NHSOS XIOS Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Εγω που εχω μου επεσαν παντωςΑπιστευτη μανουβρα και γενικα ολο το σκηνικο με τα models! Neptune περιμενουμε να κρατησεις ψηλα το ελληνικο αναστημα με μια αναλογη μανουβρα του ΜΥΚΟΝΟΣ...Ας δουμε ομως και ενα μοντελακι του Νορβηγου(αυτη την φορα)Miko:)
tilegrfos Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Πολύ όμορφο!!! Θα ανέβει στο Free Virtual Sailor Add - Ons;
pavlos Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Βέβαια. Έχω τρία έτοιμα (BLUE STAR ITHAKI-COTENTIN-HESTIA),φωτο έχω ανεβάσει από τα προηγούμενα, αλλά όλα μου βγαίνουν με 1 μηχανή. Μόλις βρω άκρη όλα θα ανέβουν.
tilegrfos Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Δεν ξέρω τα του VS αλλά από αυτά που διαβάζω κατά καιρούς στο forum, μήπως έχεις τοποθετήσει καταπέλτη που να λειτουργεί; Edited December 10, 2008 by tilegrfos
Mediterranean Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pavlo πολυ ομορφη η δουλεια σου.Αν εχεις καποιο προβλημα με οτιδηποτε ,μηχανες,φωτος κτλ στειλε πμ να σε βοηθησω.
miko mission Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Μολις τελειωσε ο πηγασος ο οποιος ναυπηγηθηκε βασει του ανωτερου νηογνωμονα
Neptune Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Μακραν το καλυτερο μοντελο. Χτισμενο με τις αυστηροτερες προδιαγραφες. Εννοειται το αδικει η φωτογραφια Παμε τωρα σε ενα ζηλιαρη που αποφασισε να κανει το Olympia Explorer RC version σε κλιμακα 1:100 (χαρα στο κουραγιο του) και να του κανει και τεστ. Αλλα δεν το χει. Στο δευτερο βιντεο κανει μια καλουτσικη στουκα V1
tilegrfos Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Μολις τελειωσε ο πηγασος ο οποιος ναυπηγηθηκε βασει του ανωτερου νηογνωμονα Να ανεβάσετε και κανένα βιντεάκι από τα sea trials, αν είναι εύκολο!!!
NHSOS XIOS Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 (edited) Ας δουμε ομως και ενα μοντελακι του Νορβηγου(αυτη την φορα)Miko:) Νομιζω αυτο ειναι το πραγματικο μοντελο του SUPERSPEED και φαινεται,τουλαχιστον απ την φωτο,να εχει γινει σε μεγαλη κλιμακα. Edited December 16, 2008 by NHSOS XIOS link αντι φωτο
Mediterranean Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Τέτοιου είδους μοντέλα *Πηγασος είναι πραγματικά αξιοζήλευτα...
Neptune Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Και μια διευκρινιση. Ο Πηγασος ειναι στατικος δεν ταξιδευει. Μην περιμενετε να τον δειτε εν πλω... ...ακομα
tilegrfos Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Κρίμα! Θα περιμένουμε να δούμε και αυτοκινούμενο!!!
pavlos Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Το Suzuran στο virtual sailor. Μαζί με τα προηγούμενα μοντέλα μου θα ανέβει στα add ons αρχές της άλλης εβδομάδας.
Neptune Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Μετα απο 4 χρονια στο Miko Mission University of Model builders ειπα να κανω μια πρωτη αποπειρα χτιζοντας ενα βαπορι απο ενα παλιο πεταμενο σχεδιο Εδω ειμαστε μετα απο 3 μερες δουλεια. Ελπιζω καποτε να το καμαρωσω και σε βιτρινα και οχι να το δω στα Λιοσια στη χωματερη
maniac Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Μετα απο 4 χρονια στο Miko Mission University of Model builders ειπα να κανω μια πρωτη αποπειρα χτιζοντας ενα βαπορι απο ενα παλιο πεταμενο σχεδιο Εδω ειμαστε μετα απο 3 μερες δουλεια. Ελπιζω καποτε να το καμαρωσω και σε βιτρινα και οχι να το δω στα Λιοσια στη χωματερη παιδιά το POLARIS πω ρε φίλε αυτά είναι να το δω ολοκληρωμένο και τίποτε άλλο
Neptune Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Προοδος εργασιων απο το Polaris για να δει λιγακι και ο ΝΙΚΟΛΑΣ
A 377 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Όποιος βρεθεί στη Βαρκελώνη αξίζει τον κόπο εκτός από την βόλτα με το τελεφερικ στο λιμάνι να επισκευτεί και το Ναυτικό Μουσείο της πολής όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν και μερικά μοντέλα επιβατικών πλοίων.
maniac Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Προοδος εργασιων απο το Polaris για να δει λιγακι και ο ΝΙΚΟΛΑΣ [ATTACH]6274[/ATTACH] ωραίος ο φίλος μπορώ να πω πως οι εργασίες προχωρούν με πολύ καλό ρυθμό
georgios express Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Όποιος βρεθεί στη Βαρκελώνη αξίζει τον κόπο εκτός από την βόλτα με το τελεφερικ στο λιμάνι να επισκευτεί και το Ναυτικό Μουσείο της πολής όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν και μερικά μοντέλα επιβατικών πλοίων. Χρόνια Πολλά και Ευτυχή αγαπητοί, αλλά όπως έχουμε ήδη προείπει, μελετάτε τα γραφάς, λεπτομερώς.
Mediterranean Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Έχω ξεκινήσει να φτίαχνω το Αδαμάντιος Κοραής.Ελπίζω να το έχω έτοιμο για download αν όχι πριν την αλλαγή του έτους τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του 2009.
pavlos Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Πρώτες δοκιμές στο virtual sailor. Πολύ σύντομα στα add ons
tilegrfos Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Πολύ όμορφο το περμένουμε!!!!!! Είναι εύκολο να το κάνεις και όπως ταξίδευε στην Ελλάδα;
pavlos Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Το Γεώργιος Εξπρές στο virtual sailor. Μετά την επίλυση κάποιων προβλημάτων με τα fps θα ανέβει στα add ons
Recommended Posts