Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

H Aegean Flying Dolphins ανακοίνωσε τα δρομολόγια για το 2016 με το ΕΡΑΤΩ. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 15-04-2016 και θα ολοκληρωθούν στις 16-10-2016. 

Για το διάστημα από 15-04 έως 09-09 θα έχει αναχώρηση από Άγιο Κωνσταντίνο προς Σποράδες κάθε Παρασκευή (19:05) και Κυριακή (18:40) και από 10-09 έως 16-10 κάθε Παρασκευή (19:05) και Κυριακή (17:50).

Από Βόλο για το διάστημα από 15-07 έως 17-06 και από 10-09 έως 16-10 θα έχει αναχώρηση από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 14:00, εκτός Τρίτης που θα αναχωρεί στις 17:00 και από 18-06 έως 09-09 προστίθεται άλλη μια αναχώρηση στις 14:00.

 

Τα δρομολόγια είναι ίδια με την περσινή χρονιά.

Link to comment
Share on other sites

Από τις 17/06/16 έως 04/09/16 θα είναι το Εξπρές Πήγασος στη γραμμή του Αγίου Κωνσταντίνου Σποράδων. Επίσης ανακοινώθηκαν και τα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος για τη γραμμή Βόλου Σποράδων.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Να αναφέρουμε, πως τα δρομολόγια προς Μαντούδι έχουν ανταπόκριση με το ΚΤΕΛ Ευβοίας για περαιτέρω προώθηση των επιβατών στην Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

Την περίοδο των εορτών θα έχουμε κάποιες τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής.

Το ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 5 στις 24-12 θα εκτελέσει το μόνο το δρομολόγιο Σποράδες-Βόλος. Στις 25 και 26/ 12 ανεκτέλεστα και στις 27 Βόλος-Σποράδες. 

Στις 31-12 όπως και την παραμονή των Χριστουγέννων. 01 και 02 Ιανουραίου Βόλος-Σποράδες. Στις 06-01 θα αναχωρήσει από Αλόννησο στις 12:00 και από Βόλο στις 16:00.

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ δε θα εκτελέσει δρομολόγια τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πήρε την έγκριση το Aqua Maria για να δρομολογηθεί στη γραμμή Αγιο Κωνσταντίνο Σποράδες με δρομολόγια που θα είναι μια ώρα πριν από την αναχώρηση του Εξπρές Πήγασος (που θα γίνει Απόλλων Ελλάς το καλοκαίρι) ή 30 λεπτά αργότερα!!

Link to comment
Share on other sites

Θα είναι έτοιμο ως τότε; Και άραγε τι μπορεί να προσφέρει μετά από τόσο καιρό ακινησίας και τόσα χρόνια που η νελ το είχε χωρίς συντήρηση;

Edited by tasos123
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τις δύο πρώτες ημέρες της απεργίας της ΠΝΟ δεν γινοντουσαν δρομολόγια στη γραμμή άλλα σήμερα έγιναν κανονικά τα δρομολόγια  παρά την συνέχιση της απεργίας.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Χρειάστηκε να ταξιδέψω στις Σποράδες αυτή την εβδομάδα και μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι δεν μπορούσα να γυρίσω αυθημερόν στο Βόλο, όποτε έπρεπε αναγκαστικά να διανυκτερευσω στο νησί της επίσκεψης μου. Οι πιο θιγόμενοι στα δρομολόγια είναι οι κάτοικοι της Αλονησου που την ημέρα που ταξίδεψα έπρεπε να κανουν κρουαζιέρα μέχρι το Μαντουδι μετά τη Σκόπελο!! Δηλαδή να κανουν 7,5 ώρες από το Βόλο εάν ήθελαν να ταξιδέψουν με το Πρωτευς! Έκτος εάν έφευγαν με το Flying Cat 5 στις 14:30 από το Βόλο και να έφταναν 1,5 ώρα νωρίτερα στο νησί τους!!! Και επειδή όλες οι δημόσιες υπηρεσίες των νησιών έχουν μεταφερθεί στο Βόλο για να κανουν μια δουλειά τους πχ στην Εφορία θα χρειαστούν 100€ για το κυκλικό ταξίδι με το Flying Cat 5

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεί κάποιος ας το διευκρινίσει γιατί με τη δημοσίευση του Panagia Ekatontapiliani μπερδεύτηκα.

Ποιο πλοίο της HSW θα είναι το καλοκαίρι στις Σποράδες?

Γιατί στο https://hellenicseaways.gr/routes/view/28 αναφέρει τον Πήγασο και όχι το Απόλλων Ελλάς.

Για τον Άγιο Ευστράτιο ποιο θα πηγαίνει τότε??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Ποσειδών το έχει αγοράσει εδώ και καιρό η 2way. Τώρα θα αγοράσει και το Απόλλων, αφού πρώτα το ναυλώσει έως το τέλος της δρομολογιακής περιόδου.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον έχει το θέμα 33Β, που αφορά το αίτημα της εταιρείας του ΑΧΙΛΛΕΑ, για εκτέλεση δρομολογίων από Σκύρο για Κύμη-Αλόννησο-Σκόπελο-Σκιάθο-Βόλο τη θερινή περίοδο.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Η δουλειά έκλεισε και είναι οριστικό πλέον!! Το πλοίο πουληθηκε στο κ. Παπαιωαννιδη της 2wayferries και θα ακολουθήσει το σύστημα της πώλησης όπως με το Ποσειδών Ελλάς!! Δηλαδή ναύλωση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και ολοκλήρωση της μεταβίβασης το Νοέμβριο

Οποτε με τις σποραδες τι θα γινει ; Θα φέρουν τον πηγασο ; Δεν θα δρομολογήσουν πλοίο ; Η θα παίξει καμμια ναύλωση ; Η θα αποχωρήσουν και απο σποραδες ; Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Τα δρομολόγια του ΑΧΙΛΛΕΑ για τη γραμμή των Σποράδων την περίοδο 19-6 έως 11-09 θα είναι τα εξής:

Κάθε Σάββατο αναχώρηση από Σκύρο στις 12:15 για Κύμη-Αλόννησο-Σκόπελο-Σκιάθο-Βόλο (άφιξη 22:45)

Κάθε Κυριακή αναχώρηση από Βόλο στις 06:45 για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο-Σκύρο-Κύμη

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη αναχώρηση από Σκύρο στις 07:00 για Κύμη-Αλόννησο-Σκόπελο-Αλόννησο-Κύμη-Σκύρο.

Link to comment
Share on other sites

αν κατάλαβα καλά το Απολλων Ελλάς αποδρομολογήθηκε οριστικά απο Αργοσαρωνικό? Δηλαδή προβλέπεται να συνεχίσει Σποράδες για την νέα του εταιρεία? Ανεξάρτητα από την HSW?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...