Jump to content
Shipfriends

Προσωρινές Αντικαταστάσεις (Ακινησίες, Ναυλώσεις κλπ)


Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ κυριως,η ΑΡΙΑΔΝΗ θα ειναι συμπληρωματικη.

Ψαχνοντας λιγο το online booking της ΑΝΕΚ,φαινεται η ΑΡΙΑΔΝΗ να μην κανει φετος τις ακινησιες των δυο fossen της Ancona.Για την ακριβεια μεχρι τις 9/1/11(μετα δεν εχουν μπει δρομολογια) υπαρχουν μονο 3 δρομολογια της(22/12-31/12-5/1)ενω τα υπολοιπα θα τα κανει το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ -->απο τις 24/12 αφου 19/12 φαινεται το CHAMPION να εχει το τελευταιο δρομολογιο για πανω.

Link to comment
Share on other sites

το Επτανησος που σκαντζαρει το Κεφαλονια στις 07/12

τριτη 7/12 το επτανησος θα φυγει απο πορο στις 7.00 για πατρα, κανοντας κανονικο εμπορικο δρομολογιο και μετα θα φυγει κανονικα στις 12.30 για σαμη πισαετο. τριτη βραδυ το κεφαλονια θα ομορφαινει την ευρυτερη πειραϊκη ζωνη

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται στο openseas το Ταξιάρχης σήμερα από Καβάλα στις 14:30 θα κάνει Καβάλα - Λήμνος - Αι Στρατης - Λέσβος - ??? - Λαύριο

Μάλλον περνάνε τα δρομολόγια τώρα? Γιατί δεν φαίνεται κάτι για Χιο - Σάμο

Link to comment
Share on other sites

Για τα φορτηγά τα κάνεις όλα, γιαυτά δεν με αγαπάς  :P

Προέκταση και τροποποίηση Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ σας ενημερώνει ότι, το δρομολόγιο του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ τη Τρίτη 07/12/2010 τροποποιείται και προεκτείνεται όπως προσεγγίσει μετά το λιμάνι του Αγ. Ευστρατίου το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Θέλουμε με την παραπάνω αλλαγή να καλύψουμε τη μεταφορά επιβατών προς Μυτιλήνη και μεγάλου αριθμού φορτηγών που είχαν δηλωθεί στα δρομολόγια της Δευτέρας και της Τετάρτης για Μυτιλήνη και Χίο του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Τα φορτηγά με προορισμό τη Χίο θα μεταβιβαστούν στο πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS.

Το δρομολόγιο του πλοίου διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 7/12: ΚΑΒΑΛΑ (αν 14:30) - ΛΗΜΝΟΣ (αφ 19:10 αν 20:30) - ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (αφ 21:50 αν 22:10)

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12: ΜΥΤΙΛΗΝΗ (αφ 03:50 αν 05:00) - ΛΑΥΡΙΟ (αφ 14:00)

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

Link to comment
Share on other sites

Σαμος και Ικαρια δεν δικαιουνται το αγονο δρομολογιο δηλαδη <_< Ελπιζω η ΝΕΛ να παιρνει και τα αναλογα χρηματα για τα κουτσα δρομολογια που κανει κ οχι ολοκληρο το ποσο :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Και το ΜΥΤΙΛΗΝΗ το Σάββατο θα αναχωρήσει στις 09:00 από Μυτιλήνη για Λήμνο-Καβάλα και από Καβάλα στίς 23:00 για να μπαλώσει το κενό του ΘΕΟΦΙΛΟΥ.

Αυτό το δρομολόγιο το πιθανότερο είναι να μην γίνει λογω του καιρού.

Link to comment
Share on other sites

Σαμος και Ικαρια δεν δικαιουνται το αγονο δρομολογιο δηλαδη <_< Ελπιζω η ΝΕΛ να παιρνει και τα αναλογα χρηματα για τα κουτσα δρομολογια που κανει κ οχι ολοκληρο το ποσο :rolleyes:

Οι επιδοτήσεις δίνονται βάση των προσεγγίσεων που έχουν γίνει, συνεπώς όταν δεν πραγματοποιείται ένα δρομολόγιο δεν υπάρχει επιδότηση.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σημερα το Μπλου Σταρ 1 θα εχει διανυκτευρευση ωστε απο αυριο να αντικαταστησει το Μπλου Σταρ 2 που παει για επισκευη. Μολις ολοκληρωσει το ΜΣ2 την επισκευη του θα αντικαταστησει λιγο το Blue Horizon και μετα θα κανει ενα περασμα απο την Πατρα.

Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει διότι εγώ έχω ακούσει ότι το Blue Horizon θα κάνει τις επισκευές των κόκκινων του Μπάρι και το Superfast 12 θα κάνει τις επισκευές των κόκκινων της Αγκώνας.

Και το Blue Star 2 θα καλύψει τα κενά των δύο προαναφερθέντων σε Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Σταυρόλεξο πάντως οι φετινές επισκευές της ΑΤΤΙΚΑ.

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

Σπαζοκεφαλιά οι φετινές ακινησίες της ΑΤΤΙΚΑ και ας προσπαθίσω να ξεκαθαρίσω λίγο το πρόγραμμα (απ όσα έχω καταλάβει :blink: ):

Οι ακινησίες των ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ, ΠΑΡΟΣ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ έγιναν ήδη ενώ τώρα γίνονται των ΝΑΞΟΣ και BLUE 2. Στις 30/12 επανέρχεται το ΝΑΞΟΣ για να δέσει το ΙΘΑΚΗ και στις 10/1 το BLUE 1 δένει και αντικαθίσταται Δωδεκάνησα από το BLUE 2.

Στη γραμμή του Ηρακλείου από 23/1 μέχρι 11/3 θα είναι το BLUE STAR 1 (κατά το διάστημα αυτό, το κόκκινο 12 θα κάνει την ετήσιά του και μετά θα πάει Πάτρα Ανκόνα για τις ετήσιες των κόκκινων ΧΙ και VI)

Στη γραμμή των Χανίων από 11/3 μέχρι 20/4 θα είναι το BLUE STAR 2 (κατά το διάστημα αυτό το ΟΡΑΙΖΟΝ θα κάνει την ετήσιά του και μετά θα πάει Πάτρα Μπάρι για τις σύντομες ετήσιες των κόκκινων Ι και ΙΙ).

Όλο αυτό το διάστημα (23/1 έως 20/4) στα Δωδεκάνησα θα υπάρχει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ένα μεγάλο μπλε και ένα εκ των ΠΑΡΟΣ/ΝΑΞΟΣ εναλλάξ.

To SUPERFERRY II έχει περασμένα δρομολόγια στη Συροτηνομυκονία μέχρι και την Κυριακή 27/3. Μετά, λογικά θα το δώσουν στη νέα εταιρία να του αλλάξει σινιάλα και να το στείλει Ραφήνα και ίσως για 15-20 μέρες χρειαστεί ναύλωση κάποιου Speedrunner για Συροτηνομυκονία προσωρινά, μέχρι να αποδεσμευτούν τα ΠΑΡΟΣ/ΝΑΞΟΣ από Δωδεκάνησα. Από τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου τα δρομολόγια της ΑΤΤΙΚΑ επανέρχονται στα κανονικά τους.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

Όντως κάτι δε πάει καλά :( . Το Blue Star 2 θα αντικαταστήσει το Blue Star 1 στις 10/01, για να πάει το Blue Star 1 για την ετήσια του και όταν επιστρέψει θα αντικαταστήσει το Superfast XII στις 23/01

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Έπεσε στις 16:00 απο την Δεξαμενή Νεωρίου το πλοίο. Θα έρθει στον Πειραια την Δευτερα και την Τρίτη ξεκινάει δρομολόγια στην γραμμή της Παροναξιας στην θέση του Blue Star Naxos το οποίο θα πάει στην θέση του Διαγόρα ο οποίος Διαγόρας θα πάει στην θέση του Blue Star 2 στα Δωδεκάνησα (δεν θα πίανει Σαντορίνη απλως Κώ και Ρόδο) και το οποίο Blue Star 2 θα πάει στην θέση του Blue Horizon το οποίο Blue Horizon θα κάνει την ετησιά του στην Σύρο και έπειτα θα πάει να αντικαταστήσει τα Superfast I και ΙΙ.

Μία διόρθωση. Ο Διαγόρας ήδη αντικαθιστά το BLUE STAR 2 και θα συνεχίσει να αντικαθιστά το 1, καθώς το 1 θα πάει Ηράκλειο. Το 2 θα το αντικαταστήσει από 11-3-11 που θα κατέβει στα Χανιά στη θέση του Ορίζοντα... ;)

Edited by ndimitr93
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...