Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

That would be a good choice since she isn’t as fast as Highspeed 3 & Highspeed 4. HS3&4 are a better match on the Piraeus - Heraklion line then HS3 & Hellenic Highspeed 

Edited by Nick the Greek
Quote
Posted (edited)

Ενώ σε Παροναξία, Κουφονήσια και Αμοργό δεν χρειάζεται η ταχύτητα; Η γραμμή του Ηρακλείου για μένα είναι χαμένη απο τη στιγμή που ανοίξανε τα πλάνα τόσο αργά και τόσο ελλειπώς. Και με αυτή τη "στρατηγική" θα χάσουν και τη συγκεκριμένη γραμμή που ήταν μέχρι πρότινος το HS4 αφού υπάρχει ευθύς ανταγωνισμός από το Champion Jet 3 και σε ωράρια και σε ταχύτητες. Τα κάστρα σου τα προστατεύεις, δεν τα παρατάς στο έλεος του ανταγωνισμού.. Τα'χουμε πει πολλές φορές και στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί, αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα. Απλά δεν περίμενα ότι η ταχύτητα και η χωρητικότητα του HS4 δεν θεωρούνταν απαραίτητα σ' αυτή τη γραμμή.

Edited by hsw
Posted

Μην βιαζόμαστε μπορεί και το Hellenic Highspeed να πηγαίνει με παραπάνω ταχύτητα,έτσι και αλλιώς δεν το είδαμε και ποτέ σε γραμμή ταχύπλοου τα τελευταία χρόνια.Ας δούμε φέτος τι θα κάνουν και με αυτό στο Πάρο Νάξο Κουφονήσι Αμοργό και βλέπουμε, σίγουρα ναι δεν θα είναι καλύτερα από το Highspeed 4 αλλά μην είμαστε από την αρχή έτσι.

Posted

Σιγά μην πηγαινει με 32-33. Αντε να πιανει τα 30’. 
Τη γραμμή την έχει χάσει απο περυσι που κανει το Πειρ-Παρος σε 3.10 αντι για 2.50-55 που έκανε. 

Posted
35 minutes ago, HS_4 said:

Περαστηκαν για 1 μέρα τα δρομολόγια του hellenic highspeed. Πειραίας Πάρος σε 3,5 ώρες ενω το Δήλος κάνει 4! 
Καλά θα παέι αυτο! Κρίμα πραγματικά για την εταιρεία που κανει τέτοιους σχεδιασμούς.

Οπότε άμα είναι με τέτοια ωράρια,να μαντέψω ότι max θα πηγαίνει μέχρι 28 κόμβους 

Posted (edited)

Λογικά κάπου εκεί  καθώς το Δήλος έχει 24 υπηρεσιακή .

Edited by AnekLines1
Posted

Πάντως εκει που ήταν sold out εδω και καιρό για επιστροφή στις 9/6 απο τα νησιά τώρα έχει πολλές διαθέσιμες θεσεις.

Πολλοί αλλαξαν με το Δήλος που πλεον ειναι σχεδον sold out !!

Posted

Το πλοίο μεθωρμησε στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς καποιο δοκιμαστικό και αν δεν κανω λάθος χωρίς δεξαμενισμο . 

Posted

Κανονικό δρομολόγιο εχει!

Εε αφου ειναι το 3ημερο λογικο!

Posted
1 hour ago, HS_4 said:

Κανονικό δρομολόγιο εχει!

Mea culpa, δεν μου το έβγαλε στην αναζήτηση ούτε ως αναχωρησαν δρομολόγιο για αυτό και το ειπα.

Posted

Με ποια λογική τις μισές μέρες θελει 3h το Παρος-Πειρ και τις υπόλοιπες 3.30h?

Posted

Does anybody know if she has different engines or different jets then for example Superrunner or Speedrunner (2)? Since they all get to 34-35 knots and Hellenic Highspeed seems to still struggle reaching 30 knots..

Posted

Με 25 κόμβους από Αμοργο για Κουφονήσι, ήθελα να ξερα γιατί να το προτιμήσεις από το Naxos που έχεις και την επιλογή να βγεις κατάστρωμα να κάνεις μια βόλτα. Περνάει από τα ίδια νησιά ακριβώς κάνοντας μη ανταγωνιστικό χρόνο. Ελπίζω η Hellenic σύντομα να κάνει τράμπα με το 4αρη αφού η γραμμή του Ηρακλείου πάει ούτως ή άλλως ακλαφτη για φέτος.

Posted

Ο λόγος που θα προτιμήσεις το Νάξος έναντι του ΗΗ είναι τα χρήματα, όχι το.... να βγεις κατάστρωμα.

5,5 ευρώ έναντι 33 είναι ένας πολύ καλός λόγος.

Posted (edited)

Εχει μελτεμι σημερα! Γενικά με 28-30 παει!

Αλλά οπως και να εχει ο σχεδιασμός της αττικα ειναι οτι χειροτερο! Πιστεύω πως οσοι ασχολούνται με τα δρομολογια δεν πρεπει να εχουν ίδεα περι του θεματος! 

Edited by polmyt
quote
Posted
26 minutes ago, Nikos_Chania said:

Ο λόγος που θα προτιμήσεις το Νάξος έναντι του ΗΗ είναι τα χρήματα, όχι το.... να βγεις κατάστρωμα.

5,5 ευρώ έναντι 33 είναι ένας πολύ καλός λόγος.

Εννοούσα στη βασική γραμμή προς τα νησιά και πίσω και όχι τις ενδοκυκλαδικες συνδεσεις. Προφανώς το οικονομικό έχει τεράστια διαφορά από μόνο του ώστε να προτιμήσεις το Ναξος.

Posted (edited)

Για τον μέσο επιβάτη, οι 2 λιγότερες πλεύσιμες ώρες του HHS σε σύγκριση με το Νάξος δεν είναι καθόλου αμελητέες. 

Edited by polmyt
quote
Posted
2 hours ago, George...f said:

Με 25 κόμβους από Αμοργο για Κουφονήσι, ήθελα να ξερα γιατί να το προτιμήσεις από το Naxos

Όταν η τοποθέτηση ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο, βάσει γραμματικής, ότι έπεται από το κόμμα (,) και μετά έχει σχέση με ότι προηγήθηκε. Δηλαδή, η συμπερασματική τοποθέτηση ξεκινάει αναφέροντας "από Αμοργό για Κουφονήσι", οπότε οποιαδήποτε αιτία/αποτέλεσμα/τοποθέτηση έχει συνάφεια με αυτό.

Σε αυτό απάντησα προσωπικά εγώ. 

Όπως φαίνεται από τις 2 επόμενες απαντήσεις, κανένας άλλος δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το γιατί να επιλεχθεί το ΗΗ από Αμοργό για Κουφονήσια, αλλά γιατί να επιλεχθεί το ΗΗ από κάπου προς... κάπου.

Τα αναφέρω, διότι εξελίχθηκε σε πύργο της Βαβελ, κάτι που εξ αρχης (είτε από λάθος είτε όχι) ήταν ξεκάθαρο.

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...