Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

επειδη ειναι λιγο παραξενο,να το παρει το ποταμι...

ειναι το παροπλισμενο ΑΘΩΣ ΙΙ στο λιμανι της θεσσαλονικης

πιο κοντα επεσε ο antonis molos που ειπε τη μιση αληθεια..

post-76-128326955935_thumb.jpg

Posted

επειδη ο αντωνης δεν εχει βαλει αν και εθεαθη on line :D , βαζω για να εχετε αντικειμενο το πρωι.

η απαντηση οχι νωριτερα απο αυριο απογευμα, γιάυτο take your time :P

YΓ εχει αφαιρεθει ενα εξοφθαλμο χαρακτηριστικο του βαποριου. B)

post-13-12832695595_thumb.jpg

Posted

Το αγαπημένο ρορουδακι ΜΥΚΟΝΟΣ υπο τον καλοκαιρινό ήλιο του Αιγαίου B)

Posted

απο τον καθρεπτη του και μονο κανει μπαμ οτι ειναι το μυκονος,εκτος αν ειναι κανενα αδερφακι του

Posted

Αν δεν φαινότανε η γέφυρα πάνω δεξιά, θα έλεγα ότι είναι το BLUE BRIDGE. Επειδή όμως φαίνονται τα παράθυρα, ποντάρω στο ΜΥΚΟΝΟΣ όπως οι προλαλίσαντες.

Posted

Eπειδή αναφέρεται αφαίρεση εξόφθαλμου χαρακτηριστικού του πλοίου,διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το ΜΥΚΟΝΟΣ.Μήπως πλαινός καταπέλτης.Και εκείνα τα παραθυρόκια στο πλάι. Ψάχνω.

Posted

παιδια ειπα θα αργησω να δωσω απαντηση. :eek:

το ρορο μυκονος ειναι απλα με το photoshop αφαιρεσα τον πλωριο εξαεριστηρα και προσθεσα καποια φινιστρινια.

στον τουρλο εχει βγει η φωτο απο το hs2

νικητης ο gpan.

post-13-128326955951_thumb.jpg

Posted

Α ωστε ταξιδεύεις και με ταχύπλοα proud ionian, κριμα γιατι σε νομιζα για αγνό παραδοσιακό καραβολάτρη.

Βεβαια απο την αλλη είναι λογικό. Μηπως εχει ταχύπλοα στο Ιόνιο για να ταξιδέψεις? :eek:

Λοιπον συνεχίζουμε, πείτε μου σε ποιο θέατρο ανήκει αυτό το εκδοτήριο εισιτηρίων?

Για να μην παρεξηγηθώ εννοω οτι μου θυμίζει εκδοτήριο θεάτρου αυτο το αυθαίρετο, δεν υπονοώ κάτι για το πλοίο. :eek:

post-21-128326955953_thumb.jpg

Posted

Eϊναι το κιόσκι που θα στεγάσει τις ουρές των επιβατών που θα περιμένουν την πλαγιοδέτηση του απεικονιζόμενου ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου!!

Posted

Ειναι οντως η Σουμελά στο πέραμα.

ΑΛΛΑ η φωτο δεν είναι απο τον σουηδό, για να το κανω αυτο πρεπει να ζητησω την αδεια του Nikos Thrylos και αν μου τη δωσει τοτε να την βαλω, κατι το οποίο δεν έγινε.

Δεν συνηθίζω να κλέβω φωτό, η συγκεκριμένη ειναι δική μου.

post-21-128326955958_thumb.jpg