Jump to content
Shipfriends

the_captain_of_sporades

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πλέον, δύσκολο να σταθεί μόνο του στη γραμμή το Σκιάθος. Πάντως κρίμα, αλλά λογικό αφού η αττικα δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει αυτή τη κατάσταση. Επίσης, αν πάει σε άλλη γραμμή το Σκιάθος, η Γλώσσα δεν συνδέεται με το Βόλο (μόνο με το Ερατώ) Εγώ θέλω να ελπίζω τουλάχιστον πως θα μείνει το SuperStar στη γραμμή. Ξέχασα να αναφέρω πως τα μόνα δρομολόγια που φαίνονται ανεβασμένα για το καλοκαίρι, είναι του SuperStar και του Ερατώ... (και φτάσαμε στον Απρίλιο)
  2. Εννοούσα ότι θα ήταν ''άσκοπη'' αν υπήρχε πλοίο ολο το χρόνο, εγώ το έθεσα λαθος. Έτσι και αλλιώς, τα καλοκαίρια τα τελευταία χρονια τα πηγαίνει πολύ καλά η γραμμή.
  3. Εκτός από τα Πάρος-Νάξος, τα άλλα που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλα για τα λιμάνια των Σποράδων, δηλαδή ακατάλληλα. Επίσης, η γραμμή αυτη είναι ξεκάθαρα καλοκαιρινή και τέτοιου τύπου πλοία θα πηγαινοέρχονταν άδεια τον χειμώνα. Γενικά, πρώτα θα έπρεπε να υπάρχει πλοίο πχ. από Μαντούδι, και μετά από άλλες (κατά τη γνώμη μου άσκοπες) γραμμές.
  4. Για την γραμμή των Σποράδων εννοεί.
  5. Για την ακρίβεια τα απογευματινά δρομολόγια σταμάτησαν την Δευτέρα 21 Αυγούστου.
  6. Ισχύει, θα μπορούσε ως δεύτερο πλοίο στη γραμμή από το Βόλο χειμώνα-καλοκαίρι προς Σποράδες και Μαντούδι.
  7. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχει επιτυχία αν φέρει τον Πρωτέα η σιτζετς στις Σποραδες,αντί για το σουπερ/σποραδες σταρ. Θα είναι η μεγαλύτερη υποβάθμιση στη γραμμή. Κατά τη γνώμη μ,ο Πρωτέας θα μπορούσε μόνο να πάει ενδοκυκλαδικά αντί του σποραδες σταρ.
  8. Πως να ανεβάσουν τα δρομολόγια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αφού υποτίθεται ότι από την πρώτη Οκτωβρίου αρχίζει ξανά Σποραδες. Ή θα είναι δηλωμένα πάλι 2 δρομολόγια ταυτόχρονα με ένα πλοίο;
×
×
  • Create New...