Jump to content
Shipfriends

PavlosA

eMembers
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PavlosA

  1. Έστρωσαν ξανά τα δρομολόγια του Superstar, με αναχώρηση από νησιά προς Βόλο πιο αργά την Τρίτη του Πάσχα και περί τη συνηθισμένη ώρα την Τετάρτη.
  2. Κάτι δεν πάει καλά με τα δρομολόγια του Superstar στο site της Seajets. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται δρομολόγιο επιστροφής από νησιά προς Βόλο την Τρίτη 7/5 και την Τετάρτη 8/5, ενώ η πρωινή αναχώρηση φαίνεται κανονικά τόσο για την ίδια όσο και για την αμέσως επόμενη ημέρα. Το πρωί φαινόταν κανονικά.
  3. Πάντως βάζοντας στο site της εταιρείας την Παρασκευή 10/5, για διαδρομή Βόλος-Σκιάθος, βγάζει δρομολόγιο του Superstar, ενώ τα ανωτέρω πινακάκια δείχνουν εκείνη την ημέρα να κάνει τέτοιο δρομολόγιο (και) το Ιωαλκός. πράγμα που φυσικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
  4. αν όντως αληθεύουν (που αμφιβάλλω), ελπίζω να μην παγιωθεί η μεσημβρινή (12:00/12:30) αναχώρηση από Αλόνησσο. Χρειάζεται πιο πρωινή αναχώρηση, όλο τον χρόνο, για να επιλυθούν τα γνωστά θέματα.
  5. Δεν θα με πείραζε τρομερά (και μακάρι με επέκταση νοτιότερα ή ανατολικότερα).
  6. Στη Σκιάθου που ήμουν, το κουτσομπολιό που υπήρχε ανάμεσα στους "γνώστες" είναι ότι από Θεσσαλονίκη δεν θα παίξουν μπαλίτσα φέτος. Ίδωμεν. (δεν θα με εκπλήξη η κλασική ανακοίνωση-αρπαχτή της τελευταίας στιγμής).
  7. Μάλιστα, πολύ θετικό ότι υπάρχει αυτή η ευελιξία και από πλευράς των εργοδοτών, δεν είμαι στον χώρο οπότε δεν το γνώριζα. Η παρακάτω φωτό του πλοίου τραβήχτηκε πριν λίγα λεπτά, είναι πλέον παραβεβλημένο με τη δεξιά μπάντα, απ' όπου έχουν σβηστεί το όνομα και τα σινιάλα της HSW και αναμένεται η νέα φορεσιά.
  8. Σε αυτές τις περιπτώσεις είθισται το παλιό πλήρωμα να αλλάζει εργοδότη και να ακολουθεί το πλοίο, ή παραμένει συνήθως με την εταιρεία του και 'μετατίθεται';
  9. Με ενημέρωσαν από το πρακτορείο ότι το Ερατώ θα ταξιδέψει αύριο.
  10. Επιτέλους επισκευάζεται ο ντόκος στον Αγνώντα Σκοπέλου. Πηγή.
  11. Από το πρακτορείο Βόλου μου είπαν ότι η πρόθεση είναι να εκτελεστεί το δρομολόγιο του F/D Erato την Τετάρτη 17/4, αλλά καλύτερα να καλέσω ξανά τις επόμενες μέρες 'για πιο σίγουρα'....
  12. και Μεγάλη Παρασκευή 3/5 έχει διπλό, προγραμματισμένο από καιρό όμως.
  13. Αν μάθει κανείς με σχετική βεβαιότητα τι θα κάνει το δελφίνι εκείνη την ημέρα, ας το γράψει παρκαλώ, διότι προγραμμάτιζα να ταξιδέψω. Θα επικοινωνήσω και εγώ με τους πράκτορες σε λίγες μέρες.
  14. Φαντάζομαι το σενάριο που περιγράφεις αφορά μόνο καλοκαιρινή περίοδο... Για το χειμώνα ενά δρομολόγιο στις 07.30 από Βόλο και πολύ θα μας είναι....... Μη σου πω θα επαναφερθεί και η πατέντα της HSW με έλλειψη δρομολογίων τα Σάββατα!
  15. Δεν απέχουμε και πολύ, 34,70 € έχει one way η Seajets όταν το F/D Erato που ξεκινάει δρομολόγια σε δύο βδομάδες, έχει 41 €...
  16. φοβερή εξέλιξη.... τι να πεις................... η ουσία είναι ότι η Seajets το "έφαγε" το καράβι τούτο....... και η πεμπτουσία είναι ότι η γραμμή θα είναι κατά ένα ακόμη πλοίο φτωχότερη. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Δ. Νομικού...
  17. Μάλλον ανακοινώθηκε προκειμένου να "χρυσωθεί" η γενική αύξηση κατά 10% σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα: https://skiathoslife.gr/220656/Ston-oyrano-ta-aktoploika-eisithria-gia-na-mh-thigoyn-ta-efoplistika-kerdh-NEES-AYKSHSEIS-10-STO-40-APO-TO-2021.html Βλέπω και το 31 € της Seajets για το Σκιάθος - Βόλος έχει ήδη γίνει 34,70 € Ελλάδα 2.0.
  18. Μήπως όλο αυτό το πανηγυράκι στήνεται κάθε χρόνο για να αποκομίζουν "πολιτικό κεφάλαιο" οι φωστήρες χάρη στις πιέσεις, συσκέψεις, και δήθεν ενέργειες των οποίων, "για μία ακόμη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σποράδων";
  19. https://arxipelagos.gr/πόλεμος-για-το-15-δισ-ευρώ-του-τζίρου-τ/ ???
×
×
  • Create New...