Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απλά επιστρέφει στα κανονικά για την δρομολογιακή περίοδο και εγκεκριμένα από το ΣΑΣ δρομολόγια. Απλά δεν τα ξεκίνησε από αρχές Ιουλίου, λόγω των προβλημάτων με τις τράπεζες, όπως και σε άλλες γραμμές.

Edited by Γεώργιος Ζαραβέλας
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...

Από τη Δευτέρα μειώθηκαν τα δρομολόγια της AFD στο Σαρωνικό. Από 7 δρομολόγια που είχε γίνονται πλέον 5. Τις καθημερινές σταμάτησαν τα δρομολόγια στις 12:00 και στις 14:00 από το Πειραιά τι. Το Σάββατο σταμάτησε το πρωινό στις 7:50 και το βραδινό στις 20:10 . Τη Κυρωτική σταμάτησε το πρωινό στις 07:50, στις 14:00, στις 15:50 και το βραδινό στις 22:00

Link to comment
Share on other sites

Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 31/10 για το σκέλος Μεθάνων και Πόρου θα ισχύουν τα κάτωθι δρομολόγια:

 

Από Πειραιά: Δευτέρα-Πέμπτη 15:30 , Παρασκευή 18:00, Κυριακή 18:15

 

Από Μέθανα: Καθημερινά εκτός Σαββάτου 06:30

 

Από Πόρο: Καθημερινά εκτός Σαββάτου 06:00

 

Τέλος, το Ιονίς κάθε ΣΚ στις 09:30 προέκταση για Μέθανα & Πόρο

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικη αποψη είναι ότι σε βαθος χρονου θα εχουμε μειωση δρομολογιων στα νησια πλην της Αιγινας.Ετσι κι αλλιως ολο και περισσοτερος κοσμος πλεον προτιμάει να πηγαινει οδικως παρα να περνει τα δελφίνια και τα flying cat.

 

O κόσμος μάλλον προτιμάει το θαλάσσιο ταξίδι από το οδικό. Όμως, οι συνεχείς μειώσεις αλλά και η αβεβαιότητα στα δρομολόγια, οι συνεχείς αυξήσεις στα τιμολόγια, η κακή εξυπηρέτηση, τα πολλά προβλήματα και τα πολλά ανεκτέλεστα δρομολόγια, έχουν σαν αποτέλεσμα να ψάχνει ο κόσμος εναλλακτικές.

 

Οι επισκέπτες για τουρισμό προτιμούν το θαλάσσιο ταξίδι λόγω του γεγονότος ότι αποφεύγουν την οδήγηση και νοιώθουν περισσότερο ταξιδιάρικη διάθεση.

Οι μόνιμοι κάτοικοι στην Ύδρα, έχουν ως επί το πλείστον σπίτι ή υποχρεώσεις, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Άρα και από θέμα χρόνου προτιμούν το θαλάσσιο ταξίδι

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω.Φετος ειδικα οσοι γνωστοι μου πηγαν σε καποιο από τα νησια για διακοπες,πηγαν οδικως.Οταν μαλιστα απορρησα γιατι για μενα το θαλασσινο ταξιδι είναι μονόδρομος για το Σαρωνικο,απαντηση ηταν "σιγα μην ταλαιπωρήθουμε με το πλοιο,που θα μας βγει και ακριβοτερο.Θα αφήσουμε το αμαξι απέναντι(Κοστα,Γαλατας κλπ) και θα φυγουμε και οποτε θελουμε από την Αθηνα"

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Μα ναι, προτιμούν πλέον το οδικό για τους λόγους που ανέφερα. Επειδή ίσως δεν το έθεσα σωστά: θα προτιμούσαν το θαλάσσιο αλλά το κόστος, η κακή εξυπηρέτηση κλπ οδηγούν στο οδικό. Γιατί η στροφή προς το οδικό ταξίδι έγινε μετά από τις πολύ μεγάλες αυξήσεις στα ταχύπλοα, την κατάργηση συμβατικού πέραν του Πόρου, την παράδοση του τμήματος Επιδαύρου - Καλλονής, των συχνών προβλημάτων με τα δελφίνια κλπ
 

 

