Jump to content
Shipfriends

Atlantic Express (IMO 8919506)


romeo

Recommended Posts

Σύμφωνα με AIS πήγε στη Σαντορίνη και έφυγε με προορισμό τη Κρήτη(Ρέθυμνο?)! Απο ταχύτητα πάντως μια χαρά σταθερό στα 28-29

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Πρόσκρουση Ε/Γ-ΤΑΧ-ΚΑΤ/ΡΑΝ στον προβλήτα στο Ηράκλειο

 

Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ – ΤΑΧ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «GOLDENBLAZE»  Ν.Π. 12079  στoν προβλήτα, κατά την διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμάνι του Ηρακλείου, με 395 επιβάτες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν μέλη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και ναυπηγός μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Αγίου Νικολάου και επιθεώρησαν το ανωτέρω πλοίο, ενώ  με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη, διενεργήθηκε επιθεώρηση των υφάλων.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «GOLDENBLAZE», μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

 

Πηγή www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

Έτσι φαίνεται αλλά δεν είναι. Έτυχε στην ώρα που χάνετε πολύ γρήγορα το φως.

Ούτε 10 λεπτά δεν πέρασαν από το πρώτο καρέ μέχρι το τελευταίο.

Link to comment
Share on other sites

Από hcg.gr

 

Προσέκρουσε, πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ – Ο/Γ -ΚΑΤ/ΡΑΝ «GOLDENBLAZE»  Ν.Π. 12079  στoν προβλήτα, κατά την διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμάνι του Αθηνιού Θήρας λόγω υψηλού κυματισμού, με 294 επιβάτες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής και επιθεώρησε το ανωτέρω πλοίο. Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Από τη Λιμενική Αρχή Θήρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που τον παρακολουθεί.

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού κλάσης επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου με προϋποθέσεις του Ε/Γ – Ο/Γ -ΚΑΤ «GOLDENBLAZE»  Ν.Π. 12079  από το λιμάνι του Αθηνιού της Θήρας για το λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα του απαγορευτεί ο απόπλους μέχρι διαπίστωσης της οριστικής αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμιση οριστικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Να είναι καλά το πλοίο και οι άνθρωποί του, αν και δεν κατάφερε να δείξει τίποτα το αξιολογο στην Κρήτη, ως αμοιβό σκάφος...

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Αμοιβο σκάφος? Γιατί αμοιβο ήταν το Master Jet του Ηλιόπουλου!! Ότι δεν πρόσθεσε κάτι καλύτερο σε ποιότητα είναι λογικό, μιας και είναι ταχύπλοο που πληρώνεις ταχύπλοο αλλά δεν είναι τόσο ταχύπλοο στην τελική

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Διενέργεια ελέγχου στο Golden Blaze σε ναυπηγείο στο Πέραμα

Έλεγχος διενεργήθηκε, πρωινές ώρες προχθες, από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και από προσωπικό του Ζ΄ Λιμενικού Τμήματος Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο «GOLDENBLAZE» Ν.Π. 12079, το οποίο βρίσκεται στο θαλάσσιο χώρο έμπροσθεν Ναυπηγείου Περάματος.

Ειδικότερα, κατά τον διενεργούμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η πλοιοκτήτρια εταιρία απασχολούσε τέσσερα (04) άτομα χωρίς να είναι εγγεγραμμένα στον πίνακα προσωπικού και ωραρίου εργασίας της επιχείρησης.

Από το Ζ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διενεργείται προανάκριση.

Πηγη:ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...