Jump to content
Shipfriends

romeo

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Η ναυμαχία στο Ιόνιο καλά κρατεί. ΕΠΙΒ. Ι.Χ. Κυλλήνη-Ζάκυνθος IonianFerries 8.00 14.30 Kefalonian 5.00 18.10 Κυλλήνη-Πόρος IonianFerries 7.30 33.60 Kefalonian 7.50 33.60 Κυλλήνη-Αργοστόλι Kefalonian 8.90 33.60
  2. Σώα η 24χρονη που έπεσε στη θάλασσα από το "Κνωσσός" Σώα περισυνελέγη τα ξημερώματα 24χρονη που ταξίδευε με το «Κνωσσός Παλάς», η οποία ενώ το πλοίο έπλεε με προορισμό το Ηράκλειο, έπεσε στη θάλασσα, 6,7 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο καπετάνιος του «Κνωσσός», αφού ειδοποίησε για το περιστατικό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και παραπλέοντα πλοία, στην περιοχή έφτασε πλωτό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο «Σούπερ Πούμα». Η 24χρονη τελικά μετά από ώρα περισυνελέγη από ιστιοφόρο σκάφος και στη συνέχεια από το ναυαγοσωστικό του πλοίου και είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με δήλωσή της έπεσε από μόνη της, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος διέταξε να μη γίνει προανάκριση. http://www.imerisia....pubid=112887392
  3. Άν συνδυάσουμε ένα παλιό δημοσίευμα περί μετασκευής σεmega yaucht http://www.videonavi.net/2011/11/tirrenia-lo-scorpio-diventera-un-mega.html συν το ότι το πλοίο βρίσκεται στα ναυπηγεία ΛΑΜΔΑ, πιστέυω ότι λύνονται οι απορίες μας.
  4. Ειχα δει πριν 2-3 χρονια ενα σχετικο ρεπορταζ απο ισπανους. Το πλοιο ειναι κατασχεμενο, εδειχνε πλανα απο μεσα και ειχε μιλησει και ο Ελληνας φυλακας!
  5. Μας ερχεται και αυτο. Ειναι το πρωην Pescara jet αδερφακι του Master Jet κλπ. Με ελληνικη σημαια συμφωνα με το AIS δυτικα της Κεφαλονιας τωρα. Να υποθεσω οτι προοριζεται και αυτο για Ηρακλειο-Θηρα. _______________________________________________________________________ (1991, ex HSC Hoverspeed Belgium, Hoverspeed Boulogne, Sea Catamaran Danmark, Seacat Danmark, Pescara Jet, Zara Jet, Golden Blaze)
×
×
  • Create New...