Jump to content
Shipfriends

Προσωρινές Αντικαταστάσεις (Ακινησίες, Ναυλώσεις κλπ)


Recommended Posts

Και από Τρίτη 5/1ου στην θέση του ΚΡΗΤΗ Ι στο Ηράκλειο.
Το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ δενει 7/1 και ξαναρχιζει 7/2 (αντικαθισταται απο ΚΡΗΤΗ Ι).

Το SPIRIT δενει 12/1 και ξαναρχίζει 6/2 (αντικαθισταται απο ΑΡΙΑΔΝΗ).

Με αυτά τα δεδομένα, για έναν σχεδόν μήνα, ταυτόχρονα δύο πλοία της ΑΝΕΚ των γραμμών της Αδριατικής, θα είναι δεμένα για την ετήσια τους συντήρηση, ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ και HELLENIC SPIRIT.

Έχει ξανασυμβεί αυτό στο παρελθόν ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ θα καλυψουν το κενο της αγονης που αφησε ο ΤΕΟ.Απο το www.chiosnews.com

Δε 18/1/2010

Με τα πλοία «Ταξιάρχης» και «Μυτιλήνη» θα γίνονται το διάστημα 15/01/2010 έως 05/02/2010 τα δρομολόγια της άγονης γραμμής στη Χίο, καθώς σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Χίου, το πλοίο «Θεόφιλος» πάει για ελλιμενισμό.

Συγκεκριμένα το Ε/Γ-Ο/Γ «Ταξιάρχης» θα εκτελεί κάθε Κυριακή το δρομολόγιο Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «Μυτιλήνη» θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη, ενώ κάθε Σάββατο θα εκτελεί το δρομολόγιο Χίος – Μυτιλήνη – Καρλόβασι και κάθε Κυριακή Λήμνος – Καβάλα – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος.

Link to comment
Share on other sites

Το Σάββατο 16/01/10 είχαμε αμοιβαία αλλαγή γραμμών μεταξύ Ελυρου και Ελ. Βενιζέλου!! Δηλαδή το Ελ. Βενιζέλος πήγε στη γραμμή Πειραιά Χανιά και το Ελυρος στη γραμμή Πειραιά Ηρακλείου!!

Link to comment
Share on other sites

Και από ότι δείχνουν τα πράγματα (σύμφωνα με το OPENSEAS) αυτή η αμοιβαία αλλαγή γραμμών θα ισχύσει μέχρι και τιην 5η Φεβρουαρίου. Την 6η Φεβρουαρίου επανέρχεται το ΕΛΥΡΟΣ στα Χανιά και το ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στο Ηράκλειο αλλά το τελευταίο μόνο για ένα δρομολόγιο, μιας και στις 8 επανακάμπτει από την Αδριατική το ΚΡΗΤΗ Ι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την Παρασκευή 5/2 δένει για ετήσια το ΚΡΗΤΗ ΙΙ. Αντικαθίσταται από το ΚΡΗΤΗ Ι που αύριο επιστρέφει Πειραιά από Πάτρα. Έτσι θα έχουμε ΚΡΗΤΗ Ι κ ΕΛΥΡΟΣ στο Ηράκλειο. Η επιστροφή ΕΛΥΡΟΥ στα Χανιά πάει για μετά...

Link to comment
Share on other sites

Τόσο δρόμο κάνει το Φαίδρα για να πάει μόνο για ένα δρομολόγιο;

Ύστερα από έγκριση της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, στις 02:40 σήμερα, απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΙΔΡΑ» Ν.Π. 11413, με προορισμό το λιμάνι της Σαμοθράκης, προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό, εκτελώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

· 18:00, από Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη και

· 20:00, από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη

Στη συνέχεια το πλοίο θα επιστρέψει του Πειραιά.

Στις 21:25 εχθές, από την Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, επετράπη ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» Ν.Π. 10599, για την εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, από Αλεξανδρούπολη για Πειραιά, κενό επιβατών και φορτίου, προς αποκατάσταση της βλάβης του και επιστροφή του στην δρομολογιακή γραμμή Αλεξανδρούπολη * Σαμοθράκη στις 10/02/2010.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι που λένε 'αρπαχτή στην επαρχία τα Σ/Κ' !!!

Όταν το ΑΧΙΛΛΕΑΣ (για παράδειγμα) σταμάτησε για την ετήσια του συντήρηση, αναρωτιόμασταν γιατί δεν αντικαταστάθηκε το πλοίο από κάποιο άλλο και ...στενοχωριόμασταν για τους κατοίκους του νησιού που θα έμεναν χωρίς πλοίο.

Τώρα που το ΦΑΙΔΡΑ έστω και για μία ημέρα αντκαθιστά το με βλάβη ΣΑΟΣ, ακούμε για "αρπαχτή" :eek: στην επαρχία. Για πλοίο πρόκειται που κλήθηκε να εξυπηρετήσει επιβάτες σε κάποια δύσκολη κατάσταση, και όχι βέβαια για κάποιον τραγουδιστή που πάει σε ένα "σκυλάδικο" της επαρχίας για να τα "αρπάξει" για μια βραδιά :rolleyes:.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Από αύριο το ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ 23 στη θέση του ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ 15 στα δρομολόγια των Σποράδων, όπως επίσης από αύριο το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ αντικαθιστά το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Καλή σαιζόν και στα 2 πλοία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αύριο Πέμπτη 25/3 δένει ξανά το ΚΡΗΤΗ Ι και αντικαθίσταται από το ΚΡΗΤΗ ΙΙ. ΑΠό 12-13/4 τα 2 ΚΡΗΤΗ μόνα στο Ηράκλειο και ο ΕΛΥΡΟΣ ξανά στα Χανιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...