Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ταξίδι με Τ πλοίο μετά από 3 χρονια, πήγαινε-έλα, για Νάξο. Η αναχώρηση εγινε την Μεγάλη Πέμπτη πρωί και όπως καταλάβαινετε η ουρά των αυτοκινήτων για ολα τα πρωινα καράβια έφτανε μέχρι και την διασταύρωση της Μαραθώνος. Το καράβι όταν φτάσαμε γέμιζε το πάνω γκαραζ για Μύκονο και το κυρίως για Τήνο και Νάξο. Ανεβήκαμε ν βρούμε θέσεις να κάτσουμε 3 ενήλικες και 1 μωρο και ευτυχως βρηκαμε ανετα. Σταδιακά τελικά γέμισε και έφυγε με 5-10 λεπτά με καθυστέρηση. Το προσωπικο ευδιαθετο και εξυπηρετικο μας βοηθησαν και με Τ καροτσι. Δούλευαν και οι κυλιόμενες σκαλες. Ο κόσμος πολύς αλλά όχι το στριμωξιδι των μικρών Blue Star. Τήνο και Μύκονο κατέβηκε αρκετός κόσμος, αλλα αυτό που δεν περίμενα είναι το πόσο το προτιμάνε οι Ναξιωτες.

Η επιστροφή εγινε Δευτέρα του Πάσχα -λόγω ημέρας αντι 14:30 έφυγε 15:30- όπου εισιτήριο οικονομικής θέσης δεν υπήρχε οπότε βγάλαμε 1ης θέσης -ευτυχώς. Αρκετός κόσμος και πάλι από Νάξο. Μύκονο φτασαμε σχεδον μαζι με το Νησος Σαμος. Περιπου ο ιδιος αριθμος ατόμων περιμεναν να μπουν και στα 2 καράβια. Αλλα αυτό που έγινε στην Τήνο ήταν απερίγραπτο. Γεμάτο μέχρι τα μπούνια το πλοίο ωστόσο όμως δεν υπήρχαν γκρίνιες. Μετα από 6 ώρες φτάσαμε Ραφηνα. Η εμπειρία με το καραβάκι αρκετά ικανοποιητική. 

Το καραβάκι έχει βρει την γραμμή του. Το πλοίο είναι αξιοπρεπές και πολύ τιμιο για τα λεφτα που πληρώνεις. Το μονο αρνητικο πρεπει να αλλάξουν επειγόντως το πάτωμα στις τουαλέτες διότι όταν πέφτει νερό γλιστράει επικίνδυνα.

Link to comment
Share on other sites

Και οι δύο εταιρείες της Ραφήνας είναι "οι δύο τελευταίοι " της ακτοπλοΐας. Επενδύοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τα βαπόρια τους, δείχνοντας ενδιαφέρον και σεβασμό για τον επιβάτη, και μαλιστα στους πιο δύσκολους καιρούς της χώρας μετασκευαζαν πλοία με έμφαση και στη πολυτέλεια. 

Κάθε φορά που ταξιδεύω με τις εταιρείες αυτές είναι απόλαυση. Πολυτέλη, ευρύχωρα και πεντακαθαρα πλοία με εξωτερικά καταστρωματα μπόλικα και πάντα μα πάντα ευγενέστατο πλήρωμα. 

Πολύ θετικη κι αναμενόμενη η καθημερινή επέκταση στη Πάρο και μακάρι να καθιερωθεί όλο το χρόνο αφού μπορούν να κερδίσουν τις μεταφορικές και τους επιβάτες. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...