Nikos_Chania Posted Wednesday at 11:28 AM Posted Wednesday at 11:28 AM On 6/5/2025 at 4:31 PM, Agaios said: Πρώτο δρομολόγιο στις 14 Ιουνίου. On 6/5/2025 at 4:51 PM, Nikos_Chania said: Στις 18 έχει πρώτο δρομολόγιο στο σύστημα. Για 19/6 έχει μετατεθεί πλέον το ντεμπούτο του πλοίου.
ss chania Posted yesterday at 07:24 PM Posted yesterday at 07:24 PM Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06
HSC CAT I Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 hours ago, ss chania said: Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06 Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων...
nomikos Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Εμένα η όλη ιστορία με το συγκεκριμένο μου θυμίζει τη δρομολόγηση του Aqua Blue στο Ηράκλειο Θεσσαλονίκη το 2018. Περιμένουμε να αυξηθεί η κίνηση μέχρι να μπούμε και αποχωρούμε ακριβώς όταν πέσει και δε βγαίνουμε.. Μακάρι να διαψευστώ.
Agaios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Εγώ νομίζω πάντως ότι το πλοίο δεν είναι έτοιμο ακόμα.
ss chania Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 hours ago, HSC CAT I said: Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων... Πηγε γνωστος μου σε πρακτορειο της εταιριας και 2 υπαλληλοι του ειπαν το ιδιο πραγμα. 28/06 το παρθενικο ταξιδι
Panagia Ekatontapiliani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Οι υπάλληλοι του πρακτορείου θα πουν αυτό που βλέπουν στο σύστημα!!
HSC CAT I Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Αυτή τη στιγμή στο σύστημα το παρθενικό ταξίδι είναι 26/6... Να δούμε πόσες φορές ακόμη θα αλλάξει αυτή η έναρξη των δρομολογίων... Edited 8 hours ago by polmyt quote
Recommended Posts