Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 year later...

Ο Γεράσιμος Στρίντζης μίλησε χτες για τα προβλήματα μετά τους σεισμούς στην Κεφαλονιά σε "ινκόγκνιτο" σύντομη συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου Live U. Η συνέντευξη έλαβε χώρα στο λιμάνι του Ληξουρίου. Η συνέντευξη ξεκινάει στο 0:35:00.

Edited by proud_ionian
λινκ
Link to comment
Share on other sites

Ήταν επιεικώς απαράδεκτοι. Καλά η Τσαπανίδου, αλλά ούτε ο ρεπόρτερ φάνηκε πως δεν ήξερε με ποιόν μιλούσε. Αν ήξερε, θα εκμεταλλευόταν τη στιγμή ακόμη και προς όφελός του, αφού εξασφάλιζε απόψεις από έναν κατεξοχήν άνθρωπο της ναυτιλίας και του τουρισμού, με βαρύ όνομα.
 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Είναι πράγματι αστεία η όλη φάση. Καλά να μην τον γνωρίζουν ως Στρίντζη, δεν θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ξενοδόχος και πρόεδρος των τουριστικών επιχειρήσεων της Παλικής? Έτσι που (δεν) τον παρουσίασαν, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε περαστικός που είδε κάμερα και πήγε να πει τον πόνο του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
7 hours ago, ΟΡΙΩΝ said:

Απο την άλλη, μπορεί ο συγχωρεμένος ο Στρίτζης

ζει ο ανθρωπος.

εχουν φυγει αρκετοι απο τους στριντζαιους, αλλα ο Μακης που ηταν ο ιθυνων νους, παραμενει εν ζωη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
On 10/7/2012 at 5:37 PM, proud_ionian said:

η στιγμη που ολοι αναμεναμε εφτασε!! ο Μακης ο Στριντζης ξανα στο προσκηνιο, απο τη θεση του προεδρου του συνδεσμου τουριστικων επιχειρησεων παλικης.

ο συνδεσμος ειναι νεοσυστατος και απο οτι εχει ακουστει ο ΜΣ πρωτοστατησε στην ιδρυση του.

μια δεκαετια μετα, ο μακης της καρδιας μας:), παραμενει ενεργος στα τουριστικα της Παλικης.

το ξενοδοχειο που εφτιαξε, ονομαζεται πλεον Απολλώνιον Αστερίας

kopi-pitas-touristiki-epitropi2014b.jpg

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 4/11/2008 at 11:54 PM, ΝΗΡΕΑΣ said:

Μπορεί ο Γερ. Στρίντζης να παραιτήθηκε, αλλά δεν μπορώ να φαντασθώ ότι δεν έχει άλλες σοβαρές προτάσεις ούτε και βέβαια μπορώ να τον φαντασθώ να σκαλίζει τον κήπο του. Συνεπώς, το ερώτημα είναι: τι θα κάνει από εδώ και πέρα?

15 χρονα ειναι εκτος ακτοπλοϊας ο Μακαρος (με την εξαιρεση της διετιας που ηταν μη εκτελεστικος προεδρος της HSW), αλλα ακομη και σημερα πολλοι τον νοσταλγουν και καποιοι ελπιζουν ακομη οτι μπορει να επιστρεψει.:)

Το Mononews εχει αφιερωμα σημερα στον Μακη. Αρχικα... σκιαχτηκα που το ειδα:D, αλλα τελικα δεν ειναι για δυσαρεστο λογο.

Καλο αφιερωμα ειναι. Δεν μαθαινουμε κατι καινουργιο, περα ισως απο το οτι ειναι και γκαλεριστας, αλλα θυμομαστε τα ομορφα παλια χρονια. Υπαρχουν καποιες χρονολογικες ανακριβειες (πχ το 1981 ηρθε το Ionian Glory, τo Ιonian Victory ηρθε το 1984), αλλα ειναι πταισματα. Προσωπικα συγκρατω την τελευταια φραση:

 

Quote

Μπορεί να επένδυσε στα ξενοδοχεία, όμως, οι θαλάσσιοι δρόμοι του είναι και πάλι ανοιχτοί…

Μακαρι να επιστρεψει, αν και προσωπικα δεν το βλεπω. Μας λειπει και απο την ακτοπλοϊα γενικοτερα (εσωτερικη και Αδριατικη), αλλα ακομη περισσοτερο, λειπει απο τα νησια μας.

Διορατικος, οραματιστης, καινοτομος, τεχνοκρατης και απο τους ελαχιστους gentlemen που περασαν απο την ακτοπλοϊα. Κυριος ηρθε και κυριος εφυγε (και αυτος και η ευρυτερη οικογενεια του). Ουτε κανονια, ουτε κουμπουρια, ουτε ναυαγια, ουτε απεργιες πεινας, ουτε πληρωμενοι υμνωδοι, ουτε τπτ.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι ειναι στις προθεσεις του. Αλλωστε στο τελευταιο περασμα απο τη HSW, ειχε συνυπαρξει αρμονικα με τον G σε βαθμο παρεξηγησεως.

Γενικα παντως, το διαχρονικο του μειονεκτημα, ηταν οτι δεν ειχε ο ιδιος τα κεφαλαια που ηταν απαραιτητα για να υλοποιησει τα σχεδια του. Ειτε επρεπε να κανει χωριο με συγγενεις που σκεφτονταν με λογικη 70s, ειτε να διοικησει εταιρειες που δεν ηταν δικες του.

Edited by proud_ionian
συντακτικό
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...