Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Στο πλοίο έχουν τοποθετηθεί πατάρια, που αυξάνουν τη χωρητικότητά του σε ΙΧ κατά 45 ακόμη.

  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

On board τον Ιούλιο -αυτή τη φορά για λίγο μόνο, στην παραμονή του στο Μπάρι και πριν αναχωρήσει για ημερήσιο- στο πιο όμορφο εσωτερικά, αλλά και το πιο κομψό ίσως (κονταροχτυπιέται με το Rigel I) πλοίο στο Ιταλία-Αλβανία. Η gelateria πολύ καλή ιδέα!

 

Edited by .voyager
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
Posted

Το Rigel III έχει σταματήσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο στις 8 Δεκεμβρίου και  θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι του Δυρραχίου για 10ημερη ακινησία.

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Το Rigel III ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο Πέραμα και αναχώρησε για το Δυρράχιο, έτσι ώστε να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο από τη Τρίτη 14 Ιουνίου.

  • 1 year later...
  • 3 months later...
Posted

Το Rigel III αναμένεται να σταματήσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο τη παραμονή των Χριστουγέννων και θα φύγει από το Δυρράχιο για να έρθει στο Πέραμα για την ακινησία του.

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ο Άρχων του Αιγίου, To Άνεμος της Νότιας Αδριατικής, το πρώην Ρεγγίνα Έλα Πιάσε της Βόρειας Αδριατικής, κάνοντας ημέρευση στο Bari.

 

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...