Man0lero Posted March 6 Posted March 6 (edited) Έπιασε στεριά https://www.facebook.com/share/p/164zWPyo1j/?mibextid=wwXIfr Edited March 6 by polmyt quote
Samianshiplover Posted March 9 Posted March 9 https://vm.tiktok.com/ZNdemeqVQ/ Ακόμη ένα βίντεο με το πλοίο στο Αλί αγα
Metal maniac Posted March 11 Posted March 11 Για να δούμε ένα βίντεο του πλοίου όταν ήταν ακόμα στις δόξες του
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted May 25 Posted May 25 Τόσο καιρό που έχει πουληθεί θα έπρεπε να το είχαν τελειώσει Μάλλον άργησαν να το πιάσουν
DIMOS95 Posted May 30 Posted May 30 Αν και άργησα λίγο, θέλω να πω δυο παιδικές αναμνήσεις που με συνδέουν με τη Ποπάρα να την αποχαιρετίσω και εγώ με το τρόπο μου. Ίσως δεν είναι πολύ καραβολατρικές αλλά..είναι. Αν και οι γονείς μου δεν του είχαν ιδιαίτερη συμπάθεια και προτιμούσαν το Superferry 2 για τις διακοπές μας στη γραμμή το είχαμε ταξιδέψει αρκετές φορές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα ταξίδι για Μύκονο, ήμουν μικρότερος από 15 χρονών και είχα ανέβει να δω τη μανούβρα στη Τήνο. Φεύγοντας απ'τη Τήνο με Βελαλόπουλο νομίζω καπετάνιο (με επιφύλαξη γιατί δεν έχω καλή μνήμη γενικά) βαράει τη Μπουρού και τρόμαξα γιατί δε το περίμενα. Εκεί με είδε ο κάπτεν και με ένα χαμογελάκι μου λέει...τι φοβάσαι ρε συυ! Στο μυαλό μου έχει μείνει η σκηνή αυτή ως πολύ αστεία αλλά φαντάζομαι για εσάς να μην έχει πολύ σημασία και είναι λογικό. Κάθε μέρα σε εκείνες τις διακοπές στην Μύκονο περίμενα την άφιξη της Πηνελόπης για να ακούσω αυτή τη πανέμορφη μπουρού. Η δεύτερη ανάμνηση ως παιδί που έχω από το βαπόρι είναι τα καλοκαίρια στη Ραφήνα, στο εξοχικό μας. Ο πατέρας μου τελείωνε δουλειά στην Αθήνα και ερχόταν μέχρι τη Ραφήνα να με πάει στον λόφο επάνω από τις ταβέρνες στο λιμάνι να δω τις απογευματινές αφίξεις. Λάτρευα να βλέπω το Πηνελόπη (μαζί με τα υπόλοιπα πλοία φυσικά) να δένει και να μετράω πόσες νταλίκες βγάζει και πόσα Ι.Χ. βάζει για το απογευματινό της Άνδρου. Ο πατέρας μου με πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα, κάθε καλοκαίρι για να βλέπω. Ωραίες εποχές. Αυτά γιατί κούρασα, Καλό ταξίδι Πηνελόπη !
Recommended Posts