραμμα του Τμήματος Δεξαμενών όσον αφορά τη μεγάλη-μικρή Πλωτή και μεγάλη-μικρή μόνιμη Δεξαμενή.

Δείτε το πρόγραμμα για όλες τις δεξαμενές του ΟΛΠ, έρχεται και ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ και ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ και άλλα ενδιαφέροντα.Τα καλύτερα δηλαδή.

ΥΓ. Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ ότι γίνεται μια τέτοια ενέργεια είναι ότι καθυστερούν καποια πλοία πάρα πολύ να δεξαμενιστούν και έχουμε πολλά παράπονα για την σειρά κλπ.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Σε καρναγιο στο Περαμα εχει προχωρησει το χτισιμο ενος αμφιδρομου.Ονομα απο εκει που ημουν δεν φαινοταν.Ακομα εχει ξεκινησει στου Ατσαλακη αν δεν κανω λαθος κατασκευη ενος νεου βαποριου.Δεν ξερω κατι αλλα μαλλον για αμφιδρομο το βλεπω και αυτο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος το φορτηγό Estia I και στη μικρή δεξαμενή του Περάματος το CLelia II αυτή τη φόρα με τη πλώρη προς το ντοκο. Γιατί είχε ξανανέβει πριν λίγο καιρό αλλά με τη πρύμη.

Από φορτηγά είχαμε το Captain Mustafa, Kadmos, Golden Sea, Irida,At G. Callitsis, Vasos, World Trader I, Vigour, Balluta Bay,Alkistis, το Friendhips Gas και τα δυο κουφάρια.

Από επιβατηγά είχαμε το Καπεταν Αλεξάνδρος Α, Ιεράπετρα Λ, Πηνελόπη, Μακεδονία, Κρήτη Ι & Πρέβελης.

Στη βάση των δελφινιών είχαμε 3 δελφίνια της Aegean Flying Dolphins (FD Hermes, Venus & Venus I) και 4 της Hellenic Seaways (FD 3 & 21 που είναι παροπλισμένα και το FD 18 & 19). Στο Flying Dolphin 19 έχουν βγει οι δυο τελικοί άξονες ενώ ήταν στο ντοκ μια μηχανή MTU μάλλον του Flying Dolphin 18). Στο Flying Dolphin Venus I είχαν βγάλει το τιμόνι.

Στα καρνάγια του Περάματος είναι η παντόφλα Ολύμπιος Απόλλων και ένα νέο αμφιπλωρο στα ναυπηγεία Φραντζή.

Ο Γιωργής που φαίνεται παρατημένος στη μοίρα. Ενώ πίσω από το Γιωργή ήταν η παντόφλα Άγιος Δημήτριος με ξένη σημαία. Αλλα και μια νέα παντόφλα που κατασκευάζεται και ήταν άλλη μια μικρή κόκκινη παντόφλα (που δε μπόρεσα να ξεχωρίσω το όνομα της). Επισης ηταν η παντοφλα Άγιοι Ανάργυροι (εαν δε κανω λαθος στο ονομα της) σε ενα καρναγιο

Στη γερμανική Σκάλα, το Κεραυνός ΙΙ έχει βγει σε βάζα πλέον. Ενώ στο ναυπηγείο του Ψυχαλη τοποθετούνται οι πρώτες λαμαρίνες για δυο νέα Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου (μάλλον αμφίπλωρα)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης ήταν η παντόφλα Άγιοι Ανάργυροι (εάν δε κάνω λάθος στο όνομα της) σε ένα καρνάγιο

Μετά από δεύτερη ματιά τελικά κατέληξα ότι είναι η παντόφλα Γεώργιος Π και όχι Άγιοι Ανάργυροι (σας παραπλανησα):o:(, που δουλεύει στη γραμμή Ρίο Αντίρριο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να μην έχει ανοιχτό ais o ΘΕΟΦΙΛΟΣ, κανείς δεν τον είδε ότι έχει φύγει από τη δεξαμενή και είναι στο κεφάλι στο Πέραμα.

Επίσης ο ΡΟΥΤΟΚΡΙΤΟΣ Τ από τη δεξιά πάντα με τα νέα του σινιάλα και από την αριστερή με τα παλιά του ενώ το φουγάρο έχει γίνει ίδιο σε χρώματα με αυτό που είχε κατά τη θητεία του στην Maritime Way.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ακόμα δεν ανέβηκε στη δεξαμενή το Μυτιλήνη, λένε ότι σήμερα θα πάει (για να δούμε) και για αυτό θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα έκτος δρομολογίων.

Όπερ και εγενετο. Έστω και με καθυστέρηση ανέβηκε σήμερα στη δεξαμενή.

Link to comment
Share on other sites

Η παντόφλα Ολύμπιος Απόλλων τη προηγούμενη εβδομάδα θεαθεί στο Κερατσίνι, αλλά το Σάββατο έλειπε και από εκεί, προφανώς έφυγε για τη Κάλυμνο.

Μεγάλη δεξαμενή Περάματος:

ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ :17/11/08-19/11/08

Όπως μας είχε ενημερώσει ο Enas Chiotis, από χθες στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος το Νήσος Μύκονος

Ενώ στα ναυπηγεία Φραντζή τη θέση του Ολύμπιος Απόλλων έχει πάρει μια άλλη παντόφλα, μάλλον το Σαμαριά 1.

