Jump to content
Shipfriends

ilias

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ilias

  1. Τι γίνεται με αυτό το πλοίο ? Πόσο θέλει για να τελειώσει πια, είναι λογικό ένα πλοίο που έκανε δρομολόγια μέχρι και την αγορά του να απαιτεί τόσο μεγάλα ποσά για μετασκευή? Μήπως ήθελαν να το μεγαλώσουν γιατί η προηγούμενη πλώρη δεν είχε τίποτα, σταμπιλαιζερ δεν άκουσα να του έβαλαν και λογικά τόσα λεφτά για 22 χρονών πλοίο-όταν το πήραν, είναι πολλά και ακόμα δεν τελείωσε, τουλάχιστον θα μπορούσε να μπει ως ρο-ρο? Ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι το ξενοδοχειακό, έχει προχωρήσει? Στο μπροκεραδικο τα πλοίο είναι ανηρτημένο 2 χρόνια τώρα και αναφέρεται ότι πωλείται μαζί με το αδελφό του Sechang Cordelia IMO: 8604333 Εγώ πάντως πάνω από 10 εκ δεν θα έδινα!!!
  2. Μήπως ξέρει κάνεις πόσο καίει το πλοίο γιατί όλοι λένε καίει πολύ αλλά δεν άκουσα ποτέ πόσο, (δηλαδή άκουσα για 52 ημερησίως αλλά δεν μου φαίνεται πολύ αν σκεφτούμε ότι είναι 2,2 την ώρα στους 19, ίσως αυτο δεν είναι και πολύ αληθές). Το καλύτερο για όλους θα ήταν να πωληθεί θα φέρει ρευστό στην εταιρεία του, που δεν μπορεί να βρει αλλιώς.
  3. Πάντως άργησε να δέσει, ένα μήνα σχεδόν παραπάνω έκατσε, σε συνδυασμό με το εξπρές του Σαββάτου του ΒΣ2 που πέρσι δεν υπήρχε με κάνει να αναρωτιέμαι τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο και έγιναν πιο λαρτζ. Το πλοίο εξακολουθεί να είναι short international οπότε έχει αβαντάζ για μέσα και έξω. Στα Δωδεκάνησα το πλοίο περίσσευε και στις καλές εποχές πόσο μάλλον τώρα μια καλή λύση θα ήταν η εποχική επέκταση της γραμμής του από Ρόδο σε Κύπρο, αν και έχει πολλά καύσιμα νομίζω ότι με 10 προσεγγίσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο θα έβγαζε κέρδη. Και η μονιμοποίηση του στο Ηράκλειο δεν θα ταν άσχημη, αλλά η Ανεκ δεν θα έχει να το διπλώσει.
  4. Καιρός ήταν να κοπούν, τόσα πλοία στα ενδοκυκλαδικά ήταν σκάνδαλο καραμπινάτο να κουβαλάει καλοκαίρι 20-30 ατομα, κρίμα τα πετρέλαια. Σειρά έχει και η Νελ τωρα, να σοβαρευτούμε και λίγο δεν είναι εποχές για να πετάμε λεφτά. Το πλοίο είναι ταμάμ για Σαρωνικό και άξιος αν όχι καλύτερος αντικαταστάτης του Νεφέλη Εξωτερικά είναι αρκετά όμορφο τα τζάμια φιμέ το κάνουν αρκετά μοντέρνο και η πλωρη του αποτελεί τουλάχιστον για εμένα μετεξέλιξη του Ακουα Τζελ σε πιο λάιτ.
  5. Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του shipfriends Αν και είμαι μέλος πάνω από ένα έτος γραφώ τώρα το πρώτο μου μήνυμα θα, ήθελα να ρωτήσω αν το Πήγασος έχει καμπίνες μιας και στο σαιτ της εταιρείας του δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και μου φαίνεται περίεργο για το μέγεθος του να μην έχει έστω τις <<στάνταρ>> των ημερόπλοιων.
×
×
  • Create New...