NONTAS Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Κάτι ακούγεται και για δραστηριοποίηση της εταιρείας και σε άλλες θάλασσες. Ίδωμεν. Σύντομα θα ξέρουμε
margaritis24 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΔΙΟΝΥΣΙΟ; γιατι ενοχλουσε τα αλλα πλοια που ηθελαν να δεσουν στα λεμοναδικα.πηγε στο ντοκ3
Panagia Ekatontapiliani Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Το Πρεβελης από τότε που μεθόρμισε στο ντοκ 3, συνήθως τα βράδια του τα περνάει σε ημίφως κατάσταση. Δηλαδή με λίγα φώτα ανάμενα στα σαλόνια και τα φώτα στο γκαράζ. Υ.Γ: Να μην ζηλέψουν οι γείτονες που μένουν στο βαθύ σκοτάδι.:p:(
Earl Granville Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Πάντως καλού κακού το βαπόρι ετοιμάζεται ενόψη των αποτελεσμάτων της άγονης κι ήδη συμπληρώνεται το υπάρχον πλήρωμα.
bucket Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Πάντως καλού κακού το βαπόρι ετοιμάζεται ενόψη των αποτελεσμάτων της άγονης κι ήδη συμπληρώνεται το υπάρχον πλήρωμα. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΟΚΑΡΠΑΘΙΑ.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Το Πρεβελης στη Κάσο μέσω από το blog της Κάσου
Panagia Ekatontapiliani Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Το Πρεβελης πρεπει να ήταν το τελευταίο πλοίο την ΑΝΕΚ που απέκτησε το πρασινομπλε χρώμα στα καταστρώματα (προχθές βάφτηκε και το γκαράζ που ήταν ακόμα μπλε)
Panagia Ekatontapiliani Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ που μας ενημερώνει για τη καθυστέρηση του Πρεβελης. Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στα δρομολόγια από σήμερα Πέμπτη 16-7-2009 έως Κυριακή 19-07-2009 ότι οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα λιμάνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν με πεντάωρη καθυστέρηση, λόγω ανάλογης καθυστέρησης στον κατάπλου στον λιμένα ΠΕΙΡΑΙΑ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών της 15-07-2009.
gpap2006 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Tην καθυστεριση θα την κουβαλαει μεχρι το Σαββατο το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.Ετσι το δρομολογιο της Παρασκευης απο Πειραια αντι για τις 22.00 το βραδυ θα φυγει στις 3 τα ξημερωματα του Σαββατου. Απο Κυριακη τα ωραρια επανερχονται στα κανονικα.
ΝΗΡΕΑΣ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Η ΡΟΔΙΑΚΗ γράφει ότι, πέρα από την καθυστέρηση, προχθές είχε και προβλήματα στη Κάσο, καθώς δεν μπόρεσε να δέσει.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τις καθυστερήσεις του Πρεβελης αυτής της εβδομάδας Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στα δρομολόγια από σήμερα Τετάρτη 22-7-2009 έως Κυριακή 26-07-2009 ότι οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα λιμάνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν με τετράωρη καθυστέρηση, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
gpap2006 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Αποψε αναμενεται Πειραια στις 22.30 περιπου με νεα αναχωριση 00.30.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τις καθυστερήσεις του Πρεβελης αυτής της εβδομάδας Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο Τετάρτης 29-7-2009, αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 22:00 με προορισμό ΘΗΡΑ, ΑΝΑΦΗ, ΚΑΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΔΙΑΦΑΝΙ, ΧΑΛΚΗ, ΡΟΔΟ ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΠΕΙΡΑΙΑ με 2,5 ώρες καθυστέρηση (δηλαδή 00:30 της ΠΕΜΠΤΗΣ 30-7-09) και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 2,5 ώρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τη καθυστερήση του Πρεβελης σημερα Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο Παρασκευής 31-7-2009, αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 22:00 με προορισμό ΜΗΛΟ, ΘΗΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΗΤΕΙΑ, ΚΑΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΡΟΔΟ και επιστροφή, ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΠΕΙΡΑΙΑ με 2 ώρες καθυστέρηση (δηλαδή 24:00 της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 31-7-09) και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 2 ώρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τη καθυστερήση του Πρεβελης απο τη Ροδο Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο TΡITHΣ της 04-8-2009 ,αναχώρηση από ΡΟΔΟ 18:00 με προορισμό ΚΑΡΠΑΘΟ,ΚΑΣΣΟ, ΣΗΤΕΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΘΗΡΑ, ΜΗΛΟ , ΠΕΙΡΑΙΑ ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΡΟΔΟ με 3 ώρες καθυστέρηση, και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 3 ώρες , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με τις δυσκολίες φόρτωσης στους ενδιάμεσους λιμένες που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στην ΡΟΔΟ. Φαίνεται ότι μας εισακούστηκα. Και αυτή τη φορά η ΑΝΕΚ επικαλείται εκτός του καιρού και τις δυσκολίες στις φορτοεκφορτώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ωράρια του δεν είναι ανταποκρίνονται πραγματικά. Και η εταιρεία για να μην επικαλεστεί άλλους λόγους λέει λόγω καιρού. Γιατί αυτό συμβαίνει εδώ και 2-3 εβδομάδες με το Πρεβελης και το Διαγόρας.