proud_ionian Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 σε συνεχεια οσων εχουμε αναφερει ο minoanaddict elybero και η αφεντομουτσουναρα μου να πουμε οτι απο 12/12 (του αγιου σπυριδωνος μεγαλη η χαρη του) ως τις 21/01 ο πριγκηπας μενει με ενα δρομολογιο εβδομαδιαιως για venezia. τριτη και παρασκευη απο πατρα τις μερες δηλαδη που δεν θα εχει η ΑΝΕΚ (δευτερα, τεταρτη, πεμπτη, σαββατο). ετσι θα κανουν λογικα επισκευες τα μινωοβαπορα. πρωτο δενει το ευρωπη και μετα το πασιφαη. (απο το On line booking των μινωικων τα παραπανω)
proud_ionian Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 απο 23/10 η ανεκ εχει χειμερινο προγραμμα. δευτερα, τεταρτη, πεμπτη & σαββατο απο πατρα. δευτερα & πεμπτη τα ορη τις αλλες μερες σοφοκλης. στα πλανα φαινεται να μη δενει κανενα απο τα δυο μεχρι τελη νοεμβρη
proud_ionian Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 πρωτο δενει το ευρωπη και μετα το πασιφαη. το ευρωπη δενει πρωτο, αλλα το 12/12 το κανει το ευρωπη. κατα τα αλλα, απο 12/12 απο πατρα τριτη παρασκευη πασιφαη, δευτερα, πεμπτη ορη (και μετα σοφοκλης) και τεταρτη σαββατο κρητηΙ. κυριακη κανεις. μεγαλη χαρα για τα υδροπλανα που οι κερκυραιοι που κατεβαινουν πατρα και αντιστροφα (δεν ειναι και λιγοι) τα πσκ τις κυριακες θα εχουν μονο το υδροπλανο για να πανε στο νησι της ρενας βλαχοπουλου.
proud_ionian Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 γιατι η ΑΝΕΚ εχει βαλει 6 αναχωρησεις για βενετια μεσα στο καταχειμωνο; (καθημερινα πλην τριτης) μεχρι τις 09/2? εχει να κανει με τις μειωμενες αναχωρησεις των μινωικων ή περισσευαν βαπορια
cpt_hcp Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Απο οτι μαθαινω εχει τρελη κινηση σε φορτηγα.
proud_ionian Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 τι εχει γινει με τα δρομολογια της ΑΝΕΚστη Βενετια; Υποτιθεται (συμφωνα με openseas & ANEK) oτι μεχρι την Παρασκευη αυτη θα ειχαμε καθημερινες πλην τριτης απο πατρα και μετα κοβεται η τεταρτη και το σαββατο και μενουμε με 4 αναχωρησεις. τα 2 ΚΡΗΤΗα ομως ειναι αραχτα και light στην πατρα. το ενα (κρητη Ι) δεν εφυγε κυριακη βραδυ και παραμενει εδω μεταξυ ραδας και ντοκου, ενω το αλλο (κρητη ΙΙ) εμφανιστηκε σημερα αντι αυριο που το αναμεναμε κανονικα. (γυρισε στα μισα; αλλαξε κατι. οι μινωικες επιστρεφουν σε 4 δρομολογια απο αυτην την εβδομαδα. το ευρωπη κανει 48ωρη κουρα (μενει και αποψε εδω) και παει απο αυριο τεταρτη σαββατο. ο ικαρος απο την πεμπτη ξανα βενετια (χανει τη διανυκτερευση) με την προϋποθεση οτι θα εχει γυρισει το Ολυμπια
George Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Πάντως φίλε proud το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ μάλλον σου έρχεται μιας κι ενώ χθες ήταν στην Ελευσίνα, σήμερα τα είχε μαζέψει και την είχε κάνει.
proud_ionian Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ο ικαρος απο την πεμπτη ξανα βενετια (χανει τη διανυκτερευση) με την προϋποθεση οτι θα εχει γυρισει το Ολυμπιαμη φαω. εχει γλαροσουπα. ο ικαρος μενει ancona μεχρι τελη μαιου οταν θα εχει αποκατασταθει το προβλημα του Europa. το πασιφαη ξαναγυρνα Βενετια αυριο και κανει βεβαια κανονικα τη διανυκτερευση του αποψεΠάντως φίλε proud το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ μάλλον σου έρχεται μιας κι ενώ χθες ήταν στην Ελευσίνα, σήμερα τα είχε μαζέψει και την είχε κάνει. απο οτι λεει το ξενογλωσσο δελτιο του Nick ειναι περαμα
Panagia Ekatontapiliani Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Χθες το Ευρώπη Παλλάς δεν έκανε δρομολόγιο για τη Βενετία, από ότι άκουσαν τα αυτάκια μου. Τελικά τι συμβαίνει και έχουμε αυτό το μπέρδεμα με τα δρομολόγια της Βενετίας??