Link to comment
Share on other sites

Δελτίο Περάματος 23-11-08

Στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος το Εξπρές Σαντορίνη και στη μικρή δεξαμενή του Περάματος το Clelia II σχεδόν έτοιμο για να πέσει από τη δεξαμενή.

Από επιβατηγά είχαμε το Καπεταν Αλεξάνδρος Α, Ιεράπετρα Λ, Πηνελόπη, Μακεδονία, Ερωτοκριτος Τ, Ελ. Βενιζέλος, Σοφοκλής Β & το Θεόφιλος.

Στη βάση των δελφινιών είχαμε 4 δελφίνια της Aegean Flying Dolphins (FD Hermes, Athina, Zeus & Venus) και 4 της Hellenic Seaways (FD 3 & 21 που είναι παροπλισμένα και το FD 18 & 19).

Στα καρνάγια του Περάματος είναι η παντόφλα Σαμαρια Ι, το Kanehave, η παντόφλα Άγιοι Ανάργυροι και η παντόφλα Κώστας Θ ΙΙΙ . Καθώς και ο Γιωργής που φαίνεται παρατημένος στη μοίρα.

Στη γερμανική Σκάλα το Πάτμος Σταρ (πρώην Ελβιρα) με σβησμένα τα ονόματα πρυμα και πλώρα, τα λέει με το παλιό γνώριμο από τη γραμμή του Αργοσαρωνικού Κεραυνός ΙΙ και το ρυμουλκό Καραπιπερης 16, έχουν βγει σε βάζα. Ενώ στο ναυπηγείο του Ψυχαλη προχωραει κατασκευή δυο νέων Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου (μάλλον αμφίπλωρα).

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Ξέχασα το Θεόφιλο
Link to comment
Share on other sites

Δελτίο Περάματος 30-11-08

Στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος είχαμε το φορτηγό Paragon και στη μικρή δεξαμενή του Περάματος το Απόλλων Ελλάς. Και τα δυο φαινόντουσαν ότι σήμερα λογικά θα αποδεξαμενιστουν.

Από φορτηγά είχαμε το St. Denis (οπού έκανε αρκετή λαμαρινοδουλεια), το Amalie, το Προμηθευς, το Conquer, το Levantes (ΙΜΟ Νο: 7366128), το Panagia I (ΙΜΟ Νο: 7518331), το Aegean Rose (Aegean Petroleum), το Alkistis, το Balluta Bay, το Ekoleader (ΙΜΟ Νο: 8201040), το Golden Lion (ΙΜΟ Νο: 8323410), το Rofos (ΙΜΟ Νο: 8309787), το Golden Sea (της European Navigation), το Irida, (της Larus S.A), το Mediterranean (ex DBL 152), το Rays (IMO No: 7419391) και τo κουφάρι Docevenus.

Από επιβατηγά είχαμε το Καπεταν Αλεξάνδρος Α, Ιεράπετρα Λ, Πηνελόπη, Μακεδονία, Μακεδονία, Ερωτοκριτος Τ, Ελ. Βενιζέλος, Σοφοκλής Β & το Θεόφιλος.

Στη βάση των δελφινιών είχαμε 4 δελφίνια της Aegean Flying Dolphins (FD Hermes, Athina & Venus στα βάζα και Zeus στη θάλασσα) και 4 της Hellenic Seaways (FD 3 & 21 που είναι παροπλισμένα και το FD 19 στα βάζα και το FD 18 πλέον στη θάλασσα).

Στα καρνάγια του Περάματος είχαμε τη παντόφλα Γεωργία Μ (έχει βάση την Ύδρα και μεταφέρει αδρανή υλικά) σε βάζα στα Ναυπηγεία Καραγεώργη, τη παντόφλα Αλέξανδρος Μ (κάνει δρομολόγια μεταξύ Σπέτσες Κόστα), τη παντόφλα Παναγία Τρυπητή (από τη γραμμή Ρίο Αντίρριο), τη παντόφλα Κώστας Θ ΙΙΙ , τη παντόφλα Άγιοι Ανάργυροι, τη παντόφλα Ευρώπη που έχει υποστεί μια μετασκευή στη πρύμη, επεκτείνοντας το ανοικτό κατάστρωμα προς τη πρύμη και ψηλώνοντας τις τσιμινιέρες και μια νέα παντόφλα που κατασκευάζεται δίπλα στην Ευρώπη. Το νέο αμφιπλωρο της Samso Linien Kanhave. Καθώς και το ιστορικό Γιωργής παρατημένο στη μοίρα του.

Στη γερμανική Σκάλα, είχαμε το Κεραυνός ΙΙ, που γινόντουσαν εργασίες στο κύτος του πλοίου, το ερευνητικό σκάφος Φιλία της ΕΛΚΕΘΕ, το ρυμουλκό Καραπιπερης 16, έχουν βγει σε βάζα.

Ενώ στο ναυπηγείο του Ψυχαλη είχαμε τη παντόφλα Κλήβελαντ (από τη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος-Άγιος Γεώργιος), ενώ προχωράει η κατασκευή δυο νέων Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου (μάλλον αμφίπλωρα).

Τέλος να σημειώσω ότι η παντόφλα Άγιος Δημήτριος και Σαμαριά Ι έχουν φύγει από τα καρνάγια, όπως και το Πάτμος Σταρ.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...