Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

Χθες το απόγευμα απέπελευσε μεγαλοπρεπώς και αργά αργά με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών το MAXIM GORKIΥ. Εβγαλε ντουμάνι από την τσιμινιέρα όταν πλέον ιδίοις δυνάμοις κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Γενικά ήταν μεγαλόπρεπος ο απόπλους του.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στην μεγάλη πέτρινη του Βασιλειάδη το πολλαπλώς θαυμασθέν Proline (με πολλά τρεξίματα). Και που είσαι GRSHIP: δεν ξέρω πόσο πολύ ήταν το ντουμάνι που έβγαλε τις προάλλες το Maxim Gorky, αλλά έπρεπε να δείς το ίδανικό προπέτασμα καπνού, με το οποίο η Ρόμι κάλυψε εντελώς την όμαιμη Μαρίνα την ώρα που σαλπάριζε.

Link to comment
Share on other sites

Στον προλιμενα το ARIELLE,κοντα στο επιβατικο σταθμο πλαγιοδετημενο το ADRIANA ενω στο Κ.Λ. το ρωσικο αποβατικο YAMAL.To RROLINE παραμενει στην μεγαλη Βασιλειαδη.

Link to comment
Share on other sites

Στου Βασιλειαδη απο σημερα δεξαμενιζεται ο Κορναρος(το RROLINE πηγε πισω στο ΝΜΔ),ενω απο Κ/Ρ εχουμε στην παγοδα το ORIENTAL QUEEN+ΠΕΡΛΑ,ενω στον προλιμενα το GALAXY.

Link to comment
Share on other sites

Απο σημερα το βραδι στον προλιμενα εχουμε το Thomson Spirit ενω και το Ocean Monarch μας τελειωσε για φετος και διανυκτερευει Πειραια αποψε. Η σεζον τελειωνει, τα πλοια ερχονται πισω.

Link to comment
Share on other sites

Το JetFerry 1 χθες ήταν αναμμένο το απόγευμα και αναρωτιόμουν γιατί?? Η απάντηση ήταν για να μεθόρμιση στη γνωστή γωνία του στα λεμονάδικα, ενώ στη θέση που ήταν, έδεσε το Σαρωνικός. Σήμερα λογικά θα τους κάνει παρέα το Απόλλων Ελλάς (μίας και έχει ρεπό σήμερα, ενώ δένει αύριο)

Link to comment
Share on other sites

Επιπλέον χθες το Ποσειδών Ελλάς έδεσε δίπλα από το Σαρωνικός στα λεμονάδικα.

Ενώ η πλατεία Καραϊσκάκη γέμισε από τα δεμένα ταχύπλοα της HSW. Έχουμε με τη σειρά από τη πύλη Ε7 προς την Ε8, είναι δεμένα το Flying Cat 2, Highspeed 4, Highspeed 1, Highspeed 5, Highspeed 3 & Highspeed 2.

Link to comment
Share on other sites

Το FC 4-5 είναι δεμένα στη Ακτή Κονδύλη, δε το έγραψα αφού έχει ξαναειπωθεί. Όσο για το FC 3 πρέπει να είναι στο Ηράκλειο από τη Δευτέρα που τελείωσε τα δρομολόγια του και έχει μείνει εκεί λόγω του απαγορευτικού. Σήμερα εάν έχει αρθεί το απαγορευτικό για το συγκεκριμένο τύπο πλοίου, θα ανέβει προς Πειραιά μεριά.

Το FC 6 πρέπει να είναι στο Βόλο λόγω βλάβης στη μηχανή(??), δε ξέρω ποτέ θα έρθει προς τα εδώ!!

Link to comment
Share on other sites

Είχαμε μια αμοιβαία σκάντζα στο λιμάνι με την αποχώρηση του Μιλενα, το Εξπρές Αφροδίτη πήγε μια θέση πιο δεξιά (στη γωνία του ντοκ 3) και δίπλα του έδεσε το Νταλιανα, που ήταν στο Πέραμα. Δίπλα τους είναι το Aegean Glory και το Anna Maru, που τελείωσαν τις μονοήμερες κρουαζιέρες στο Σαρωνικό. Ενώ το λιμάνι γεμίζει από τα κρουαζιερόπλοια της Louis & Monarch που θα ξεχειμωνιάσουν εδώ! Δηλαδή το Ocean Monarch, Perla, Orient Queen, Calypso & Thomson Spirit.

Link to comment
Share on other sites

Το Queen Elizabeth 2 την Κυριακή έκανε μία εντυπωσιακότατη είσοδο στο λιμάνι, με την πρύμνη και τη βοήθεια τριών ρυμουλκών, Αλέξανδρος 5, Αγία Ελένη και Ηφαιστος 2. Αραξε στον προλιμένα εκεί που ήταν το Thomson Spirit και απέπελυσε την Δευτέρα το απόγευμα στις 18.00.

Link to comment
Share on other sites

Το σπανίως εμφανιζόμενο Island Escape (ex-Scandinavia) συρταρώνει με την πρύμη στην Παγόδα, το πρωϊ του Σαββάτου 11-11-2006. Πολλές αφίξεις για την εποχή αυτή ή κάνω λάθος; Οπότε ή μας αγαπάνε πιό πολύ απ΄όσο νομίζουμε κι΄έρχονται ακόμα και μεσ' στο καταχείμωνο ή οι Εταιρείες κατεβάζουν τις τιμές αδίστακτα :D.

post-186-128326960587_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...