Jump to content
Shipfriends

Δελτίο απαγορευτικού απόπλου


Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Σαμοθράκη δεν μπορεί να περιμένει την άρση για το ΙΚΑΡΙΟ και έτσι 18¨30 αναχώρησε για ΧΙΟ -ΜΥΤΙΛΗΝΗ.....κλπ.

Οι επιβέτες μάλλον θα εξυπηρετηθούν με το S.VERA που παραμένει στο ΒΑΘΎ μέχρι νεωτέρας....

Link to comment
Share on other sites

Δεν έγινε σήμερα το πρωί το δρομολόγιο του δελφινιού Νο 15 για Άγιο μιας κια ο καιρός καλά κρατεί. Και χτες ένα 6αράκι το είχε και το δελφίνι ταλαιπωρήθηκε πολύ στο ταξίδι του.

Link to comment
Share on other sites

Εχτές που γύρναγα με το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ αν και το Ικάριο ήταν σπασμένο εντούτοις από Νάξο μέχρι και Ταμέλο ο καιρός ήταν γραίγος ένα 8αρι γεμάτο.

Μάλιστα ο μικρός Αίολος στον δρόμο για την Σύρο που τον κροσάραμε πήγαινε με τον προβολέα ανοιχτό για να βλέπει τα κύματα.

Πάντως οι βοριάδες περνούν αλλά έρχονται σοροκάδες πολύ ενισχυμένες οι οποίες και στο Ιόνιο αλλά και στο Αιγαίο μάλλον θα δώσουν απαγορευτικό.

Link to comment
Share on other sites

απαγορευτικό έχουμε στο Ιόνιο για Κέρκυρα κι από Πάτρα και Κεφαλλονιά ενώ και στο Αιγαίο ήδη έχει βγει απαγορευτικό ΄και δεν εκτελούνται δρομολόγια από Ραφήνα κι από Λαύριο.

Link to comment
Share on other sites

να θυμησω στους moderators με μικρη μνημη:D:rolleyes: οτι το πλοιο απο πατρα δεν παει μονο κεφαλονια αλλα και ιθακη.

το επτανησος κρατηθηκε χτες το μεσημερι στη σαμη (ερχομενο απο πατρα) και ξεκινησε τελικα σημερα το πρωι για πισαετο πατρα. στις 4μμ ηταν οξω απο το λιμανι.

το αστειο ειναι οτι στην πελοποννησο αφου αναφερονται στον καιρο (γραιγοτραμουντανα που σηκωνε τα παντα), λεει οτι ειχε διακοπει η συνδεση με την κεφαλονια (αλλος earl μας βρηκε) και οτι διακοπηκανμ τα δρομολογια του πλοιου Κεφαλονια:D.

post-13-128326978109_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τα Κρητικά έφυγαν κανονικά στην ώρα τους. Για ορισμένα από τα υπόλοιπα το απαγορευτικό έληξε στις 22:00 και έφυγε το BLUE STAR 1 και το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ στις 22:00. Το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ είναι φορτωμένο κανονικά, αλλά δεν έχει αναχωρήσει. Το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ έφυγε από Μύκονο κανονικά στην ώρα του και έμεινε στην Σύρο μέχρι τις 22:00, απ΄ όπου και αναχώρησε για Πειραιά. Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ θα φύγει στη 01:00 και αύριο η αναχώρησή του μετατίθεται για τις 22:00. Το δρομολόγιο του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ βγήκε ανεκτέλεστο. Από Ραφήνα αναχώρησε στις 22:00 το ΑΚΟΥΑ και από Λαύριο το ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ κατά τις 12 παρά.

Link to comment
Share on other sites

Το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ 2 είχε μείνει με απαγορευτικο στην Σύρο κι έφυγε με την αρσή του κατα τις 10 για Πειραιά.

Στην Ρόδο το απαγορευτικό ισχύει από το πρωί και τωρα το βράδυ θα λήξει.

Στο λιμάνι όμως λόγω σοροκάδας τα βαπόρια δεν μπορουσαν να κρατηθούν κι έχουν πάει αγκυροβόλιο.

Το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 έχει αγκυροβολήσει στο αεροδρόμιο και μάλλον θα φύγει αύριο πρωί πρωί από Ρόδο ώστε αργά το μεσημέρι να είναι Πειραιά και να φύγει κανονικά στην ώρα του.

Link to comment
Share on other sites

Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ εν αντιθέση πρόλαβε κι έφυγε και σε καμια ωρίτσα φτάνει Πειραιά όπου θα δέσει κι αυτό με απαγορευτικό.

Το Superferry ΙΙ είναι δεμένο στην Σύρο , το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α παραμένει στην Τήνο:eek: (προφανώς στο μέσα) ενώ το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 όπως συμβαίνει με σοροκάδες κλασσικά είναι αγκυροβολημένο ανοιχτά από το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

Ναι έχει δώσει απαγορευτικό από το πρωί. Σύμφωνα με το0 δελτίο της ΕΜΥ ήδη σε Κάβο-ντόρο, Ικάριο,θάλασσα Σάμου,θάλασσα Ρόδου,Καρπάθιο,θάλασσα Καστελόριζου,επικρατούν σοοκάδες οστριοσοροκάδες 9μποφώρ

Link to comment
Share on other sites

Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του FLYING CAT 5 και του FLYING DOLPHIN XV για τις Σποράδες. Το ιπτάμενο έκανε χτες το πρωί το δρομολόγιο Αλόννησο-Σκόπελο-Γλώσσα-Σκιάθο-Βόλο και δεν έκανε την επιστροφή προς τα νησιά. Το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ δεν έπιασε στην Αλόννησο.

Link to comment
Share on other sites

Ασχημο καιρο πρεπει να εχει και εξω απο τον Πειραια.Οι πιλοτοι δεν μπορουν πλησιασουν στην κιτρινη και εχει ζητηθει απο μερικα πλοια να περασουν μονα τους το στενο Αταλαντης και Ψυταλειας και παρουν πιλοτο μετα

Link to comment
Share on other sites

Ο καιρός τώρα έχει φορτάρει καλά.Το μεσήμερι παρόλο το απαγορευτικό είχε πιάσει ο αέρας αλλά η θάλασσα δεν είχε προλάβει να φουσκώσει κι έτσι φίλος μου που ήρθε με το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ήρθαν κύριοι.

Εν αντιθέση τώρα που μιλήσε με Ικαρία ο θεός πέρνει τον κόσμο.

Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ έφυγε από την Μυτιλήνη κατέβηκε ανατολικά της Χίου έφτασε σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από την βόρεια Ικαρία στην περιοχή Αποκοφτό κοντά στον Πάπα για να απαγγιάσει και να γυρίσει και τώρα που βγήκε ικάριο συνεχίζει ψηλωμένα.

Link to comment
Share on other sites

Τα 6 Κρητικά απο και προς Κρητη ταξιδευουν κανονικα αν και με λιγο αλλαγμενες ρωτες. Τιποτα αλλο δεν κινειται στο Αιγαίο απο επιβατηγά ενω απο τις 6 το πρωι (και βλεπουμε) αναμενεται αρση απαγορευτικού με βαση τα τωρινα δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Όπως και στο Σαρωνικό χθες δεν έγινε κανένα δρομολόγιο από δελφίνια και το τελευταίο δρομολόγιο συμβατικού (Άρτεμις) στις 18:00, για Αίγινα Μέθανα Πόρο. Σήμερα το πρωί έφυγαν κανονικά τα συμβατικά της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...