pantelis2009 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Ένα μικρό τουριστικό το Spring Express που βρίσκετε στου Σπανόπουλου, δεμένο πάνω στο Γιάννης Αρετή ξέρουμε απο που ήλθε. Έχω φωτο του αλλά δεν ξέρω που να την ανεβάσω. Edited February 17, 2018 by Nick the Greek
polmyt Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 To SPRING EXPRESS ειναι ακομα στου Σπανοπουλου.Εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο ηταν παροπλισμενο στην Κεφαλονια
Ariadne Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Ξέρεις μήπως πού στην Κεφαλλονιά και έως πότε; Δεν το είχα ποτέ δει εκεί.
polmyt Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Φιλε Ariadne τελικα ειχες δικο και δεν το θυμοσουν.Ηταν παροπλισμενο στην Βασιλικη Λευκαδας.Αυτο το site εχει και φωτο
Hastaroth Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Σουλουπωμένο το βλέπω πάντως το πλοιάριον.Μήπως ετοιμάζεται να αναλάβη δράση κάπου; Επίσης μήπως εκεί εις τού Σπανόπουλου υπέστη καμμιά μετασκευή,ή με γελά ο οφθαλμός μου;
Ariadne Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Φιλε Ariadne τελικα ειχες δικο και δεν το θυμοσουν.Ηταν παροπλισμενο στην Βασιλικη Λευκαδας.Αυτο το site εχει και φωτο Εμ, λέω και εγώ, μου ξέφυγε
Panagia Ekatontapiliani Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Το μικρό επιβατηγό Spring Express που το είχαμε δει πέρυσι πριν τρία χρόνια δεμένο στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα, το είδα πλέον στο ναυπηγείο του Μπεκρη μετασκευασμένο και δυσκολεύτηκα να το αναγνωρίσω να πω την αλήθεια
polmyt Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Αναρωτιέμαι που και με σε τι ρολο θελουν να το δουλεψουν.Απο ότι φαινεται μεγαλωσαν το γκαραζακι ώστε να χωραει 2-3 αυτοκίνητα αλλα το σαλονακι πρεπει να είναι υπερβολικα μικρο Edited August 4, 2015 by polmyt
Hastaroth Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Μάπα το κάνανε το βαποράκι....Καλύτερα ήταν να τ'αφήνανε όπως ήταν,μπάς και το δουλέψουν κάπου ώς εκδρομικό.Ενώ τώρα ούτε ώς ferry μπορεί να δουλέψη (τί να κάνη με τρία ΙΧ μόνο),ούτε ώς επιβατηγό (ούτε ομάδα μπάσκετ δέν πρέπει να χωράη στο σαλονάκι του.
miko mission Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ......και το αναλογου μεγεθους και χρησης πολυ καλο samos spirit μενει απρακτο
Panagia Ekatontapiliani Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Από όσο έμαθα από την ιδιοκτήτρια του ναυπηγείου το πλοίο άλλαξε όνομα! Πλέον ονομάζεται Zeus με λιμάνι νηολογιου το Matadi, που σημαίνει ότι θα σηκώσει σημαία Κονγκό!!
Panagia Ekatontapiliani Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Μια διαφορά μετά τη μετασκευή είναι η τοποθέτηση σκάλας από τη γέφυρα προς τη πλώρη
miko mission Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω που το κλασεις ανωτερο και παρομοιας χωρητικοτητας samos spirit ειναι παροπλισμενο εδω και 3 χρονια και ασχοληθηκαν καποιοι με αυτο το ναυπηγημα
Panagia Ekatontapiliani Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Το πλοίο έχει φύγει από το ναυπηγείο Μπεκρη με άγνωστο προορισμό
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 (edited) Μετά από χρόνια, τυχαία βρέθηκε φώτο του καραβακιου στο εξωτερικό. Τον Αύγουστο του 2020, όταν είχε γίνει η μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτου στον Λίβανο, κοιτάζοντας φώτο από το συμβάν στο διαδίκτυο το ανακάλυψα δεμένο στον λιμενοβραχίονα, πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης, αλλά εμφανώς ανεπηρέαστο, αν αναλογιστουμε τα ναυάγια και τις καταστροφές πλοίων που είχαν προκληθεί. Για την ιστορία, αριστερά στην φωτό, βλέπουμε και το αδελφό πλοίο του ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΗΛΙΟΣ, το BLUE DAWN (πρώην ORANGE MOON). Πηγή φώτο : latimes.com Edited May 14, 2023 by ΣΕΙΡΙΟΣ
Recommended Posts