Jump to content
Shipfriends

San Miguel (IMO 7642857)


Recommended Posts

George said:
Nick αυτό το παντοφλάδικο υπάρχει στη συγκεκριμένη γραμμή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τα πιο παλιά της γραμμής!! Τέλος θέματος περί ΚΛΗΒΕΛΑΝΤ!!!

Χρόνια ταξιδεύω και με αυτό, λόγω καταγωγής. Νομίζω πως πουλήθηκε στο εξωτερικό. Ξέρει κάποιος κάτι;

post-85-128326971074_thumb.jpg

-----

(1976, ex- Κλήβελαντ)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Όχι mpourtzi είναι ακόμα στη γραμμή. Πριν 3 μέρες ταξίδεψα. Είναι κατασκευής 1977. Τώρα αν έχει πουληθεί και σκοπεύουν να το παραδώσουν το χειμώνα δεν το ξέρω.

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει να προσθαίσει κάτι ακόμα για το ΚΛΗΒΕΛΑΝΤ καλύτερα να ανοιχτεί από κάποιον admin ένα νέο θέμα στα ΠΛΟΙΑ για να μην ξεφύγουμε τελείως.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σε προηγούμενο ΣΑΣ, ειχε εγκριθεί, αποδρομολόγηση του CLEΑVELAND απο την γραμμή Ερέτριας-Ωρωπού, λόγω πώλησής του, οπως αναφέρεται, στο εξωτερικό. Τώρα βλέπω,σε αλλο topic, πως απλώς μεταδρομολογείται, στην γραμμή Αρκίτσας-Αιδηψού, οπου θα συναντήσει παλιούς συναδέλφους του. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

To Clevelant στο λιμάνι του Αγ.Κωνσταντίνου σήμερα.

Στις πάντες του διαφημιστικά της "Εγνατία Ασφαλιστική".

Απ'ότι φαίνεται οι διαφημίσεις "διαδίδονται" και σε άλλα πλοία μετά τα μεγάλα του Πειραιά...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Στην Γερμανική σκάλα στο Πέραμα πήρε το μάτι μου σήμερα το Cleaveland.

Tελευταία φορά που το είχα δει ήταν πέρυσι τον Οκτώβριο στον Άγιο Κωνσταντίνο ερχόμενο από Άγιο Γεώργιο Ευβοίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Όσοι έχουν χασει τον ύπνο τους με την απουσία του πλοίου, να τους ενημερώσουμε ότι το πλοίο βρίσκεται στα πέριξ της Valletta, τώρα για δουλειά πήγε, περαστικό είναι, θα σας γελάσω.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...

Δεν βλέπω τίποτα στη μαγική μπάλα εκτός από το ότι 1) δεν φαίνεται να έχει αλλάξει όνομα και 2) εθεάθη από το AIS τελευταία φορά την πρώτη Δεκεμβρίου του 2010 πλησίον της Douala του Cameroon.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα πλοίο μας λοιπόν μετά το LOANGO (ex-ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ), που το θεωρούσαμε ξενιτεμένο στην Αμερική, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα βρίσκεται και αυτό στην Μαύρη Ήπειρο.

...εθεάθη από το AIS τελευταία φορά την πρώτη Δεκεμβρίου του 2010 πλησίον της Douala του Cameroon.

Πολύ λογικό μου ακούγεται, και είναι μάλλον προφανές ότι η εταιρία στην οποία ανήκει (όπως και αυτή του ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ) έχει μεν την έδρα της στην Αμερική αλλά παράλληλα δραστηριότητες (και) στην Αφρική.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

San Miguel (IMO 7642857)

(1976, ex- Κλήβελαντ)

Το ΚΛΗΒΕΛΑΝΤ έχει μετονομαστεί σε SAN MIGUEL. Με αυτό το όνομα, έχει δώσει τελευταίο σήμα στο AIS στις 11-04-2011 από το λιμάνι Bata της Ισημερινής Γουινέας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

......από το λιμάνι Bata της Ισημερινής Γουινέας λοιπόν, να το δούμε και σε μία φωτογραφία (λεπτομέρεια) από τον περασμένο Μάιο. Τα εύσημα για το ...ξετρούπωμα :D του πλοίου, ανήκουν βέβαια στον polmyt, ο οποίος σε αυτή την φωτογραφία από το picasa, ημπόρεσε ο αθεόφοβος να ανακαλύψει μία πάλαι ποτέ Ελληνική παντόφλα.

post-2102-0-40268300-1317763636_thumb.jp

Να προσθέσουμε ακόμα, ότι το πλοίο έχει ξαναδώσει πρόσφατα στίγμα στο AIS από την Ισημερινή Γουινέα, στις 8 Σεπτεμβρίου από το νησί Malabo.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Θυμα πειρατειας επεσε η παντοφλα στις αρχες του Ιανουαριου στην Ισημερινη Γουινεα.Το πλοιο αναχωρησε απο το Malabo με προορισμο την Bata το μεσημερι της 2ας Ιανουαριου με 9 ατομα πληρωμα.Το πλοιο δεν εφτασε στον προορισμο του και ετσι αναφερθηκε απο την εταιρεια του σαν εξαφανισμενο μιας και δεν μπορουσε να εντοπιστει.Συμφωνα με το αρχικο δημοσιευμα το πλοιο ειχε ολα τα σωστικα και ο εξοπλισμος του κες ηταν σε αριστη κατασταση.Επιστρατευτικαν μαλιστα για τον εντοπισμου του και αεροποριλες δυναμεις.

Τελικα το 4-5 μερες αργοτερα το πλοιο εμφανιστικε στο Malabo με το πληρωμα να ανεφερει οτι στις 3 Ιανουαριου και καμια 20αρια μιλια πριν φτασει στην Bata το κατελαβαν πειρατες και αφου ψαξανε για χρηματα χωρις να βρουν κατι ιδιαιτερο οδηγησαν το πλοιο προς το Kribi του Καμερουν αφου πρωτα πηραν τα τηλεφωνα του πληρωματος.Εν τελει στις 5 Ιανουαριου το πλοιο απελευθερωθηκε αλλα οι πειρατες κρατησαν τον πλοιαρχο,τον πρωτο μηχανικο και αλλο ενα μελος του πληρωματος ζητωντας απο την εταιρεια του λυτρα για να τους απελευθερωσει.

Η ειδηση απο το guineaecuatorialpress ενω υπαρχουν και 3 φωτο της παντοφλας.

Για την ιστορια η εταιρεια του ειναι η Μartinez Ηermanos

 

post-1819-0-88758800-1391023688_thumb.jp post-1819-0-20402900-1391023695_thumb.jp post-1819-0-61757600-1391023702_thumb.jp

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Σε σχετικα καλη κατασταση το βλεπω αναλογικα βεβαια με το πως ειανι και οι άλλες παντοφλες που υπαρχουν στην περιοχη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...