proud_ionian Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 εδω ειναι ακομη. υποθετω οτι εχει να κανει με το προβλημα του Κνωσσος. επισης τα Κρητη εξαφανιστηκαν εψες τοβραδυ. αγνωστο πιο εκανε δρομολοζιο και πιο σας ερχεται
cpt_hcp Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To Κρητη ΙΙ κανει δρομολογιο μαλλον το Κρητη Ι παει Πειραια
gpap2006 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Oxi, Πειραια θα ερθει το ΚΡΗΤΗ 2 αλλα την Κυριακη-ειναι σιγουρο αυτο.Το ΚΡΗΤΗ 1 δεν ξερω που βρισκεται.Πατρα?
cpt_hcp Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aν οπως λεει ο φιλος μας ο Proud ,ενα απο τα δυο ερχετε Πειραια, αυτο ειναι το ΚΡΗΤΗ Ι.Το ΚΡΗΤΗ ΙΙ θα φυγει απο την γραμμη με τον ερχομο του ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ στη Πατρα και τοτε (το ΚΡΗΤΗ ΙΙ) θα ερθει Πειραια για την γραμμη του Ηρακλειου.Τωρα το ΚΡΗΤΗ Ι που το έχασε ο Proud ισως ερχετε για επισκευη.
proud_ionian Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 τι εχει γινει με τα δρομολογια της ΑΝΕΚστη Βενετια; Υποτιθεται (συμφωνα με openseas & ANEK) oτι μεχρι την Παρασκευη αυτη θα ειχαμε καθημερινες πλην τριτης απο πατρα και μετα κοβεται η τεταρτη και το σαββατο και μενουμε με 4 αναχωρησεις. τα 2 ΚΡΗΤΗα ομως ειναι αραχτα και light στην πατρα. το ενα (κρητη Ι) δεν εφυγε κυριακη βραδυ και παραμενει εδω μεταξυ ραδας και ντοκου, ενω το αλλο (κρητη ΙΙ) εμφανιστηκε σημερα αντι αυριο που το αναμεναμε κανονικα. (γυρισε στα μισα; αλλαξε κατι. o φιλος proud τα εκανε σκ@@@. ισχυει μονο οτι λεει το quote. το κρητη ΙΙ εφυγε χτες για δρομολογιο κανονικα, το κρητη Ι ειναι εδω και θα κανει δρομολογιο αποψε. το κρητη ΙΙ σαββατο βραδυ ξεφορτωνει και ερχεται πειραια as scheduled και το κρητη Ι μολις βγουν τα λευκα ορη. οσο για το ευρωπη εκανε κανονικα δρομολογιο χτες. απλα ενας μιναρας (με το συμπαθειο) shipfriend ειδε αργα χτες στο 4 το ευρωπη και σημερα το πρωι το olympia. απο μακρυα ομως που τα ειδε χωρις να δει ονοματα θεωρησε οτι ειχε μεινει εδω το ευρωπη (ειδα και τσιμινιερα απο το δρομο, αλλα ειχαν βαλει τον πριγκηπα). και το ολυμπια ξεκινησε κανονικα σημερα και απο αποψε το πασιφαη βενετια συγνωμη για την αναστατωση
cpt_hcp Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Δεν πειραζει λαθη εχουν κανει και αλλοι,να σαι καλα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Από 21/03/07 η ΑΝΕΚ ξαναβάζει τρίτο πλοίο (Κρήτη Ι) στη γραμμή Πάτρα - Βενετία
proud_ionian Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 ηρθε στην πατρα κατα τις 18.00, το κρητη Ι και ξεκινα αποψε. επισης το Ευρωπη δεν κανει διανυκτερευση αυτην την εβδομαδα (κανει 48ω το πασιφαη), για να επανελθουν στις σωστες μερες.
proud_ionian Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 απο αυριο οι μινωικες ξανα με 4 αναχωρησεις (τεταρτη, πεμπτη, σαββατο & κυριακη), με τον ικαρο να επιστρεφει στη Βενετια.
