Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Οχι , αλλα δεν ψαχνουμε το ακριβες πλοιο ?? , συγνωμη αν εχω κανει καποιο λαθος , αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι ψαχνουμε το ακριβες και για αυτο ειπα οτι το βρηκε ο Σταθης .....

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Δικιο εχεις αλλα σε περιπτωση που δεν μπορει καποιος να ξεχωρισει αναμεσα στα αδερφια? Anyway. Ας βαλει οποιος θελει.

Posted

ας παμε λοιπον σε ενα αναδελφο βαπορι:confused: .

κοντευει τα 30 και σχεδον συνεχως υπηρετει την ιδια γραμμη.

οταν πρωτορθε ηταν εντυπωσιακο σημερα απλα φερνει αναμνησεις.

edit 10/06/06

αν δε δω προσπαθεια, βοηθεια δεν εχει;):P

post-13-128326958234_thumb.jpg

Posted

Επειδή αυτή η εικόνα μου παντοφλοφέρνει, έχω την εντύπωση ότι είναι η παντόφλα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ του Ρίου. Αν δεν έιναι εγκαταλείπω...:mad:

Posted

δεν εχει νοημα να περιμενουμε τριτη απαντηση μετα απο τοσες μερες;)

οντως ο μοναδικος αρογναυτης ειναι. παντοφλα made in greece του 1982. η κλειστη πρυμη της και οι 2 ψηλες τσιμινιερες της εντυπωσιαζαν οταν πρωτορθε

post-13-128326958235_thumb.jpg

Posted

Δε βλέπω καθόλου κίνηση. Είναι τόσο δύσκολο?? Ας δώσω κάποια βοήθεια μπας και έχουμε καμία απάντηση!! Δεν είναι ελληνικό πλοίο, αλλά ούτε έχει ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα. Και έχει αδερφάκια!!

Posted

Με πρωτη ματια θα ελεγα κανενα αδερφο του Ταξιαρχη.

Αλλα με δευτερη δεν ξερω τι μου γινεται.. Δε βοηθας τουλαχιστον λεγοντας μας που να ψαχνουμε; RoRo Passenger που;

Posted

Κανένα από αυτά:confused:

Το πλοίο ανήκει σε εταιρεία σχετικά μεγάλο όνομα στο χώρο της ναυτιλίας, τα πιο πολλά της πλοία είναι Ro-Ro αλλά μου φαίνεται ότι έχει 2 Ε/Γ-Ο/Γ.

Το πλοίο δραστηριοποιείται μεταξύ Ολλανδίας και Αγγλίας.:P

Posted

Μπορει και Αγ Γεωργιος και το λεω γιατι δεν βλεπω γραμματα στο πλαι....μονο ο Αγιος δεν ειχε για μια χρονια.Οποτε ας πω Αγιος Γεωργιος

Posted

Φώτο από τη βαρδιόλα της ΠΟΠΑΡΑΣ είναι.

Τεκμηρίωση:

1) Πράσινα ντεκ

2) Ο Παναγιώτης έχει ανοίξει ύποπτα νταλαβέρια με Μύκονο τώρα τελευταία:rolleyes: