Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Υπήρχαν παράπονα από τους κατοικους και επαγγελματίες του Αγνώντα, γι αυτό και μετακόμισε στην Γλώσσα. Πιο οορθολογικά είναι τα δρομολόγια της ΑΝΕΣ έτσι όπως τα έχει διαμορφώσει τώρα μισομοιράζοντας τις προσεγγίσεις σε Σκιάθο και Γλώσσα, κατ εμε, απ ότι της ΣΑΟΣ. 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καζάνι που βράζει η Γλώσσα Σκοπέλου λόγω ακτοπλοΐας και λιμανιού

Quote

Καζάνι που βράζει από αγανάκτηση, απελπισία και για ένα αβέβαιο συγκοινωνιακό μέλλον εκλαμβάνουμε από χθες σαν ιστοσελίδα αλλά και στα social media, όταν ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια, μέσα σε λίγες ημέρες, του E/Γ - Ο/Γ  ΣΑΟΝΗΣΟΣ της SAOS FERRIES. Η τοπική κοινωνία του Νέου Κλήματος, της Γλώσσας και του Λουτρακίου με έκπληξη διάβασαν τα δρομολόγια, όπου πλέον το ΣΑΟΝΗΣΟΣ δεν θα συμπεριλαμβάνει το λιμάνι του Λουτρακίου παρά μόνο του Αγνώντα για το νησί της Σκοπέλου. 

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αρχικά το λιμάνι του Λουτρακίου δεν υπήρχε στον προγραμματισμό της εταιρείας. Από κει και πέρα τι έγινε, πως ήρθε στο Λουτράκι με νέα δρομολόγια, πως έφυγε πάλι μετά από 4 ημέρες και ξανά αλλάξαν τα δρομολόγια.... πολλά λέγονται, διάφορες εικασίες η ας μας επιτραπεί η λέξη, συνωμοσιολογίες. 

Εμείς σαν ιστοσελίδα δεν θα εμπλακούμε σε ανυπόστατες φημολογίες και άλλα τέτοια. Θα κάνουμε μία ευχή μόνο: το ΣΑΟΝΗΣΟΣ θα πρέπει να πιάνει και στο λιμάνι του Λουτρακίου εκτός της ΑΝΕΣ και του Express Skiathos. Θα είναι καλό για τον κόσμο της περιοχής που δεν μπορεί να πηγαίνει Αγνώντα η Σκόπελο, θα είναι καλό για τους επαγγελματίες αλλά και για τους επισκέπτες αυτής της περιοχής. Δεν θα χρειάζεται να διασχίσουν ολόκληρο το νησί για να μεταβούν στον τόπο τους ( Νέο Κλήμα, Γλώσσα η Λουτράκι). Θα είναι καλό και για την ίδια την εταιρεία πιστεύουμε.  Το Λουτράκι χρειάζεται ζωντάνια από καράβια γεμάτα με επισκέπτες και όχι υποβάθμιση. Ο κόσμος θέλει ολοχρονίς σύνδεση με την Αθήνα και τον Βόλο, ώστε να μην νιώθουν αποκομμένοι. Εξ άλλου είναι το πρώτο, το κοντινότερο (χερσαία Ελλάδα) και ασφαλέστερο λιμάνι της Σκοπέλου. Δε γίνεται να υποβαθμίζεται από τις εταιρείες, το κράτος η δεν ξέρουμε, από που αλλού.

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που κάθε παραθαλάσσιο χωριό θέλει να έχει και το πλοίο του, είναι ανεξήγητο. Τι να πουν, πχ, στη Ρόδο, που το λιμάνι είναι στην μια άκρη του νησιού και η Κατταβιά ή η Μονόλιθος είναι στις 2 ώρες απόσταση. 

Link to comment
Share on other sites

Το Ερατώ έκανε ένα δεύτερο δρομολόγιο από Αλόννησο Σκόπελο Σκιάθο για εξυπηρέτηση επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, πέρα από το καθιερωμένο πρωινό δρομολόγιο Αλόννησο Σκόπελο Γλώσσα Σκιάθο Βόλο.

Link to comment
Share on other sites

Α ΟΚ, κατάλαβα. είχε όντως αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες.

Άρα τι έχουμε; γκρίνια όταν δεν υπάρχει τέτοιο δρομολόγιο, ανεπαρκής του στήριξη όταν τελικά υπάρχει;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Από την Παρασκευή 4 Αυγούστου το ΣΑΟΝΗΣΟΣ τροποποιεί τα δρομολόγιά του ως εξής:

Μετά τον Αγνώντα, την Γλώσσα και την Αλόννησο, θα διανυκτερεύει στο Μαντούδι.

Θα αναχωρεί καθημερινά στις 09:00 από Μαντούδι για Αγνώντα- Αλόννησο- Μαντούδι. Στις 13:10 από Μαντούδι για Σκιάθο- Αγνώντα- Μαντούδι και στις 17:00 από Μαντούδι για Αγνώντα- Σκιάθο- Μαντούδι.

Link to comment
Share on other sites

Επιβάτες εκδίδουν εισιτήρια Μαντούδι – Γλώσσα – Μαντούδι με το Πρωτεύς και ταξιδεύουν με το Νήσος Αίγινα

Quote

Μηνύματα στο κινητό τους τηλέφωνο λαμβάνουν επιβάτες που έχουν ήδη εκδόσει εισιτήριο για να ταξιδέψουν με το Πρωτεύς της ΑΝΕΣ στη γραμμή Γλώσσα – Μαντούδι, τα οποία τους ενημερώνουν ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο δεν θα εκτελεστεί και τους καλεί να μεταβούν στα κατά τόπους πρακτορεία για αλλαγή, ώστε να ταξιδέψουν σε το Νήσος Αίγινα, σε διαφορετικές πάντως ώρες από αυτές που είχαν επιλέξει και τους βόλευε για να ταξιδέψουν, με συνέπεια να δημιουργείται αναστάτωση και ανατροπή προγραμματισμού…

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
18 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Να κουβαλήσει τι από αυτή τη περίοδο και πέρα με δεύτερο δρομολόγιο???

Απλά μια ενημέρωση έκανα. Δεν είπα ότι πρέπει ντε και καλά να βάλουν δρομολόγιο.

Λες και είπα κάτι το αντίθετο.

Link to comment
Share on other sites

Άρα η γραμμή εξυπηρέτηθηκε πολύ καλά με το Superstar, πολύ ευχάριστο αυτό.

Ελπίζω να το δούμε και το επόμενο καλοκαίρι αν κριθεί απαραίτητο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...