Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Κάτι πήρε τ αυτί μου ότι σήμερα έπεσε η προκαταβολή για ένα πολύ "τρελλό" deal (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) .Από μένα περιμένετε να τα ξεφουρνίζω κάθε φορά??? Εδώ μαθαίνω ότι είχε βουίξει το λιμάνι και κανείς σας δεν είχε αναφέρει τη φήμη???

Link to comment
Share on other sites

Αφού βρε Λευτέρη ξέρεις τώρα με την ακυβερνησία τα νεύρα μας είναι τσατάλια και δεν αντέχουν πολλές δοκιμασίες με κουίζ και τα τοιαύτα :rolleyes: ...πες μας κατ΄ευθείαν την φήμη να την μάθουμε κι εμείς που δεν συχνάζουμε στο λιμάνι

Link to comment
Share on other sites

Το Deal ειναι οντως κλεισμενο και επιβεβαιωμενο απο αξιοπιστη πηγη. Το γεγονος εχει σκορπισει ανησυχια σε ανθρωπους της Χελλενικ για το μελλον της εταιριας.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο να πουλησουν τον σαρωνικο κ τοσο φθηνα!γιατι πουλωντας τα πλοια δινεις κ την γραμμη!κ ποιος ο Ηλιοπουλος που ολοι ξερουμε οτι χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα!

εκτος αν ο ΙΤΑΛΟΣ εχει κατι αλλο στο μυαλο του που στο δικο μας δεμ παει να το σκεφτουμαι καν :o :o :o

να την κλεισει σαν εταιρεια κ να την συνχωνευσει με τις μινωικες πουλωντας τα ολα εκτος απο τα ΝΗΣΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο Ιταλός και η ''συνοδεία'' του, δεν γνωρίζουν κάτι για Ηλιόπουλο! Άλλο όνομα ακούστηκε, που φυσικά με την τιμή που λένε είναι αστεία η πρόταση! ;-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επιστροφή του Απόστολου Βεντούρη στα επιχειρηματικά δρώμενα, με την κεντρική πρακτόρευση του Blue Star Patmos. Τι σηματοδοτεί αυτή η κίνηση και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας???

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή, όπως μας τα λες orestis, σήμερα στο ΣΑΣ λογικά θα είναι και ο ΑΒ (μαζί με την BSF) που θα ζητάει την δρομολόγηση του Πάτμος ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΛ. Να υποθέσω ότι αύριο θα έχουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ΣΑΣ, απ' όλες τις απόψεις?

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα , πολυ πιθανο νηρεα, αν κρίνουμε ότι χρόνια τώρα ακούσετε τόσο το εξπρές ΣΚΙΑΘΟΣ θα αποσυρθεί , και έγινε απόπειρα πώλησης του FC6 την άνοιξη , και δεν αντικαταστάθηκαν τα ιπταμενα ΔΕΛΦΙΝΙΑ που έφυγαν , πηγασος ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ηλικιακά είναι μεγάλα , δεν βλέπω την hsw να έχει πρόθεση να μείνει σποραδες , και είναι κρίμα ...

Ελπίζω το καλύτερο για την εταιρεία και τα πληρώματα

Αν δεν αντέξει και η νελ απο φθινόπωρο δεν ξέρω ποιος θα ζητήσει δρομολόγια στην γραμμη...

Και η νελ δεν παει καλα ανακοινώνει δρομολόγια και δεν έχει δρομολόγησει το πλοίο πχ το αλκυονη... Και το Παναγία παρου το ξεκινά 07 Ιουλίου , η κίνηση είναι πεσμένη και στα νησιά αρκετα

Link to comment
Share on other sites

Tο μεταφερο απλα σαν πληροφορια εδω στην Χιο ακουγεται οτι η blue star ferries εκει κανει κρουσεις σε γνωστους καπετανιους απο το νησι να αναλαβουν το PATMOS επειδη γνωριζουν την ιδιαιτεροτητα του λιμανιου της Χιου...! Μεχρι και προταση στον cpt Αρβανιτη εκαναν! αλλα εαν δεν κανω λαθος ο cpt Αρβανιτης δεν ειναι στο ELLI;;

H εταιρεια εχει στις ταξεις του καλυτερους πλοιαρχους κ δεν χρειαζεται μεταγραφες για την γραμμη της χιου, κ σιγα το λιμανι για ελατε στην αγονη μια βολτα ;)

Link to comment
Share on other sites

Λέμε ότι πάει απ'το κακό στο χειρότερο η HSW, αλλά δεν κάνει και τίποτα να το αλλάξει!

