Jump to content
Shipfriends

kostas-93

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. http://www.samostime...-11-22-10-51-11 αυτο που θελουν εδω και χρονια οι << αρχοντες >> απο το Βαθυ δηλαδη να μην πιανει πλοιο στο καρλοβασι γινεται πραγματικοτητα αλλα δεν θα τους περασει.
  2. μια χαρα μας ηρθε βεβαια αργησε λιγο αλλα μην ξεχναμε οτ ειχε μια εβδομαδα να ερθει καραβι και ειχε αρκετη κινηση. μακαρι να μας το αφηναν για αρκετο καιρο αλλα....
  3. ειμουν και εγω στο λιμανι στο καρλοβασι πράγματι έδεσε με δυσκολία αλλά άργησε και αρκετα να ερθει απο το βαθύ επίσης πήγαινε αρκετα αργα και δεν το πιανει και μεχρι αυτη την ωρα το ais
  4. μπες εσυ με την οικογένειά σου μεσα και ελα σε 15-16 ωρες να δουμε θα σου αρεσει; οσο για τα άσχημα σχολεια περι σκυλοπνίχτη ειναι τραβηγμενα και ασχημα απο την ιστοσελιδα τισ σαμιακης ειμαι και εγω αντιθετος.
  5. αλλος ειπε να φτιαχτει ο δρομος οχι εγω δεν ειναι εκει το θεμα ομως. το να μην πηγαίνει βαθυ παρα μονο καρλοβαΣι θα δημιουργηθεί τεραΣτιο θεμα Στην τοπικη κοινωνία μεταξυ των 2 πολεων ( οπως παντα ) εξαλου αν δεν κανω λαθος με καθε επιφύλαξη το λιμανι του καρλοβαΣου δεν παρέχει αΣφαλεια να παραμείνει το πλοιο για διανυχτερευΣη απ οτι λενε παντα. δεν ξερω αν παραδοθεί το νεο λιμανι αν αλλαξει κατι για το θεμα αΣφαλειας τωρα γιατι δεν το παραδινουν αφου ειναι ετοιμο μονο αυτοι ξερουν!!!!!!!!
  6. εκτος Στο οτι το καρλοβαΣι ειναι αρκετη η κίνηΣη δεν κανει και καμια αλλαγη πορείας το πλοιο καθως ειναι Στον δρομο του μονο η καθυΣτέρηΣη.
  7. τελικα δεν παραδόθηκε στισ 18 που ειχαν πει;
  8. καλημερα. δεν νομιζω οτι εχει κανενας τουλάχιστον Σαμιωτης πρόβλημα με το Μυκονος αν εξερεσουμε λιγο με τους φορτηγατζήδες που γκρινιάζουν με το δρομολογιο που ηταν μεχρι χτες 12 το μεσημέρι απο πειραια που και εγω τους δινο δικιο δεν προλαβενουν οι ανθρωποι πανε μια μερα πισω. το προβλημα ειναι αυτες τις μερες του καλοκαιριού να μπει ενα δεύτερο και ας ειναι και απο την ιδια την hsw η ας ειναι και απο άλλον για αρπαχτή το ιδιο μου κανει
  9. παιδια δεν ξέρω για φετος με αυτα που γίνονται πως θα πάει αλλά εμείς που τα ζουμε εδω στην Σαμο καθε χρονια την τελευταία τριετία πραγματικα ειναι μεγάλο το πρόβλημα απο 10 ιουλιου εως 15 αυγουστου προς τα νησια μας και απο 15 Αυγουστου εως τελος προς τα πανο και χρειάζεται ενα δεύτερο βαπόρι να πλαισιώνει το Μυκονος αυτον το καιρό αλλα τον χειμώνα η γνώμη μου ειναι οτι αρκεί μια χαρα το Μυκονος.
  10. και εγω παιδια πέρυσι για να παω Σαμο Μυκονο 21 Αυγουστου μου βρήκε ο πρακτορας με τα χιλια ζόρια απο ακύρωση απο άλλον που δεν έβρισκε να παρει το ΙΧ του ιδίως για το μηχανακη μου εδωσε απο αυτα που εχουν οι πράκτορες καβατζα για τους δικούς τους
  11. παιδια στο Καρλοβασι εχει τελειώσει το νεο λιμανι αλλα αν και εχουν γίνει εγκαίνια εδω και δυο χρονια δεν το εχουν παραδώσει απ οτι λένε θελει ακόμα λιγο εκβάθυνση ( μάλλον φράγκα θελουν ) και οι μπιγες ειναι εδω και ίσως ήρθε η ωρα να το παραδώσουν.
×
×
  • Create New...