Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αναχώρησε απο Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά  

Λαθος του AIS τωρα το πλοιο εχει προορισμο την Σαντορινη 

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

Τα τελευταία χρόνια δεν είχε πολλές βλάβες,επίσης η εταιρία του φρόντιζε οι επιβάτες να προωθούνται στους προορισμούς τους την ίδια κιολας μέρα επίσης όσοι έρχονται από Δυτικές στα 2 νησιά θα αναγκαστούν να πληρώσουν διαμονή στην Συρο που ίσως λόγω εποχής να είναι και δυσκολο,και δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνει η προέκταση αφού θα είναι στην Συρο από τις 18:40.

Τουλάχιστον αύριο το πρωινό από τα νησιά θα γίνει ή εφόσον υπάρχει το caldera vista θα προωθηθούν εκεί οι επιβάτες ;

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Πως γινόταν αυτό αφού δεν έκανε ένα δρομολόγιο που δεν υπήρχε άλλο παρόμοιο (σύνδεση Σύρο με Δυτικές Κυκλάδες)?? Το ίδιο θα κάνει και η Seajets να προωθηθούν οι επιβάτες στους προορισμούς τους.

Η Seajets μπορεί να έχει κανονίσει να ταξιδέψουν αυτοί οι επιβάτες με αλλά ταχύπλοα σκάφη τους (από Δυτικές Κυκλάδες στη Μύκονο με τα μικρά και με το Champion 1 σε Τήνο Άνδρο) που συνδέουν αυτούς τους προορισμούς, χωρίς να χάσουν καμία ημέρα από τις διακοπές τους!!

Αύριο το Σποράδες Σταρ θα επιστρέψει λογικά στα δρομολόγια του.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο πλαγιοδέτησε στο "Νησάκι" μετά τη λήξη του σημερινού δρομολογίου.

Υ.Γ. Μια διόρθωση στην παραπάνω ανάρτησή μου: Δεν είχα διαβάσει ορθά την απόφαση. Η αντικατάσταση αφορούσε μόνο την 9η Αυγούστου.

Edited by CptFourtounas
Link to comment
Share on other sites

To Superrunner Jet II χθες είχε φύγει από τη Σύρο και ήρθε στο Ν.Μ. Δραπετσώνας. Πριν λίγη ώρα ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο αναμένεται να φύγει για τη Σητεία, έτσι ώστε να αντικαταστήσει το Νάξος Τζετ στα δρομολόγια του μέχρι την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Link to comment
Share on other sites

Οπως διαβασα στο Πρωτο θεμα το Naxos jet σημερα το πρωι ειχε προβλημα με την αγκυρα και δεν εφυγε απο την Σητεια για το προγραμματισμενο δρομολογιο εως Ροδο και επιστροφη..Αρα η αποφαση να κατεβει Σητεια το superunner 2 ειναι σημερινη..Προφανως κατι θα ειχε να κανει στην Δραπετσωνα και πηγε εκει απο την Συρο..δεν νομιζω να εχουν τοσα καυσιμα για πεταμα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πλοίο εκτέλεσε το δρομολόγιο του Sporades Star προς Λαύριο και τώρα επιστρέφει Πειραιά για να κάνει το απογευματινό Δυτικές Κυκλαδες αν δεν κάνω λάθος  
 

Φέτος δείχνει έντονα με την χρήση του σε πολλά δρομολόγια την ανάγκη να υπάρχει αμοιβο να καλύψει άμεσα κάποιο δρομολόγιο με κάποιες μέρες οριακά να ήθελαν να υπήρχε και δεύτερο πλοίο (προσωπική άποψη)

Link to comment
Share on other sites

Ταξιδάκι με το πλοίο προχθές από Πειραιά για Σίφνο,στα πλαίσια της αντικατάστασης του cj2 στο απογευματινό δρομολόγιο, και πρώτο μου ταξίδι με ταχύπλοο.

Το πλοίο μεθόρμισε στη θέση φορτώσεως μόλις 30 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης, και έφυγε στην ώρα του, πράγμα που δεν περίμενα γτ μου φάνηκε πολύ λίγος χρόνος για να φορτωθεί όλος ο όγκος ιχ και επιβατών.Από κίνηση πολύ καλά ήταν για Σίφνο και Μήλο από ότι είδα, Σέριφο λίγα πράγματα.

Το πλοίο είναι μία πολύ αξιόλογη μονάδα που δεν έχουμε διαπιστώσει οι shipfriends θεωρώ. Είναι πανέμορφο εξωτερικά, με μεγάλο γκαράζ, μοντέρνα σαλόνια που δεν έχουν ανακαινιστεί βέβαια,και οι αεροπορικές είναι αρκετά άνετες με πρίζες και ποτηροθήκες σε όλες. Το ταξίδεμα με 5αρι στην μπάντα δε,απολαυστικό! 2 μιλάκια παραπάνω δρόμο να είχε και δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...