Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά

IMG_20250517_164643.thumb.jpg.b862b1f38bb184e7e882c78d9889f7da.jpg

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πηγαίνει φουλ σεζόν 

Edited by polmyt
Posted

Με 40,2 και σήμερα. Μπορεί όντως ο Ηλιοπουλος να ήθελε να έχει ακόμη ένα εξίσου σημαντικό από άποψη ταχύτητας ταχυπλόο πέρα από το World. Έπεσαν λεφτά.

Posted

το θεμα ειναι να μπορεσει να τις διατηρησει αυτες τις ταχυτητες κατα την διαρκεια της σεζον. εχουμε δει πολλα ταχυπλοοα να ξεκινουν με υψηλες ταχυτητες και να καταληγουν στους 20-25 κομβους 

Posted (edited)

Χωρίς να θέλω να προκαταβάλλω κάτι και 1000 μπράβο για την ταχύτητα που έχει μέχρι τώρα αλλά κάποια facts

1) είναι άδειο το πλοίο και στο γκαράζ και από κόσμο 

2) το πάνε στα κόκκινα για αν δούνε αν μπορεί να βγει το δρομολόγιο γιατί υπάρχουν ( ήδη στη σειρά ταχύπλοα να το αντικαταστήσουν) αν δεν ανταποκριθει( βλέπε Eurochampion jet που είναι πιο γρήγορο ) Kai Tera 2 που επίσης είναι γρηγορότερο ( αν και όταν είναι έτοιμο). 
3) το champion 3 πέρυσι πήγαινε σε πολλά δρομολόγια 38-40 φέτος το πάνε αρκετά πιο χαλαρά για ευνόητους λόγους! 

Οπως και αν έχει πρέπει να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο ταχύπλοο! 
Το θεμα Είναι φορτωμένο τι θα πιάνει γιατί τα Austal ως γνωστόν σε σχέση με τα Incat χάνουν πιο πολύ φορτωμένα 

Υ.Γ. Έχει ήδη ο Ηλιοπουλος πιο γρήγορα ταχύπλοα από το πρώην Jumbo που είναι πιο κοντά σε ταχύτητα με το World

Edited by HIGHSPEED 6
Posted

Το βαπόρι ειναι πάνω απο 70% πληρότητα σε κόσμο και στο γκαράζ 10-15% . Η γραμμή εκτος απο κάποιες μέρες του Αυγούστου δεν θα γεμίσει ποτε το γκαράζ ουτε σε αυτό ουτε στο World . Δεν τους νοιάζει κιόλας αρκει να κανει 2500-3000 ατομα περιληπτική στα πικ που είναι αρκετά εφικτό .  

Posted

Χτες στη Σαντορίνη που το έβλεπα στη κάμερα για 5-6 λεπτά συνεχόμενα έβγαζε απερίγραπτα πολύ κόσμο και έβαλε για ακόμη περισσότερη ώρα για Ηράκλειο +αυτούς που είχε ήδη μέσα. Αν δεν ήταν γεμάτο τι να πω. Δε θα πω νούμερο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κάνω λάθος. Από αμάξια όντως δεν είχε τίποτα, 5 έβγαλε και άλλα 4 ή 5 πήρε.