Jump to content
Shipfriends

aris61

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Περσινά ξυνά σταφύλια. Την πρόθεσή του να αγοράσει την HSW o Ιταλός μας την έχει ξανααναγγείλει από πέρισυ, αλλά την ίδια στιγμή στις οικονομικές καταστάσεις των Μινωικών τη συμμετοχή του στην HSW την έχει εγγεγραμμένη ως "Διαθέσιμα προς πώληση χρηματοοικονομικά στοιχεία". Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει ο Ιταλός, πάντως η θεαματική βελτίωση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας σε συνδυασμό με την οριστική αναδιάρθρωση των δανείων της πράγμα που της έδωσε το λάκτισμα προς τα εμπρός, δεν είναι δική του υπόθεση. Η Πειραιώς έβαλε πλάτη και επιτεύχθηκαν όλα αυτά. Ο θείος καθόταν στη γωνία και κοιτούσε στην καλύτερη, όταν δεν έφερνε εμπόδια.
  2. Αγαπητέ symonshort, η τελευταία σου ανάρτηση έχει μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον στο ύφος σε σχέση με την πρώτη. Ενώ μπήκες επιθετικά και άρχισες εσύ να ειρωνεύεσαι τους πάντες, κατέληξες να παραπονείσαι ότι χλευάστηκες και αφορίστηκες. Λοιπόν, μια και είσαι μέτοχος, θα ήταν χρησιμότερο να κάνεις ένα flash back και να δεις πόσοι μέσα στα χρόνια που πέρασαν και ποιοί ήταν αυτοί που ασέλγησαν πάνω στη ΝΕΛ. Γιατί η αποπομπή όπως λές είναι η λύση και όχι το πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκίνησε πολύ παλιότερα και οι ένοχοι είναι πολλοί μεν, με ονοματεπώνυμο δε. Και θα είσαι χρήσιμος...και στη ΝΕΛ ως μέτοχος, αν αντί να θεωρείς πως όλοι οι υπόλοιποι φταίνε, βγεις από τον μικρόκοσμό σου και δεις τη συνολική εικόνα.
  3. Φίλε symonshort βεβαίως και μπορείς να έχεις την άποψή σου, όταν τη διατυπώνεις όμως γραπτώς θα πρέπει να την στηρίζεις με λογικά επιχειρήματα και όχι με ακρότητες ποδοσφαιρικού τύπου. Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς scripta manent.
  4. Ήταν επιεικώς απαράδεκτοι. Καλά η Τσαπανίδου, αλλά ούτε ο ρεπόρτερ φάνηκε πως δεν ήξερε με ποιόν μιλούσε. Αν ήξερε, θα εκμεταλλευόταν τη στιγμή ακόμη και προς όφελός του, αφού εξασφάλιζε απόψεις από έναν κατεξοχήν άνθρωπο της ναυτιλίας και του τουρισμού, με βαρύ όνομα.
  5. Δεν κάνει καμία διαφορά, δεδομένου ότι HELLAS FERRIES, SPORADES FERRIES και SARONIKOS FERRIES ήταν εμπορικά σήματα μόνο της ίδιας Εταιρείας, της τότε HELLAS FLYING DOLPHINS μετέπειτα και μέχρι τώρα HELLENIC SEAWAYS.
  6. Cruise, παρακολουθώντας σε εδώ και καιρό, πίστευα ότι έχεις έγκυρη πληροφόρηση. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι όμως από τα τελευταία σου post, η ενημέρωσή σου είναι ελλιπής και παραπλανητική.
×
×
  • Create New...