Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 6/11/2017 at 2:39 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Caronte & Tourist S.p.A ανακοίνωσε σχέδια ναυπήγησης 10 πλοίων με καύσιμο LNG, μια επένδυση ύψους 200 εκ Ευρώ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Η Caronte & Tourist προχώρησε στη παραγγελία πλοίου στο ναυπηγείο Sefine για λογαριασμό της Siremar με παραδώσει σε 26 μήνες. Η σειρά πλοίων με το όνομα Eolie θα είναι σε σχεδιασμό της NAOS Ship & Boat Design, θα έχει μήκος 109,95 μέτρα, πλάτος 19,50 μέτρα, θα έχει χωρητικότητα 800 επιβάτες για κατηγορία Β ταξιδιών (400 για κατηγορία Α), θα έχει τέσσερεις κύριες μηχανές διπλού καύσιμου (Diesel/Lng), που θα του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 18,5 κόμβων και υπηρεσιακή 16 κόμβων. Ενώ πρόκειται να αντικαταστήσει το Laurana

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Και μερικές ακόμη φωτογραφίες από το πλοίο, δέστε και πόσα άλλα κατασκευάζονται γύρω του. Παρέλειψα να αναφέρω πως προορίζεται για τη γραμμή Milazzo - Isole Eolie όπου και θα αντικαταστήσει ένα από τα μικρά ferry της Siremar που χτίστηκαν στα 80s. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Tο νεότευκτο βαποράκι έφυγε χθες από την Yalova, με προορισμό την Μεσσήνη στη Σικελία. Πρέπει να δυσκολεύετε λίγο με τις συνθήκες που επικρατούν στο Αιγαίο, καθώς έχει συναντήσει 8+ μποφόρ. Αυτή τη στιγμή περνάει βορειοδυτικά της Σκύρου με 12,5 κόμβους.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...