Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 6/11/2017 at 2:39 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Caronte & Tourist S.p.A ανακοίνωσε σχέδια ναυπήγησης 10 πλοίων με καύσιμο LNG, μια επένδυση ύψους 200 εκ Ευρώ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Η Caronte & Tourist προχώρησε στη παραγγελία πλοίου στο ναυπηγείο Sefine για λογαριασμό της Siremar με παραδώσει σε 26 μήνες. Η σειρά πλοίων με το όνομα Eolie θα είναι σε σχεδιασμό της NAOS Ship & Boat Design, θα έχει μήκος 109,95 μέτρα, πλάτος 19,50 μέτρα, θα έχει χωρητικότητα 800 επιβάτες για κατηγορία Β ταξιδιών (400 για κατηγορία Α), θα έχει τέσσερεις κύριες μηχανές διπλού καύσιμου (Diesel/Lng), που θα του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 18,5 κόμβων και υπηρεσιακή 16 κόμβων. Ενώ πρόκειται να αντικαταστήσει το Laurana

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Και μερικές ακόμη φωτογραφίες από το πλοίο, δέστε και πόσα άλλα κατασκευάζονται γύρω του. Παρέλειψα να αναφέρω πως προορίζεται για τη γραμμή Milazzo - Isole Eolie όπου και θα αντικαταστήσει ένα από τα μικρά ferry της Siremar που χτίστηκαν στα 80s. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Tο νεότευκτο βαποράκι έφυγε χθες από την Yalova, με προορισμό την Μεσσήνη στη Σικελία. Πρέπει να δυσκολεύετε λίγο με τις συνθήκες που επικρατούν στο Αιγαίο, καθώς έχει συναντήσει 8+ μποφόρ. Αυτή τη στιγμή περνάει βορειοδυτικά της Σκύρου με 12,5 κόμβους.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια στην παραπάνω γραμμή και από σήμερα ανέλαβε τη σύνδεση μεταξύ Milazzo και Isole Eolie. Προς το παρών δεν έχει αντικαταστήσει κάποιο άλλο πλοίο της εταιρείας, αν και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πάρει τη θέση του 30χρονου Laurana.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...