Για Σπέτσες από θέμα χρόνου και κόστους είναι προτιμότερο το οδικό. Για Ύδρα εξαρτάται από το που ξεκινάς αλλά και από το πλήθος της παρέας. Στον Πόρο παλιότερα, έβαζαν το αυτοκίνητο στο συμβατικό και πήγαιναν Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Από χθες το μεσημέρι το Αχαιός δεν κάνει δρομολόγια μέχρι αύριο το πρωί οπότε έγιναν τροποποιήσεις στα πλοία της κοινοπραξίας για τα δρομολόγια με αποτέλεσμα ο Φοίβος να πάει 3 ημέρες σερί για διανυκτέρευση στο Πόρο.

Link to comment
Share on other sites

Αλλαγή στα δρομολόγια (12/10-16/10 & 19/10-23/10) του Ιονις από σήμερα έχουμε. Πλέον έχει δυο αναχωρήσεις τις καθημερινές στις 08:15 και στις 15:45 από το Πειραιά και επιστροφή από την Αίγινα στις 9:45 και 17:00, εκτός από τη Παρασκευή που έχει άλλο ένα δρομολόγιο στις 18:30 από το Πειραιά και στις 20:00 από την Αίγινα. Ενώ το ΣΚ έχει ένα δρομολόγιο για Αίγινα Μέθανα Πόρο στις 09:30  και άλλο ένα απογευματινό δρομολόγιο προς Αίγινα (το Σάββατο στις 15:45 και τη Κυριακή στις 17:00)

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

H HSW στα ταχύπλοα από 01/11 τελικά θα κρατήσει και καταμαράν αντί για δύο δελφίνια που σχεδίαζε αρχικά. Πολύ πιθανό επομένως είναι να μειώσει σε δύο ημερησίως τα δρομολόγια προς Πόρο κλπ

Link to comment
Share on other sites

Α μάλιστα!

Να υποθέσουμε ότι με το νέο έτος θα έρθει το FC5 Σαρωνικό και θα πάει το FC6 Σποράδες, τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών;

Link to comment
Share on other sites

Αλλαγές θα υπάρξουν στα δρομολόγια της ΚΠΣ στις 21, 22 & 23 Οκτωβρίου λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος που αναγκάζει το Αχαιός να μπει εκτάκτως για δεξαμενισμό.

Link to comment
Share on other sites

Το Ιονις επανήλθε στα τρία δρομολόγια τις καθημερινές από το Πειραιά για Αίγινα. Τώρα κάνει δρομολόγια στις 6:40, στις 09:30 και στις 15:45 από το Πειραιά (βέβαια αύριο δεν θα κάνει το πρωινό ένεκα της αργίας αλλά το δείχνει στο πίνακα με τα δρομολόγια στο site) και τη Παρασκευή έχει άλλο ένα δρομολόγιο στις 18:30 (δηλαδή 4 την ημέρα). Ενώ το Σάββατο στο σύστημα φαίνεται ότι έχει στις 6:45 για την Αίγινα (που δεν έχει στο πίνακα με τα δρομολόγια), στις 9:30 για Αίγινα Μέθανα Πόρο και στις 15:45 για Αίγινα. Στο site του Ιονις τα δίνει διαφημίζει για 55 λεπτά την Αίγινα ενώ στο πρακτορείο για 1 ώρα!!!

Link to comment
Share on other sites

Αφού ακόμα δεν ξέρουν εάν θα συνεχίσουν τα υπόλοιπα δελφίνια τους!! Το Ιονις από την 1 Νοεμβρίου θα έχει τις καθημερινές από Δευτέρα έως Πέμπτη δρομολόγια στις 6:50 και 14:15 από το Πειραιά. Τις Παρασκευές στις 10:30, στις 14:15 και στις 18:00, το Σάββατο στις 10:30 και στις 14:15 και τις Κυριακές στις 10:30, στις 14:15 και στις 18:00. Δηλαδή δεν θα έχει καμία προέκταση προς Μέθανα και Πόρο

Link to comment
Share on other sites

Αύριο το πρωί οι δήμαρχοι θα έχουν συνάντηση με το Δρίτσα. Από το ύφος της επιστολής φαίνεται σαν να λειτουργούν ως μεσάζοντες της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...