proud_ionian Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 απο σημερα η ανεκ με 4 αναχωρησεις απο πατρα. τεταρτη και σαββατο τελος. (καλο προγραμματισμο εχουν παντως, ηρθε ο ενας φευγει ο αλλος). ετσι πλεον απο πατρα για βενετια εχουμε 8 αναχωρησεις την εβδομαδα, αλλα μονο 6 μερες. πεμπτη, σαββατο & κυριακη εχουμε 2 ταυτοχρονες αναχωρησεις ενω τριτη καθολου. απο βενετια αντιστοιχα δεν εχει αναχωρηση την πεμπτη
elybero Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Εκτός δρομολογίων καθ' όλο το Νοέμβριο το Icarus Palace από τη γραμμή της Βενετίας, ή για την προκαθορισμένη συντήρησή του, ή για να αντικαταστήσει κάποιο / κάποια από τα Ιταλικά palace με επικρατέστερα αυτά της γραμμής της δημοκρατικής Κρήτης... Σε εκείνο το διάστημα η γραμμή της Βενετίας μένει με ένα πλοίο και μόνο 2 αναχωρήσεις ανά εβδομάδα. Το Δεκέμβριο με την επιστροφή του Ικαρου, η γραμμή επανέρχεται στα κανονικά δρομολόγια (4 ανά εβδομάδα). Τα δρομολόγια της γραμμής της Αγκόνα παραμένουν ως έχουν, μέχρι τις αρχές του ερχόμενου έτους.
proud_ionian Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 τα ΚΡΗΤΗα απο χτες στο χωρο μας. το κρητη Ι ξεκινησε χτες απο το 13 μεση (τεταρτη και σαββατο απο πατρα), ενω το κρητη ΙΙ ξεκινα αποψε στις 01.00 αντι του κανονικου 23.59. (πεμπτη και κυριακη στη θεση του νικολη). προφανως το ΙΙ ερχεται κατευθειαν απο ηρακλειο και θα αργησει να φτασει πατρα. ο σοφοκλης παρασκευη και δευτερα ως ειχε. αυτα βεβαια για 3 εβδομαδες. απο 25/10 ξανακοβεται το τεταρτη και σαββατο και ξεκιναν οι ετησιες με τα κρητη να φευγουν και να επιστρεφουν τα ορη (με το σοφοκλη που παραμενει). τελος μηνα φευγει και ο ικαρος οπως ειδαμε παραπανω και παραμενει το πασιφαη, αλλα τεταρτη και σαββατο απο patrasso.
Seaway Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Εκτός δρομολογίων καθ' όλο το Νοέμβριο το Icarus Palace από τη γραμμή της Βενετίας, ή για την προκαθορισμένη συντήρησή του, ή για να αντικαταστήσει κάποιο / κάποια από τα Ιταλικά palace με επικρατέστερα αυτά της γραμμής της δημοκρατικής Κρήτης... Σε εκείνο το διάστημα η γραμμή της Βενετίας μένει με ένα πλοίο και μόνο 2 αναχωρήσεις ανά εβδομάδα. Το Δεκέμβριο με την επιστροφή του Ικαρου, η γραμμή επανέρχεται στα κανονικά δρομολόγια (4 ανά εβδομάδα). Τα δρομολόγια της γραμμής της Αγκόνα παραμένουν ως έχουν, μέχρι τις αρχές του ερχόμενου έτους. Μπορεί να μην μείνει με ένα μόνο πλοίο η γραμμή.Θα έχουμε εκπλήξεις μάλλον!
elybero Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Πες την τουλάχιστον, έστω και ως πληροφορία να χαρούμε λιγάκι να πάρει 'φωτιά' το forum...
Panagia Ekatontapiliani Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Από 01/12/07 επιστρέφει το Ίκαρος Παλλάς στη γραμμή της Βενετίας, μετά την επισκευή του. Αυξάνοντας τις αναχωρήσεις των Μινωικών.
proud_ionian Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 ετσι ειναι. σαββατο ξεκινα ο ικαρος και ετσι εχουμε 4 αναχωρησεις απο πατρα για τον πριγκηπα. σαββατο και τεταρτη ο ικαρος και πεμπτη και κυριακη (απο τριτη παρασκευη που ειναι τωρα) η πασιφαη. επισης απο την αλλη εβδομαδα η ανεκ παει στις 4 απο 6 αναχωρησεις. δευτερα, πεμπτη, παρασκευη κυριακη με τα κρητη Ι & ΙΙ. τα ορη στην ancona και ο σοφοκλης στο χωρο σας για μπιντε.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now