Jump to content
Shipfriends

Mega Jet (IMO 9106106)


Neptune

Recommended Posts

Βγήκε από τη χειμερια νάρκη και κάνει βόλτες στο Σαρωνικό. Υποθέτω πως βγήκε για κάποιο δοκιμαστικό. Έκανε και μία στάση στο λιμάνι της Ελευσίνας ενδιάμεσα. Μήπως το έκανε για να πάρει επιθεωρητές; Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΓΓΛΕΖΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ RUSTON ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΕΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΟΝΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Το Mega Jet αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις 20 Μαΐου. Σε σύγκριση με τα περσινά δρομολόγια δεν παίζει καθόλου η προέκταση προς το Πειραιά, που ήταν καταστροφική για την εταιρεία του αλλά και πράκτορες της (λογω των γνωστών προβλημάτων). Τη Τρίτη και το Σάββατο που δεν εμφανίζει δρομολόγια είναι οι ημέρες που θα κάνει από το Ρέθυμνο το δρομολόγιο (εκδρομή).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
...και να μην εχουμε τα καλα του Mega Jet που ειναι ολο βλαβες και δεν μπορει να σηκωσει ταχυτητα χωρις προβλημα πανω απο 30 κομβους

To Mega Jet καλως η κακως μεχρι εκει μπορει να παει. 30 κομβους οταν ολα ειναι ιδανικα και 27-28 οταν ειναι φορτωμενο. Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι θα παει με 40 επειδη τοσο πηγε σε ενα δοκιμαστικο οταν φτιαχτηκε δε φταιει το βαπορι ;). Επισης οταν δουλευε στην Αδριατικη ειχε τα ιδια θεματα. Καθε δευτερη μερα ακυρωνε δρομολογια η ταξιδευε με 25 μιλια. Οταν λοιπον παιρνεις γουρουνι στο σακι δε φταιει το γουρουνι ;) Μακαρι παντως φετος να βρηκανε τη λυση και να το δουλεψουν εστω και ετσι γιατι κακα τα ψεματα εχουν βρει το μπελα τους οι ανθρωποι. Οτι αφηνουν τα 2 μικρα τα τρωει το μεγαλο

Link to comment
Share on other sites

ναι βεβαια!!το ζητημα ειναι να πηγαινει με ασφαλεια και να μην ακυρωνονται δρομολογια και ας πηγαινει και με 27 κομβους!!!Μακαρι φετος να παει καλυτερα:)

Ρεθυμνο δεν θα πιανει φετος το πλοιο???

Υ.Γ.παντως σαν ταχυπλοο ειναι πανεμορφο!!

Link to comment
Share on other sites

χμμ!!βασικα τι δεν θα μπορει καποιος να κλεισει εισητιριο παρα μονο απο ταξιδιωτικους πρακτορες ή απλα θα κλεινουν την πελατεια τα πρακτορια??βασικα δεν αναφερεται πουθενα για δρομολογια για ρεθυμνο(π.χ openseas)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συμφωνα με το αis το Μεγκα τζετ ξκινησε με 26 μιλακια απο σαντορινη και κατα την διαρκεια της καθοδου στο ρεθυμνο επεσε στα 17 καποια στιγμη και εδω και πολυ ωρα παει με 21....λετε νε εχουμε τα ιδια με περυσι η μηπως ειναι απλη οικονομια καυσιμων??:confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Το Mega Jet τωρα με τις απεργιες των φορτηγων και των βυτιων ερχεται στη Ναξο για ανεφοδιασμο.Το ιδο εκανε και στην προηγουμενη απεργια.

Λογο του καιρου το πλοιο δεν επεσε στο κεφαλι του λιμανιου αλλα μπηκε απο μεσα.Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκαν λιγο να δεσουν λογω του καιρου

εδω και μια φωτο

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πριν απο μερικα λεπτα καταφερε να δεσει,ο γαρμπης δεν βοηθαει τα πλοια στο λιμανι μας κ ταλαιπορηθηκε μεχρι να τα καταφερει,τελικα εδω ηρθε για πετρελευση μιας κ αυτη την στιγμη ειναι τρια βυτια της ARGO εξω απο το πλοιο.

Edited by TASOSNAXOS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...