Nikos_Chania Posted Wednesday at 11:28 AM Posted Wednesday at 11:28 AM On 6/5/2025 at 4:31 PM, Agaios said: Πρώτο δρομολόγιο στις 14 Ιουνίου. On 6/5/2025 at 4:51 PM, Nikos_Chania said: Στις 18 έχει πρώτο δρομολόγιο στο σύστημα. Για 19/6 έχει μετατεθεί πλέον το ντεμπούτο του πλοίου.
ss chania Posted Thursday at 07:24 PM Posted Thursday at 07:24 PM Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted yesterday at 05:00 AM Posted yesterday at 05:00 AM Κρατησεις ουδεν? Μηχανολογικα? Θα δειξει...
HSC CAT I Posted yesterday at 05:05 AM Posted yesterday at 05:05 AM 9 hours ago, ss chania said: Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06 Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων...
nomikos Posted yesterday at 07:55 AM Posted yesterday at 07:55 AM Εμένα η όλη ιστορία με το συγκεκριμένο μου θυμίζει τη δρομολόγηση του Aqua Blue στο Ηράκλειο Θεσσαλονίκη το 2018. Περιμένουμε να αυξηθεί η κίνηση μέχρι να μπούμε και αποχωρούμε ακριβώς όταν πέσει και δε βγαίνουμε.. Μακάρι να διαψευστώ.
Agaios Posted yesterday at 10:06 AM Posted yesterday at 10:06 AM Εγώ νομίζω πάντως ότι το πλοίο δεν είναι έτοιμο ακόμα.
ss chania Posted yesterday at 11:54 AM Posted yesterday at 11:54 AM 6 hours ago, HSC CAT I said: Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων... Πηγε γνωστος μου σε πρακτορειο της εταιριας και 2 υπαλληλοι του ειπαν το ιδιο πραγμα. 28/06 το παρθενικο ταξιδι
Panagia Ekatontapiliani Posted yesterday at 11:56 AM Posted yesterday at 11:56 AM Οι υπάλληλοι του πρακτορείου θα πουν αυτό που βλέπουν στο σύστημα!!
HSC CAT I Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Αυτή τη στιγμή στο σύστημα το παρθενικό ταξίδι είναι 26/6... Να δούμε πόσες φορές ακόμη θα αλλάξει αυτή η έναρξη των δρομολογίων... Edited 22 hours ago by polmyt quote
Recommended Posts