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τη σημερινη καθυστερήση του Πρεβελης Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο Τετάρτης 05/08/2009, αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 22:00 με προορισμό ΘΗΡΑ, ΑΝΑΦΗ, ΚΑΣΟ, ΠΗΓΑΔΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΙ, ΧΑΛΚΗ, ΡΟΔΟ ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΠΕΙΡΑΙΑ με 4 ώρες καθυστέρηση (δηλαδή 02:00 της ΠΕΜΠΤΗΣ 6-8-09) και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 4 ώρες , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με τις δυσκολίες φορτοεκφόρτωσης στα ενδιάμεσα λιμάνια που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τη σημερινη καθυστερήση του Πρεβελης Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο Πεμπτης 06-08-2009, αναχώρηση από ΡΟΔΟ 21:00 με προορισμό ΧΑΛΚΗ, ΔΙΑΦΑΝΙ, ΠΗΓΑΔΙΑ, ΚΑΣΟ, ΑΝΑΦΗ, ΘΗΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΡΟΔΟ με 4 ώρες καθυστέρηση (δηλαδή 01:00 της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 07-08-09) και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 4 ώρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με τις δυσκολίες φορτοεκφόρτωσης στα ενδιάμεσα λιμάνια που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στη ΡΟΔΟ.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΚ για τη σημερινη καθυστερήση του Πρεβελης Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό με εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο σημερινό δρομολόγιο Παρασκευής 07-08-2009, αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 22:00 θα αναχωρήσει στις 00:30 με προορισμό ΜΗΛΟ, ΘΗΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΗΤΕΙΑ, ΚΑΣΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΡΟΔΟ ότι το πλοίο θα αναχωρήσει από ΠΕΙΡΑΙΑ με 2,5 ώρες καθυστέρηση και οι ώρες αφιξοαναχώρησης στα υπόλοιπα λιμάνια ομοίως μετατίθενται κατά 2,5 ώρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνδυασμό με τις δυσκολίες φορτοεκφόρτωσης στα ενδιάμεσα λιμάνια που προκάλεσαν αντίστοιχη καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
proud_ionian Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 μηπως να ανοιγαμε νεο thread "καθυστερησεις ΠΡΕΒΕΛΗΣ";);. αυτο πια δεν ειναι καθυστερηση, προχωρημενη εγκυμοσυνη εχει καταντησει.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 (edited) Και καινούργια ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για καθυστέρηση του πλοίου, από σήμερα Σάββατο για αύριο ...Κυριακή 9-8ου , την οποία βεβαίως δεν σας παραθέτω μιας και το πράγμα πιά καταντάει από κουραστικό (τουλάχιστον) έως και κωμικό. Η αιτιολογία, ακριβώς ή ίδια, "δυσμενείς καιρικές συνθήκες () και δυσκολίες φορτοεκφόρτωσης στα ενδιάμεσα λιμάνια". Kαι βεβαίως γεννάται το ερώτημα : Γιατί αφού καθώς φαίνεται το φετινό καλοκαίρι όλο με "δυσμενείς καιρικές συνθήκες" θα πάει , και οι δυσκολίες φορτοεκφόρτωσης θα συνεχίσουν να υφίστανται, δεν ενσωματώνει η εταιρεία αυτές τις "καθυστερήσεις" στα δρομολόγια του πλοίου ??? Όταν μία καθυστέρηση είναι καθημερινή, δεν είναι πιά καθυστέρηση, αλλά ο χρόνος που απαιτείται για να εκτελεστεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Edited August 8, 2009 by ΣΕΙΡΙΟΣ
monaxoulis192002 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 καλα ρε παιδια το υπουργειο οταν εδινε το δρομολογιο δεν ειδε οτι ειναι το ιδιο πλοιο για 2 γραμμες λογικο δεν ειναι καπου να καθυστερησει ? και οσο για τον καιρο το χειμωνα δηλαδη τι θα κανει θα εχει 8 ωρη καθυστερη? λογο καιρου γιατι το καρπαθιο και το κρητικο δεν αστειευονται
Panagia Ekatontapiliani Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ο ηλεκτρονικός πινάκας στη πρύμη του Πρεβελης λείπει από τη θέση του!! Που πήγε οεο??
Panagia Ekatontapiliani Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Το Πρεβελης γύρω στις 25 Νοεμβρίου θα δέσει για την ετήσια του ακινησία και τον δεξαμενισμο του στην Ελευσίνα, θα σταματήσει περίπου για 20 ημέρες
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Χθες το Ιεράπετρα Λ λίγο μετά τις 18:10 μεθόρμισε στο Πειραιά και έδεσε στην Ακτή Κονδύλη, πήρε καύσιμα και αναχώρησε τα μεσάνυχτα αντικαθιστώντας το Πρεβελης. Το Πρέβελης γύρω στις 13.00 σήμερα, μεθόρμισε από τον Πειραιά στο Πέραμα.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now