Jump to content
Shipfriends

kerkini

eMembers
 • Content count

  1,308
 • Joined

 • Last visited

About kerkini

 • Birthday December 1
 1. Η αιτιολόγηση (αύξηση του χρόνου παραμονής στην Πάτρα για να προλαβαίνουν δουλειές και αυθημερόν επιστροφή) δεν είναι πειστική. Φαντάζομαι έγινε για να βγαίνουν τα δρομολόγια. Η ανάγκη πάντως για δυνατότητα αυθημερόν μετάβασης και επιστροφής υπάρχει. Και θα μπορούσε η εταιρεία σε πρώτη φάση να το δρομολογήσει έστω για 1-2 εργάσιμες την εβδομάδα. Η επιστροφή στα κλασσικά δρομολόγια, ίσως δείχνει πως δεν θα επαναλάβουν τα λάθη των Ζακυνθινών
 2. Speed Cat 1 (IMO 8816053)

  <offtopic> Η επαναδρομολόγησή του μας διέφυγε από το φιδέμπορα </offtopic>
 3. Ξέρουμε και που πάει; Δυτικά; βόρεια; νότια;
 4. Στο δικτυακό τόπο της KL έχει γίνει τροποποίηση στα δρομολόγια (π.χ. για Ιθάκη εδώ), εμφανίζοντας πλέον πως το Πάσχα (31/03 - 15/04) και από 07/07-09-09 θα εκτελούνται τα ίδια δρομολόγια και το Σαββατοκύριακο.
 5. Kefalonian Lines

  Έγινε και το κοπή τη πίτα της εταιρείας. Και αυτή τη φορά στην Πάτρα, προφανώς συμβολικά, παρουσία και του Πράκτορα Γ. Τελώνη, όπως μας ενημερώνει το E-kefalonia με φωτογραφικό υλικό Νομίζω ότι οι τελευταίες ενέργειες της εταιρείας, δείχνουν σταθερή στήριξη στη γραμμή ΠΣΙ. Ελπίζω η ικανοποιητική κίνηση να αποτελεί επιπλέον λόγο στήριξης από την εταιρεία και να αναμένουμε διπλά δρομολόγια καθημερινά τη θερινή σαιζόν τουλάχιστον
 6. Kefalonian Lines

  Σωστός ο @proud_ionian! Για να δούμε αν έχει "δύναμη" οικονομικά η προσπάθεια και αν ναι πως Σημειολογικά να αναφέρουμε ότι ο Δ. Λυκούδης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας στο Δημαρχείο Ιθάκης σήμερα (παρουσία της βουλευτού). Απορώ τι να έλεγε στο φωτογραφικό ενσταντανέ! Κάτι ακόμα που με πρώτη ματιά δεν πρόσεξα: Καμία αναφορά εδώ στο Κυλλήνη - Ζάκυνθος. Να υποθέσουμε ότι δεν έχουν σκοπό να αυξήσουν τα δρομολόγια, όχι να αφήσουν τη γραμμή.
 7. Με τη γνωστή διάκριση στη νησιωτικότητα ...
 8. Kefalonian Lines

  To γραφείο Τύπου της KL e-kefalonia έχει ανάρτηση για το τρίτο καράβι της Kefalonian, για το οποίο μας είχε προϊδεάσει ο @proud_ionian: Μένει να φανεί αν έχει βάση ή αποτελεί απάντηση στα σχετικά δημοσιεύματα των "Απέναντι" Υ.Γ.: το κείμενο είναι το πρωτότυπο με τα δικά του ορθογραφικά λάθη....
 9. Καζαμίας 2018

  Δεν υπάρχουν λόγια @Nick the Greek! Πολύ δυνατός! Από που να το πιάσω: από τα drone του @hayabusagr έως την κατασκήνωση του @Panagia Ekatontapiliani, τη σύλληψη σου μετά τη συνέντευξη με τον Άρχοντα, την ιστορία της ΣΑΟΣ, την Ελεύθερη Ώρα, την πρόσληψη του @proud_ionian, τη Ριτσώνα.. Δύναμη! Καλή χρονιά σε όλους!
 10. Από 01/01 το Ε/Γ "Χρήστος" είναι σε ακινησία, οπότε η γραμμή Ύδρα - Ερμιόνη εξυπηρετείται μόνο από τα δελφίνια και καταμαράν της HSW. Αν ξαναμπεί το "Χρήστος" στη γραμμή, δεν θα γίνει πριν το Πάσχα. Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι μόνο η Hydra Lines θα συνεχίσει στη γραμμή Ύδρα - Μετόχι. Μετά την πώληση του "Μετόχι Εξπρές" και την ανάκληση της ανακοίνωσης δρομολόγησής του από τη γραμμή, η οικογένεια Ζωγκού μένει μόνη στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της γραμμής. Πιστά, χειμώνα - καλοκαίρι, από όταν άνοιξε η γραμμή με το Freedom και στη συνέχεια και τώρα με τα Freedom II και Freedom III. Παρεμπιπτόντως, (αν δεν το έχουμε αναφέρει), η οικογένεια Ζωγκού έχει αποκτήσει σκάφος που κάνει αποκλειστικά μεταφορές αγαθών μεταξύ Μετοχίου και Ύδρας.
 11. Τρία δρομολόγια την ημέρα;; ανά εβδομάδα μήπως;
 12. Η εταιρεία του 2017

  Πέρυσι αν θυμάμαι καλά ήμουν ανάμεσα σε Seajets και Golden Star Ferries. Ψήφισα την πρώτη. Φέτος ψηφίζω τη δεύτερη γιατί κάτι μου λέει πως του χρόνου θα ξαναψηφίσω τη SJ.
 13. Το πλοίο του 2017

  Θς ψήφιζα κανένα Flying Dolphin της HSW αλλά -και χωρίς να καταλάβω γιατί- δεν είναι στη λίστα. Ανάμεσα σε Ιονίς που κάνει άλλη μια νέα αρχή και ΤεραΤζετ που πραγματικά εντυπωσιάζει, ψήφισα το δεύτερο τελικά. Βρήκε ρόλο, βοήθησε τα νησιά που πήγαινε (σε πρωτη φάση) και ήταν το διαφορετικό γενικότερα το καλοκαίρι του 2017
 14. Όντως πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν. Παπουτσής από εμένα για τις δηλώσεις και τις ενέργειές του στο ναυάγιο του Σάμινα. Όποιος θυμάται, δεν μπορεί να μη θυμώνει ακόμα..
 15. 2017 Ξανά

  Νομίζω πως η HSW θα μας απασχολήσει το 2018 που αν ολοκληρωθεί το deal, θα φανούν οι συνέπειες. Τεράστιο γεγονός η βύθιση του Άγια Ζώνη, αλλά προτίμησα να ψηφίσω θετικά και άρα ΠΣΙ και με το Κεφαλονιά! (Και δεν πρόλαβα τον 1ο γύρο)
×