Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

To ERΤURK I ειναι το ενα απο τα δυο πλοια της Erturk Lines που συνδεει τη Χιο με το Τσεσμε.
Ειναι κατασκευης του 1974 και πρεπει να ειναι στη συγκεκριμενη γραμμη τουλαχιστον τα τελευται 4-5 χρονια.
Θεωρητικα εχει δυο δρομολογια την μερα αλλα δεν ξερω κατα ποσο τηρηται το προγραμμα μιας και το προηγουμενο ΣΚ το πλοιο ηταν συνεχως δεμενο στη Χιο

gallery_1819_491_432827.jpg

Edited by Nick the Greek
tag
Posted (edited)

εχει καποιο θεματακι με τη δεξια του αγκυρα; απο οτι φαινεται στις φωτο, στη δεξια δεν εχει καθολου τρεξιματα και σημαδια απο καδενα, ενω στην αριστερη εχει σχεδον χαθει το χρωμα.

Edited by proud_ionian
Posted

Στο Erturk I υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο χρώματα του πλοίου σε διάφορα σημεία του σε σύγκριση του με κάποια φωτογραφία του που έχω πριν από 5 χρόνια πίσω!!

Καταρχάς τα καθίσματα στο ανοικτό κατάστρωμα παλιότερα ήταν γκρι και τώρα είναι κίτρινα.

Οι τσιμινιέρες παλιότερα λευκές με τον ιππόκαμπο σε μπλε έκδοση και τώρα είναι μπλε οι τσιμινιέρες με τον ιππόκαμπο σε κίτρινη έκδοση.

Το IMO No (7364194) είναι γραμμένο στο καθρέπτη του πλοίου με μπλε νούμερα ενώ παλιότερα ήταν με κόκκινα.

Στον άλμπουρο παλιότερα ήταν μια κόκκινη σημαία με το λευκό το «Ε» μέσα σε ένα κύκλο. Ενώ τώρα είναι μια κόκκινη σημαία (με κοντάρι) και λευκό το «Ε» αλλά χωρίς κύκλο.

Τέλος τώρα γραφεί το site της εταιρείας (www.erturk.com.tr) ενώ παλιότερα δεν το έγραφε καθόλου.

• 9 months later...
Posted

Απ οτι εμαθα η βαρκα :P εχει υπογειο γκαραζακι για 6 ΙΧ τα οποια κατεβαινουν με ασανσερ :blink: Συνολικα μπορει να παρει 9-10 αυτοκινητα(αλλα 4 δηλαδη στο κυριως γκαραζ)αναλογα με το μεγεθος τους.

Posted

Το ERTURK Iπου φωτογράφισα εγώ το Σεπτέμβριο του 1999 στο λιμάνι της Χίου, δεν εχει καμμία σχέση με το πλοίο που έχει αναβάσει ο φίλος polmyt. Στο sIte της εταιρείας υπάρχει φωτογραφία που μοιάζει με αυτό της δικής μου φωτό αλλά είναι εμφανείς οι διαφορές 'ισως απο μετασκευή. Επίσης υπάρχει και φωτό με το ERTURK II το οποίο φωτογράφησα στο ίδιο σημείο τρία χρόνια μετά.

post-1854-0-48742700-1344355116_thumb.jp

post-1854-0-03673600-1344355554_thumb.jp

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 5 years later...
Posted

Ξανα στα μερη μας το πλοιο ,το οποιο φετος δουλευει στη γνωστη γραμμη Χιος -Τσεσμε

Αν δεν εχω χασει κατι πρεπει να εχει να ερθει απο το 2018 που το ειχαμε ξαναδει