Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Εγω στο Ραδιο ακουσα για το Ροδανθη... Και ο Ροδανθη απουσιαζει και απο τα δρομολογια του Openseas... Μα δεν μπορουν να πουν ενα πλοιο σωστα...

Link to comment
Share on other sites

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2005 11:07

Τελευταία Ενημέρωση : 29/07/2005 11:30

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ρομίλντα», επιστρέφει από Κυκλάδες, με 509 επιβάτες, καθώς έπαθε βλάβη στις μηχανές του και αναμένεται να φθάσει στον Πειραιά στη 1:30 μ.μ. με εξάωρη καθυστέρηση. Το πλοίο, επρόκειτο να φύγει στις 3 μ.μ. για τις Κυκλάδες, ωστόσο το δρομολόγιο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/29/1075532.htm

Link to comment
Share on other sites

Αντε και καλο χειμωνα μας λεει η GA , δυο πλοια off στην πιο κρισημη στιγμη για τα νησια μας .......

Μπορει να γινει απο αλλη εταιρεια καμια σκατζα δρομολογιων ????

(Αν και τετοια ωρα τετοια λογια)

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα του Ρομιλντα φαινεται να ειναι το λιγοτερο σοβαρο και γυρω στις 2300 ηταν σε εξελιξη επιθεωρηση απο την ΕΕΠ προκειμενου να επανακτησει αξιοπλοια το πλοιο. Με το που δωθει το πρασινο φως απο την ΕΕΠ, το πλοιο θα αρχισει φορτωση αμεσως και θα αναχωρησει με επισημη ωρα αναχωρησης 2355(λεμε τωρα) για Συρο, Μυκονο(καλυπτουμε το Ροδανθη), Παρο, Ναξο(καλυπτουμε το Παναγια Παρου), Σικινο, Φολεγανδρο(ρεφαρουμε το μεσημεριανο μας χαμενο δρομολογιο), Πειραια(μπας και προλαβουμε το προγραμματισμενο βραδινο του Σαββατου). Εισιτηρια ηδη πωλουνταν πριν την επισημη εγκριση απο την ΕΕΠ, και κοσμος ειχε κατασκηνωσει εξω απο τον καταπελτη περιμενοντας τα ευχαριστα.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνα με το MEGA (λογικα και στα αλλα καναλια θα επαιξε) το ΡΟΜΙΛΝΤΑ επαθε παλι βλαβη στη μια απο τις τρεις κυριες μηχανες. πηγε βεβαια μεχρι σαντορινη με μειωμενη ταχυτητα και εκει αφησε και τους αναφιωτες και γυριζει κενο στον πειραια δια τα περαιτερω.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι έμαθα το πρόβλημα που έχει στη μηχανή είναι χρόνιο και για επισκευαστεί θέλει πολύ δουλειά που μόνο άμα δέσει το πλοίο μπορεί να γίνει!! Τώρα μόνο ημίμετρα και προσωρινές επισκευές που είναι πολύ σύντομες και απλές!! Και για αυτό έκανε τα δυο δρομολόγια μετά τις ζημίες!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Τι συνέβη στο πλοίο την Δευτέρα 21/8 στην Σαντορίνη?Γιατί οι ώρες του άλλαξαν και το πλοίο βάζει συνεχώς καθυστερήσεις από εκεί που ήταν on time πάντα?Ο ευρών αμειφθείσατε.

Link to comment
Share on other sites

Κτύπησε στο λιμάνι της Σαντορίνης κάποια προπέλα (εάν δε κάνω λάθος την αριστερή):eek::o

Και για αυτό μέχρι τις 3-09 θα πηγαίνει με μειωμένη ταχύτητα όποτε και θα κάνει ένα έκτακτο δεξαμενισμό!!

Τι κερδίζω Lefteris68??:D

Link to comment
Share on other sites

Πρόσεξε γιατί το πρωτόκολλο του πλοίου αυτού είναι "ελαστικό"!!!Μπορεί και να χεις παραπάνω δουλειά απ' ότι φαντάζεσε.

Μία παρατήρηση μόνο.Εγώ δεν το ανέφερα εξ αρχής γιατί για το Υπουργείο δεν υφίστατε τίποτα μιας και δεν είδα κάποια ανακοίνωσή του.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τη Δευτέρα το Ρομιλντα θα αντικαταστήσει το Δημητρουλα, που δένει για την ετήσια του επισκευή. Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε εάν επισκευάστηκε η ζημία στη προπέλα?? Δυστυχώς όχι, και θα ταξιδεύει πάλι με δυο μηχανές.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μάλλον τα μαντάτα δε είναι καλά για το πλοίο!:( :(

Πιθανότατα δε θα είναι έτοιμα τα εξαρτήματα της προπέλας του Ρομιλντα έως τις 31-10-06, που έχει πάρει παράταση το πλοίο να ταξιδεύει με δυο μηχανές. Το Δημητρουλα πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του μηνός. Τι θα γίνει τελικά?? :confused:

Θα πάρει νέα παράταση το Ρομιλντα (δύσκολο το βλέπω) ή θα μείνει οι άγονες γραμμές που εκτελεί χωρίς βαπόρι ή θα έχουμε κάποιο άλλο πλοίο από άλλη εταιρεία να της εκτελεί??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...