Jump to content
Shipfriends

NEA MAKRH

eMembers
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NEA MAKRH

  1. Πότε αναμένονται να έρθουν προς τα μέρη μας ξέρουμε?
  2. Πότε θα ''ασπρίσει'' ξέρουμε? Ή θα ταξιδέψει στα σινιάλα/χρώματα που βρίσκεται?
  3. Δε νομίζω ότι θα αφήσει έτσι εύκολα την γραμμή, πόσο μάλλον μετά από μία φοβερή περσινή χρονιά με πολύ καλές πληρότητες.
  4. Επίσης καλό θα ήταν εφόσον η εταιρεία πλέον θα διαθέτει έναν στόλο ποιοτικότερο, να βγάζει πιο έγκαιρα τα πλάνα της για να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίζει τις διακοπές του κλπ πιο νωρίς και όχι στο παρά 5.
  5. Αν είχα φράγκα να ποντάρω σχετικά με το όνομα, θα τα ''ακούμπαγα'' στο RIGEL V (V for Ventouris).... ;)
  6. Δεδομένου ότι το πλοίο δεν έδειχνε τα πραγματικά του «δόντια» από θέμα ταχύτητας στη περιοχή που δραστηριοποιούταν, ποια θεωρείται ότι θα είναι η υπηρεσιακή ταχύτητα εδώ στην Ελλάδα; Μια ταχύτητα γύρω στα 35-36 είναι εφικτή;
  7. Δε ξέρω τι λες πάντως αυτή τη στιγμή τα σινιάλα στισ μπάντες σβήνουν...
  8. Για δοκιμαστικό αυτή τη στιγμή φαίνεται το πλοίο. Ποιος το κάνει όμως αποτελεί ερώτημα...
  9. Ένα δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνος - Μύκονος - Πάτμος - Μύκονος - Τήνος - (Άνδρος) - Ραφήνα είναι ότι πρέπει. Η Πάτμος είναι το πιο "must" νησί των Δωδεκανήσσων τα τελευταία χρόνια και μπόλικος κόσμος θέλει να πηγαίνει γρήγορα και να το συνδυάζει απο Κυκλάδες.
  10. Θα περάσει για χαιρετισμό από το νησί του πλοιοκτήτη??
  11. Απ'ότι με ενημερώνουν θα προηγηθεί η αναχώρηση ενός άλλου πλοίου και μετά το Άνεμος..
  12. Καμία σχέση τα σιλικονούχα χρώματα της πρώτης γενιάς με αυτά που χρησιμοποιούνται τώρα. Ούτε σε απόδοση αλλά ούτε και σε κόστος...
  13. Απ’ότι άκουσα το βαπόρι πάει προς Αρκουμάνη!!
  14. Σύμφωνα με άρθρο του ellinikiaktoploia.net , το πλοίο αγοράστηκε από την Levante Ferries.
  15. Ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν τα δρομολόγια του Speedrunner για τη νέα σεζόν: http://www.aegeanspeedlines.gr/site/el/index.php/δρομολογια/δρομολόγια-2019-πειραιάς-σέριφος-σίφνος-μήλος Βλέπουμε ότι είναι απούσα η Κίμωλος από τα φετινά δρομολόγια, πράγμα παράξενο καθώς τα πήγε εξαιρετικά πέρσι καθώς είναι ένας ανερχόμενος προορισμός
  16. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται τέτοιου είδους εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία και άποψη και για αυτο το λόγο υπάρχουν τα forums σαν αυτό για να μπορέσουμε να κάνουμε μια όμορφη και πάνω απ'όλα πολιτισμένη συζήτηση. Όσον αφορά το πλοίο φαντάζομαι ότι η κοινοπραξία θα κάνει την κίνηση με την πιο συμφέρουσα κατάληξη. Εδώ είμαστε για να το δούμε και να τα συζητήσουμε.
  17. Έως 36,4 έφτασε σήμερα στο 1ο δρομολόγιο, που νομίζω αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας για το πλοίο από την στιγμή που δρομολογήθηκε στα μέρη μας. Μάλλον έγινε καλή δουλειά στο μηχανολογικό κομμάτι.
  18. Η εταιρεία στοχεύει να ''χτυπήσει'' τον Αίολο, οπότε ενδεχομένως να βγουν τα δρομολόγια για φέτος.
  19. Μήπως έχουν σκοπό να πάρουν τον Αιολο που βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 16/12;
  20. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο σχεδιαζόταν να πραγματοποιηθεί αρχικά απο Ραφήνα, αλλα μάλλον κάπου δεν κούμπωσε και ετσι θα γινει μέσω Πειραια.
  21. Το Tera θα ειναι σίγουρα στη Ραφήνα την επόμενη σεζον με συζήτηση που είχα με στέλεχος της εταιρίας. Το μάρκετινγκ που έπεσε φέτος ήταν επιτηδευμένο και για αυτόν τον σκοπο, δλδ να εδραιωθεί στη Ραφήνα το πλοιο. Ειδικά στο γκαράζ ειναι τρομερά ικανοποιημένοι απο τα νούμερα που έφερε το πλοίο. Παραλλήλως θα γινει κατα πάσα πιθανότητα και ανακαίνιση στα καθίσματα του πλοίου και κάποιες μορφοποιήσεις. Τα αλλα 2 πλοία που θα πλαισιώσουν το Tera Jet ειναι υπό συζήτηση. Επισης ειναι στα σχεδια και ένα νέο νησί «έκπληξη» που θα το δούμε για πρώτη φορά απο Ραφήνα να εκτελείται. Εχουμε μπόλικο ψωμί...
  22. Μοιάζει σαν να κάνει κάποιο δοκιμαστικό γιατί έχει πορεία προς Πειραιά πάλι τώρα.
  23. Να προσθέσουμε ενδεχομένως και κάποιο/α εκ των : Krilo Eclipse, Andros Jet/BluePower, Karolin...
×
×
  • Create New...