Jump to content
Shipfriends

giorgos1094

eMembers
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πάντως Κύδων και Κνωσός έχουν αλλάξει θέση.
  2. Και καμουφλάρει και την μικρότερη χωρητικότητα των Γιουρόπα-Ολύμπια Πάλας,αφού είναι πολύ πιθανό να παίρνει 200-300 άτομα από Ηράκλειο για Πειραιά και πίσω,σαν πρώτη σκέψη.
  3. Μήπως γνωρίζουμε το λόγο της αλλαγής του ωραρίου των Μινωϊκών; Και αφού άλλαξαν,για ποιό λόγο δεν άλλαξαν και τις ώρες από τα Χανιά; 'Εστω να μειωνόταν και οι ώρες τις κρουαζιέρας.
  4. Χωρίς να θέλω να επαναλάβω την ερώτηση του φίλου bigman,θα το διατυπώσω αλλιώς. 'Υπάρχει περίπτωση να σχεδιάζουν τα παραπάνω οι Μινωικές;;
  5. Επενδύει η ΑΝΕΚ στον δεινόσαυρο δηλαδή!!
  6. Ο 'Ελυρος θα βγάλει όλο τον Οκτώβρη Ηράκλειο;Πάει για μονιμοποίηση;;
  7. Πόση διαφορά γραμμικών μέτρων υπάρχει μεταξύ Φαιστός και Κρήτη 2;;ή διαφορετικά πόσες παραπάνω καρότσες παίρνει το Κρήτη σε σχέση με τους ανταγωνιστές;;
  8. Εκεί στα Χανιά,και το Πρέβελης να τους βάλουνε,πάλι πιο πολύ κόσμο θα έχει από το Μύκονος Παλάς!
  9. Πάντως και η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη σε σχέση με την κοινοπραξία στο Ηράκλειο,χωρίς να ρίχνει λίγο την τιμή ,για να δείξει κατανόηση στους επιβάτες του Ηρακλείου που κάνουν κρουαζιέρα .
  10. Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το πλοίο;
  11. Κάτι μου λέει ότι η κοινοπραξία στο Ηράκλειο παίρνει πιο πολλούς επιβάτες από την Μινοαν. Μαλλον πρεπει η Μινοαν να ρίξει τιμές απο Ηρακλειο για να προσελκίσει κοσμο .Επισης αν άλλαζε και την ώρα αναχώρησης από Πειραιά και την πήγαινε 22:00,θα μειωνόταν και κάπως ο χρόνος των Ηρακλειωτών επιβατών στο πλοίο.Γιατί με ώρα άφιξης στις 7.30,η κρουαζιέρα θεωρείται ανυπόφορη.
  12. Στα φορτηγά για Σ/Κ πρέπει να κυμάνθηκε το πλοίο με πολύ καλούς αριθμούς.
  13. Οι κρατήσεις δείχνουν αναχώρηση Μπλου Σταρ 2 16.30 και Μύκονος στις 17.00. Θα γίνει ναυμαχία σήμερα!
×
×
  • Create New...