Στέλνει στα Ro/Ro κόσμο απο συμβατικά, που είναι φυσικό να μην γνωρίζουν απο φορτώσεις αυτών των πλοίων, που πρέπει μέσα σ'ένα 7ωρο να ξεφορτώσει και να φορτώσει το βαπόρι με mega trailers και οριακά γκαράζ (βλ. Trader) χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και τους Ro/roτζήδες της, τους έχει να κάθοντε! Καλό είναι να περνάνε όλοι απο όλα τα πλοία, άλλα όχι εν μέσω καλοκαιριού!! Γιατί ήδη παρατηρούνται φαινόμενα μείωσης φορτίου κατά 5% περίπου, λόγω ζημιων που γίνοντε!

Άντε να δούμε τί θα δούμε ακόμη

Link to comment
Share on other sites

ο ανθρωπος θα εχει ηδη διαλυσει 2 ελληνικες εταιρειες προς οφελος του(χρημα)

τις δυο ελληνικες εταιρειες τις διελυσαν οι λανθασμενες (εως υστεροβουλες και υποπτες) επιλογες των διοικησεων τους, επι σειρα ετων. το ιδιο ισχυει και για δυο τρεις ακομη που ακολουθουν το χορο του ζαλογγου. η αφροσυνη των διοικησεων τους τις κατεστρεψε. το πετρελαιο, η κριση, η μερκελ, το μνημονιο, ο πατερας παϊσιος, τα ελωχιμ κλπ ειναι απλα αφορμες και οχι η αιτια της καταρρευσης του κλαδους. δεν μπαινω σε αλλες λεπτομερειες, τα εχουμε πει στα τοπικ της καθε εταιρειας, αλλα και στην "οικονομικη κατασταση εταιρειων"

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Καποιος Ιταλος σημερα στο φορουμ του navi,επικαλουμενος πηγες απο την Ελλαδα(amici broker ellenici),ισχυριζεται οτι συντομα καποιες μεγαλες ελλ.εταιριες με νεοτευκτα(που κοστισαν αρκετα εκατομυρια δολαρια)θα προσπαθησουν να μπουν στην αγορα της Ιταλιας και της Ισπανιας,εξαιτιας της οικονομικης κρισης/ελευθερης πτωσης στην κινηση σε ολες τις γραμμες στην χωρα μας.Μαλιστα κανει λογο για ενα ηδη οργανωμενο σχεδιο απο την πλευρα των εταιριων που αφορα πλοια μοντερνα και γρηγορα τα οποια θα εχουν απηχηση στο ξενο επιβατικο κοινο.

Αυτα τα πλοια θα ειναι της ταξης των 10000gt,θα ταξιδευουν με 25μιλια και θα μπορουν να κανουν σε 3 η 4 ωρες τα δρομολογια τους,οπως εκαναν και στο Αιγαιο.Στην Ελλαδα θα μεινουν πλοια που δεν ειναι τοσο αγαπητα στο επιβατικο κοινο και αυτα δεν ειναι αλλα απο τα μετασκευασμενα γιαπωνεζικα δεκατιας 70-80-90.Θα δουμε αν θα υπαρξουν νεοτερα...

Ας τα εχουμε υποψην μας ολα αυτα γιατι ολοι ξερουμε οτι οι εταιριες βρισκονται στο κοκκινο και ηδη εχουν αρχισει να πουλανε/ναυλωνουν πλοια.Βεβαια δεν πιστευω οτι θα μας φυγουν ολα τα καινουργια πλοια και στο τελος θα μεινουμε με το AQUA MARIA :P,οπως δεν πιστευω οτι οι αγορες της Ισπανιας και της Ιταλιας θα ειναι ο παραδεισος για τα ferries των 25μιλιων :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Τελικα ειχε προφανως σωστες πληροφοριες και ελπιζω να μην βγει και το αλλο σεναριο πολυ συντομα :ph34r: (εστω υπο μορφη ναυλωσεων).

τα 2 πρωτα θ αργησουν ακομα να φυγουν.μαλλον το ΡΟΔΟΣ εχει σοβαρο προβαδισμα για να φυγει πρωτο..... Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...