Jump to content
Shipfriends

NIKOSNAXOS

eMembers
  • Posts

    454
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About NIKOSNAXOS

  • Birthday 01/06/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Santorini Thira
  • Interests
    Relaxing 😎

Uncategorized

  • Location
    naxos-kriti
  • Interests
    ΨΑΡΕΜΑ-ΣΚΑΦΗ
  • Occupation
    prama

Recent Profile Visitors

2,883 profile views
  1. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Σαντορίνης πρέπει να ξεχάσουμε το νέο λιμάνι στον μονόλιθο.
  2. Πήγα φέτος τον Γενάρη Λαύριο. Δεν είχα ξαναπάει. Η διαδρομή και η απόσταση δε νομίζω ότι βοηθάει τίποτα από τα παραπάνω.
  3. Προσωπικά όσες φορές το έχω ταξιδέψει δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα σχετικά με τις θέσεις και τους χώρους του. Μια χαρά μου φαίνεται. Μιλάμε για ένα πλοίο 176 μέτρα έναντι 124 μέτρα του Νάξος.. Τώρα πως βγάζουν το δεύτερο πιο άνετο και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να τα συγκρίνουν δεν γνωρίζω. Μάλλον καλο έμαθαν με το Δήλος.
  4. Να πούμε ότι το πλοίο ακόμα εκτελεί το δρομολόγιο Θηρασιά Σαντορίνη.
  5. Δεν γνωρίζω αν αναφέρθηκε κάπου, αλλά διαβάζω στα social ότι ο δημιουργός του παιχνιδιού Ilan papini σκοτώθηκε την Παρασκευή σε πτήση με το μονοκινητήριο σκάφος του ύστερα από συντριβή.
  6. Ο πεζόδρομος μπροστά από το εκκλησάκι της Μυρτιώτισσας είχε κάτσει https://www.kykladiki.gr/to-limenarcheio-naxou-zita-na-ginei-amesi-apomakrynsi-skafon-apo-tin-myrtidiotissa/?fbclid=IwAR38ag3dtKG8uFoEyippAl-nGQclLInG0o-_Zk3Y0Bo05ogtZsMo61Nhw_0
  7. Το Σάββατο που ήθελα να στείλω 2 ασυνόδευτα ΙΧ δεν μου τα πήρε γιατί ήταν γεμάτο. Κατά συνέπεια τα 2 από τα 7 ΙΧ που μέτρησες χθες ήταν δικά μου 😁
  8. Νομίζω ότι, απλά δεν έχουν που να σταθμεύσουν και μαζεύονται όλα τα βυτία στην περιοχή του Μονολιθου που έχει άνοιγμα και χώρο. Επί εποχές Τάλως, πήγαιναν ξεφόρτωναν καύσιμα σε βενζινάδικα και στο αεροδρόμιο και γύριζαν ξανά στο πλοίο που περίμενε στον Αθηνιο.
  9. Περίμενα αρκετο καιρό μέχρι να συμπέσουν οι χρόνοι μας και να βρεθούμε ταυτόχρονα με το βαπόρι στο λιμάνι του Αθηνιού. 31/08 λοιπόν γύρω στις 16:00 και άφιξη στον Αθηνιο. Ας το απολαύσετε και εσείς όπως και εγώ σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, με ταχύτητα χ2 και μουσική επιλογή μια επανεκτέλεση από τους younotus "Narcotic".
  10. Εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να τους παίρνει όλους η μπάλα μέσα στην εταιρεία είτε εργαζόμενους είτε διοικούντες. Δεν είναι δίκαιο να κρίνονται αρνητικά όσοι κάνουν σωστά την δουλειά τους. Έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με τα πλοία της εταιρείας. Από τα πληρώματα του ξενοδοχειακού των καφέ/εστιατορίων της ρεσεψιόν ποτέ μα ποτέ δεν συνάντησα κάποιον αγενή ούτε με υφακι χιλίων καρδιναλίων. Στην πλειοψηφία τους ήταν πάντα πρόθυμοι και ευγενικοί. Τουναντίον όμως κάτω στο γκαράζ η εικόνα αλλάζει άρδην. Αγένεια, φωνές κακό... Αλλά δεν είναι κάτι που συναντάμε μόνο στα πλοία της εν λόγω εταιρείας αλλά σε ΟΛΑ. Σήμερα πάντως έτυχε να ξεφορτωσω κάποια αυτοκίνητα μέσα από το Power Jet στην Σαντορίνη. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το πλήρωμα είχε κάτσει κατά μήκος του καταπέλτη και άφηνε τον κόσμο να βγαίνει ανά κύματα των 20-30 ατόμων και όχι εκείνος ο χαμός που γινόταν.
  11. Μιας και ανοίξατε, πάλι, το θέμα για άλλο ένα υπέροχο "λιμάνι" του Αιγαίου ας δούμε ένα 7λεπτο βίντεο που τράβηξα τις προάλλες. Αναχώρηση του "λαβωμένου" Santorini Palace και ταυτόχρονη άφιξη του World champion Jet. Με έναν ελαφρύ κυματισμό νοτιοδυτικής κατεύθυνσης.
  12. Κατά τα παλαιά χρόνια, μην φανταστείς πολλά ,καμία 15ετια πίσω, ήταν αρκετά σύνηθες τα δύο πλοία στο νοτιά. Επίσης εγώ θυμάμαι να πέφτουν και 2 ταυτόχρονα στο κεφάλι
  13. Ας δούμε το Power Jet σε μια άφιξη/αναχώρηση στο λιμάνι του Αθηνιού. Το βιντεο το τράβηξα από το Blue star Delos. Για καλύτερη ποιότητα επειδή είναι από κινητό επιλέξτε το HD 1080p
  14. Σήμερα είχα την τύχη να βρεθώ στο λιμάνι. Άλλο ένα έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου προς αποσυμφόρηση των μεταφορών. Άφιξη περίπου στις 0725 περιμένοντας τον Σολωμό να αναχωρήσει ώστε να πάρει θέση. Στο γκαράζ δεν έπεφτε καρφίτσα, τα Φορτηγά ήταν μέχρι τον καταπέλτη. Ανάμεσα στα φορτηγά και περίπου 100-120 ΙΧ ενοικιαζόμενα.
  15. Σαντορίνη λιμάνι Αθηνιου 02/04/2023. Έκτακτο δρομολόγιο του F/B Διαγόρας .

    © Nikos Kouvaras

×
×
  • Create New...